RobinCzWa Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 orsini napisał(a):Romas:)))))to bylo dla Robina:)))))) :lol: :lol: :lol: ja nawet nie wiem jak to sie czyta czy tak jak po naszemu czy moze gora dol,albo dol gora ?:)))) No jestem w szoku, że Ty czegoś nie wiesz :D :D :D
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 [quote name='Agatka']Robin wyluzuj Orsini se czasem musi ulzyc ;) i z nowu bedzie w łeb ;) NIE NIE:)))))Robin dawaj,dawaj, nie badz baba nie poddawaj sie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 RobinCzWa napisał(a):[No jestem w szoku, że Ty czegoś nie wiesz :D :D :D ]tak zdaza sie, aczkolwiek bardzo zadko :lol: :lol: :lol: :lol: no i oczywiscie 1. ja mam zawsze racje, a jak nie mam racji to patrz punkt 1-wszy:)))) :lol: :lol: :lol:
RobinCzWa Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 orsini napisał(a):RobinCzWa napisał(a):[No jestem w szoku, że Ty czegoś nie wiesz :D :D :D ]tak zdaza sie, aczkolwiek bardzo zadko :lol: :lol: :lol: :lol: no i oczywiscie 1. ja mam zawsze racje, a jak nie mam racji to patrz punkt 1-wszy:)))) :lol: :lol: :lol: I to ja mam niby mieć kompleksy :D :D :D
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Nie no wlasnie ja nie mam komplexow:))) mialabym jakbym pisala, ze nikt mnie nie kocha itp:))))) A jeszcze mnie wczoraj pan od szafy wqrzyl!nie zebym wiedziala wsio,ale kurcze no zamontowal taka mikro klamke do drzwi, ze jak wsadzilam reke i otworzylam szafe to od razu ni e moglam jej wyciagnac i sobie ja przyszczypalam!no co za gamon to montowal!tzn. wiem i normalnie opieprze, i jeszcze za to , ze jak sa drzwi otwarte to szuflad sie nie da otworzyc!trzeba wejsc do szafy, zamknac sie w szafie i wtedy da rade!
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Użytkownicy przeglądający to forum: Agatka, Ka-Vanga KaVanga widze Cie, ze jestes:))) dawaj foty obiecane:))i wlacz gadulca :evil: :evil: :evil:
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahahaha, ale tu dzis burzliwe rozmowy :wink: . nie zmieniaj tematu bo tez oberwiesz:))))zla mi szafe zamontowali !!!wrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 K = Klient H = Helpdesk K: Halo, tu Klaudia Nowak. Nie mogę wydostać swojej dyskietki z komputera. H: Czy naciskała Pani na ten guziczek obok wrzutnika dyskietek? K: Tak, ale to nic nie dało. H: Ok, zapiszę problem i informatyk skontaktuje się z Panią .... K: Ojej, chwilkę... Przepraszam bardzo. Właśnie zauważyłam moja dyskietkę na biurku. Widocznie wogóle jej nie wkładałam do komputera. H: Proszę nacisnąć na "Mój komputer" - jest po lewej stronie ekranu. K: Po lewej u mnie czy u Pana? H: Dzie dorby, w czym mogę pomóc? K: Halo... nie mogę drukować. H: Proszę kliknąć na Start i ... K: Nie zaczynaj z tym całym technicznym gównem, nie jestem Billem Gates#039;em ... Wiadomość nagrana na automatycznej sekretarce Helpdesk: "Halo, tu Ewa Jansen. NIe mogę drukować. Za każdym razem jak klikam na drukarkę w Wordzie, otrzymuję komunikat: "Drukarki nie znaleziono". To niemożliwe, drukarka stoi na biurku od razu obok komputera, ja widzę ją doskonale a komputer jej nie widzi?? K: Dzie dobry, moja drukarka nie drukuje koloru czerwonego. H: Czy ma Pani kolorową drukarkę? K: Aha..., przepraszam i dziękuję.
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 H: No dobrze a co widzi Pani w tej chwili na ekranie. K: Zdjęcie pluszowego misia, które przesłał mi moj chłopak. H: Teraz prosze nacisnąć F8 K: Nic się nie dzieje... H: Co dokładnie Pani zrobiła?? K: Nacisnęłam 8 razy klawisz "f" i nic się nie dzieje... K: Moja klawiatura nie działa. H: Jest Pani pewna, że jest podłączona i zainstalowana? K: Nie wiem bo nie mogę spojrzeć na tył komputera, czy wtyczka jest tam wetknięta. H: Proszę zatem wziąść klawiaturę w ręce i odejść od komputera kilka kroków. K: OK H: Czy mogła Pani odejść od komputera? K: Tak. H: To znaczy, że klawiatura jest niepodłączona. A może jest jeszcze jedna klawiatura w pobliżu komputera? K: Tak, leży jeszcze jedna. Oho, ta działa ... H: Pani hasło brzmi małe "a" i duże "V" oraz liczba 7. K: 7 duże czy małe? Klient nie może wejść do Internetu H: Jest Pani pewna, że wpisuje poprawne hasło? K: Tak oczywiście, patrzyłam dokładnie na kolegę i wpisuję to samo hasło. H: Czy byłaby Pani tak miła i powiedziała mi hasło jakie Pani wpisuje? K: Pięć gwiazdek H: Przepraszam a jakiego programu antywirusowego Pani używa? K: Netscape. H: Niestety to nie jest program antywirusowy. K: Tak, tak przepraszam, miałam na myśli Internet Explorer K: Mam nadzieję, że mi Pan pomoże. Kolega wgrał mi świetny wygaszacz ekranu, niestety za każdym poruszeniem myszki on znika... H: Jak mogę Pani pomóc? K: Pierwszy raz piszę e-maila. H: ok, a w czym tkwi problem?? K: Przy wpisywaniu adresu mojego kolegi. Znalazłam "a" na klawiaturze, ale nie wiem w jaki sposób mam do niego dodać tą śmieszną koncówkę??
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 KaVanga obiecalas foty buuuuuuuu obiecani cacanki a oszustowi radosc!!! :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil:
Ka-Vanga Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Haahahaha ja tam sie nie boje :wink: . Zdjec nie moge dac, bo jestem na uczelni, no i gadulaca tez nie moge wlaczyc, bo ten komp tak wolno pracuje, ze mnie zaraz jakisz szlag trafi :evilbat: . A szale kaz naprawic i juz 8) . Buhahahahaha, Orsini :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 smiej sie smiej z cudzego nieszczescia!!!a nie uczyli Cie: dziadek sie smial i to samo mial???nie planujesz szafy jakiejs :lol: :lol: :lol: :lol: jasny korek,no jak jestes na uczelni to gucio z fotek:(((((
RobinCzWa Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 orsini napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Hahahaha, ale tu dzis burzliwe rozmowy :wink: . nie zmieniaj tematu bo tez oberwiesz:)))) A niby komu miało sie oberwać, na mnie to wszystko co miałaś do powiedzenia nie zrobiło większego wrażenia w tych kryteriach. Rozwaliła mnie za to konstruktywność Twojej krytyki. Aż szkoda mi teraz opuszczać forum, ale niestety musze wybyć.
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Napisalam Ci na gadulcu, ze sa juz stawki na Bydgoszcz-masz 1 konkurentke. Ja tez mam 1 konkurentke.
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 RobinCzWa napisał(a):[. Rozwaliła mnie za to konstruktywność Twojej krytyki. . nie bardzo rozumiem...??? ale jak Ty wrocisz to skolei ja wybede:(((wiec chyba na jutro przelozymy dyskusje?
Ka-Vanga Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Orsini, ale jedna fota juz jest w galerii :wink: :P 8) . Co prawda Iza ja wstawila, ale to fotka z wystawy :D . Eeeeeeee ja sie nie smieje, dopiero drzwi nam niedawno konczyli i musieli kilka razy przyjezdzac, bo tak pieprzyli robote ze slow szkoda :evilbat: .
RobinCzWa Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 orsini napisał(a):RobinCzWa napisał(a):[. Rozwaliła mnie za to konstruktywność Twojej krytyki. . nie bardzo rozumiem...??? Jakoś mnie to nie dziwi :D Dyskusje dokończymy oczywiście jutro, pa
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Ka-Vanga napisał(a): Eeeeeeee ja sie nie smieje, dopiero drzwi nam niedawno konczyli i musieli kilka razy przyjezdzac, bo tak pieprzyli robote ze slow szkoda :evilbat: . makabra z tymi robotnikami!!! a najbardziej mnie wqrzaja te ich wizje artystyczne!!!bo maja i to jakie!!!im sie wydaje, ze tak bedzie ladnie!!!tak jak z ta klamka do szafy!ja wybralam inne fakt,ze do kuchni,ale ze 3 razy wieksze. Jak projektowali to pytali o te klamki/raczki zwal jak zwal. A tam zapomnieli. To dla mnie logiczne jest , ze trzeba zadzwonic i sie zapytac, czy takie jak w kuchni czy inne?nie zadzwonili tylko sami zdecydowali,ze te co w kuchni to sa za duze i zamontowali takie male, ze reka sie zaklinowuje (kobieca reka, czyli facet w ogole lapy tam ni ewsadzi!!!). Wczesniejsi tez mieli wizje artystyczne, ktore trzeba bylo naprawiac, aczkolwiek 1 sie nie da:(((bo mi panele polozyli nie w ta strone co chcialam, i zamiast optycznie wydluzyc pokoj to ulegl on skroceniu:(((((
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Orsini, ale jedna fota juz jest w galerii :wink: :P 8) . Co prawda Iza ja wstawila, ale to fotka z wystawy :D . : . ale ja kcem black silvers pliz :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 O dzieki :D , widze, ze z Krysia bede konkurowala. No wlasnie, czasem Ci robotnicy potrafia tak popsuc, gorzej jak sie poprawic tego nie da :-? .
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 no.... Nie Krysia nie jedzie-tylko suka z jej kennelu:)))) wreszcie ja na zywo zobacze:))no i Bangitke ...eeee o ile znowu imienia nie pomylilam???fajnie :angel: :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Niestety fotek cz-s nuie mam, ale napisze Ci na priv czemu, bo az mi wstyd tu pisac :oops: . Haha, nie pomylilas tym razem jej imienia :wink: . A ja myslalam, ze z Krysia jedziesz. No i znowu zobacze slodziaka Wiktorka, tym razem w nowej smyczce i obrozce :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: .
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 no i tego hiszpana zobacze w koncu:)))))i Harcerza , bo dawno nie widzialam:)))a niby taka mala wystawka:))))
Recommended Posts