florance Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 orsini napisał(a):and how do you like my tworczosc?:)))) very najs niet? :lol: wery wery najs :) ju ar bardzo uzdolniona :lol: :lol:
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 no to mi jest qrfa very milo, zesta mnie docenili:)))) spasiba :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 orsini napisał(a):no to mi jest qrfa very milo, zesta mnie docenili:)))) spasiba :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Orsini zastanów się jeszcze raz co to jest łokieć ;)
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Mek napisał(a):orsini napisał(a):no to mi jest qrfa very milo, zesta mnie docenili:)))) spasiba :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Orsini zastanów się jeszcze raz co to jest łokieć ;) mek racja:)))) ale i tak jest tam u gory:))))) gdzie zaznaczylam:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ramienna z przedramienna sie styka , a nie z lopatka;)))zapomnialam:)))
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Magda, zeby psiak byl szorstki-to jest wada amerykancow, bo typ niemiecki mozesz golic, i golic a one sa szorstkie....a te ameryckie i mieszanki niestety trzeba wyskubac, zeby odrosl twardy wlos:(((
haniago Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 hej :D , piszecie o wyskubaniu do łysego - i przerażenie mnie ogarnęło, bo moja sznaucia niby była dwa razy totalnie wyskubana, ale miała cieniutką warstewkę zostawioną (z włosków podszerstka)... skóra oczywiście mocno prześwitywała, ale nie była różowa - Czy coś było zrobione nie tak?!
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 nie sadze:)))ja tez czesto skubie i podszerstek zostawiam zwlaszcza na szyi-bo za mocno siedzi:)))
haniago Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 orsini, no to mnie pocieszyłaś :D mam zamerykanizowaną sznaucię i tego podszerstka to i dużo, i ciężko wychodzi... i tak dobrze, że psina nie wyje podczas trymowania :lol:
Agatka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Witaj Hondka!!! A gdzie sie teraz wybieracie na wystawy??? gdzies sie spotkamy ??
florance Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 aha, mój psiur nie wymienił jeszcze ani jednego zęba!! wczoraj mu wetka sprawdzała i nic :cry:
haniago Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Hej Agatko, jak na razie musiałam wystawy odpuścić po nieudanym "debiucie" w klasie młodzieży, mała miała zmiękczony włos, i w ogóle popełniłam najgorsze możliwe błędy przy pielęgnacji :oops: Ale teraz ambitnie zamierzam przygotować ją do klubówki w lipcu, a co! :lol: Właściwie przygotowania już idą pełną parą. I to zarówno te pielęgnacyjne, jak i nauka PRAWIDŁOWEJ postawy. Będziesz też na klubowej? Mam nadzieję, że tak. Kto jeszcze będzie? Kochani, a kto będzie na bydgoskiej 2 maja? Bo ja wybieram się tam pokibicować :D
florance Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 w maju to chyba w łodzi będziecie???!!! bo ja też się wybieram, więc muszę mieć komu kibicować :P
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 ja bede w Bydgoszczy ale 3maja:))) na klub tez sie wybieram:)))) Hondka a co Ty masz za zyjatko , bo zapomnialam?tzn. po czym?
Agatka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 A no to zycze udanych przygotowan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja bede w łodiz turistico :)
haniago Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Orsini, mam czarno-srebrzystą sunię z Esseni, po Ruletce Kosmaty Skrzat. Moja sunia jest raczej z tych większych sznaucerków, no i ma trudną w pielęgnacji sierść... Obiecałam już dawno fotki do galerii :oops: Muszę je w końcu przegrać z aparatu (tylko najpierw musze kabelek znaleźc :evil: )
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 aha racja:))dzieki za przypomnienie-wiesz mnie juz w tym wieku to skleroza meczy:)))))
Agatka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Najlepiej daj juz Honde do KSP i bedzie świety spokój ;) Orsini napewno zapamieta wtedy ;) hihihi (zaraz dostane w łeb )
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 hehheheheeh dobry pomysl:)))))[size=x-small]z tym lbem
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 oj nie wyszly mi mikro literki wrrrrrr a gdzie kavanga???obiecala foty i zbieglabyla??? Kavanga bo znajde Twoj face z klobowki terierow....odezwijjjj sieeeeeeee lepiej :lol: :lol: :lol:
RobinCzWa Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Pisałem już wielokrotnie o tym że mój Roni był skubany w domu kilkakrotnie - oczywiście nie do golasa, ale dzięki temu nie był puchatą kulką. U fryzjera wyskubany był dokładnie, a maszyznką wyrównany. Byłem przy wszystkim i bardziej wyskubać sie go już nie dało. Mój też jest amerykańcem, a szate ma teraz szorstką jak tarka choć ma dopiero 3 i pół miesiąca. Nie da sie go już tak pogłaskać jak miesiąc temu. Szkoda, że mieszkasz tak daleko Orsini, bo gdybyś go mogła obczaić na żywo to zmieniłabyś zdanie. Co do łokci to była to tylko taka przenośnia i nie odnosiło sie to do bubla - chodzi o czesanie w łapek w słupki - wtedy łokci nie widać i to wszystko.
RobinCzWa Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 orsini napisał(a):Florance: jakie wuskubany:))moze go kobieta przeskubala, ale nie wyskubala, bo na tych fotach wyglada jak opitolony maszynka. Jak zrobie moja pieprzaczke to Ci wkleje jak wyglada pies po wyskubaniu-ma gola skore, rozowa taka:))a nie ze zgolonymi wloskami:))) U nas w Olsztynie tez jest jeden super hodowca co sprzedal ludziom psa mowiac, ze jest wyskubany w 70%, a reszte ma zgolone maszynka:))))ciekawe jak ta osoba obliczyla te 70%?:))))))ja bym chciala wzor to oblicze ile juz wyskubalam:)))))ale obstawiam,ze 61,58% :lol: :lol: :lol: Orsini, a jakie to ty masz osiągnięcia właściwie, że tak krytykujesz moją fryzjerkę ???
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Robin a gdzie on ma te szorstka jak tarka szate?:)))bo to co na fotach widac to ma moze z 1mm dlugosci:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))moze 2mm
RobinCzWa Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 a gdzie moze mieć, grzbiecie oczywiście. Na głowie, przedpiersiu itd był golony i jakoś sierść jest tam zupełnie inna.
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Robin czy Ty masz jakies komplexy czy jak???ja nie krytykuje Twojej fryzjerki!!! lepiej bys trafic nie mogl!!! ale nie wydaje mi sie, zebys jej powiedzial, ze chcesz malego wystawiac, bo wtedy by nie uzyla maszynki:)))))) Napisalam, Ci to odnosnie tego, ze Ty napisales, ze od kapieli sie robic moze miekki wlos, a Ty chcesz wystawiac, wiec ja Ci napisalam, ze w takim wypadku trzeba bylo skubac.Gdzie tu masz krytyke fryzjerki?????raczej TWOJA:)))))))a nie tej pani, tak?:)))
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 glowe TEZ sie skubie:))))jakbys pani powiedzial, ze chcesz wystawiac to na bank by wyskubala :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts