Mek Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 no sprawdziłem typowania http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=11838&postdays=0&postorder=asc&start=11685 i najbliżej prawdy byłem ja i Aleksandra.... Czy przewidziana jest nagroda ??????
orsini Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Tak uscisk dloni ADMINA DGM:)))tylko najpierw go musisz zlapac gdzies:)))a to trudne:)))))))))))))
Agatka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Ja CI dam łaciate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie pogonie ;) hihihi A no przeciez powiedziałam, ze bedzie nagroda !! Tylko musze wymyslic teraz jaka !
orsini Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Agatka a masz newsy z Opola???bo juz chyba po sznaucerkach jest???
RobinCzWa Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Agatko dlaczego jeszcze nie ma zdjęć maluchów??? Czekamy z niecierpliwością.
orsini Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 ale za to ja mam fote 1 malucha:))prosze bardzo wklejam:))))
Agatka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Nie ma zadnych wieści jeszcze ... Ale czarne miły sie zaczac dopiero o 12:30... Fotki beda jak oprzytomnieje ;) czyli moze za jakies 2-3 godzinki
orsini Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 i moj ulubieniec:)))to cudenko bylo super:))))ja chce szkotika....buuuu
RobinCzWa Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 [quote name='orsini']ale za to ja mam fote 1 malucha:))prosze bardzo wklejam:)))) No pięknie wytrymowana, brawo.
AMIGA Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Dzięki Jostro. Przepraszam, ale jaka to rasa na tej fotce? Bo tu jest topik sznaucerów :cunao: Agatko, jeszcze raz bardzo serdecznie gratuluję - SUPER !!!!!!!!!!
orsini Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 ryżowiec zwyczajny, a co? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to jest topic sznauceromaniakowy a ten ryżowiec chyba sie lapie??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Ja tu za chwile umre !!! Olka mnie wykończy tym czekaniem!!! Chciałabym juz wiedziec cokolwiek, nawet że przegrała...
jostra Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Nie umieraj! A poza tym GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :new-bday: Umiesz wyliczyć przychód, dochód i składki na ubezp. z dochodu netto?
Agatka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 THANKS!!! Chwila moment... CHodzi o pit ? BO jesli o ten co Go nie dostałas.... To ciezko wyliczyc bo to zalezy jak pobory były wypłacane czy regularnie czy z opóxnieniami, jakie koszty uzyskania zostały naliczone. czy potracano kwote wolna cyz nie Ale teoretycznie da sie to wyliczyc , ale jutro przed południem bo mam formularz do takich kombinacji w pracy
jostra Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 wszystko było regularnie, koszty uzyskania znam Ściągnęłam sobie formularz PIT11 i będę próbować wypełniać, może mi się coś uda, największy problem mam z tymi durnymi składkami :(
Agatka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 MAM JUZ WIESCI!!!!!!!!!!!!!!!!!! BANGI wygrała klase młodziezy otrzymujac Zwycięstwo Młodziezy i zaczynając Młodziezowy CHampionat Polski!!!! Pani sedzina była nia zachwycona, pokazywała innym sedziom i znajomym !!! HUUUUUUUURRRRRAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A oto imonka dzieci suczki ELERRINA BARONESS OF Dolina Rivendell FCI maśc czarna ELWINGA BARONESS OF Dolina Rivendell FCI maść pieprz i sól EOWINA ELENTARI BARONESS OF Dolina Rivendell FCI maść czarno-srebrna pieski ELROS ELENDIL BAROON OF Dolina Rivendell FCI maśc czarna EARENDIL BAROON OF Dolina Rivendell FCI maść pieprz i sól ELROND BAROON OF Dolina Rivendell FCI maść czarno-srebrna
jostra Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Agatka napisał(a):MAM JUZ WIESCI!!!!!!!!!!!!!!!!!! BANGI wygrała klase młodziezy otrzymujac Zwycięstwo Młodziezy i zaczynając Młodziezowy CHampionat Polski!!!! Pani sedzina była nia zachwycona, pokazywała innym sedziom i znajomym !!! HUUUUUUUURRRRRAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje! Czy to oznacza, że Bangi nie będzie w Łodzi? :evilbat:
Elitesse Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 A mój synek ATOS skonczył CHAMPIONAT POLSKI !!!!!! 3 wystawy - pol roku rewelacja !!!!
Pink Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Gratulacjones, dla wszystkich zwyciezcow i nie zwyciezcow i oczywiscie wszystkiego dobrego dla nowych sznauci
AMIGA Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Gratulacje,gratulacje dla wystawowiczów z Opola :bigok: :thumbs: :klacz:
dorotak Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Agatko - pięknie Ci się powiększyła "rodzinka" :new-bday: . A rozkład - idealny :cunao: Olu i Bandziorku - wielkie gratulacje :BIG: Elitesse - no wszystkie ATOSy to fajne chłopaki :cunao: Również gratulacje :BIG:
florance Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 no to wróciłam... Agatko super, gratuluję!! :)))) Nie mam siły nic więcej pisać... więc dobranoc :)
sympatyk Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Agatko- powiedz jak wygladaja male pieprzaczki miniaturki swiezo po urodzeniu- i skad wiesz ze to pieprzaki a nie cz-s? Pytam bo sredniaki pieprzeaki rodza sie zupelnie czarne- z lekkimi tylko rozjasnieniami na lapkach i ciekawa jestem jak to u mniatur wyglada?
Agatka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 małe pieprzaczki sa bardzo jasne maja cały grbziet przesiany jasnym włosem , rozjasnienia za uszami i jasne skarpetki czarne maluskzi sa całe czarne a te czarno-srebrne maja białe plamki pod ogonem i białe skarpetki na przednich łapkach Rozpoznac kolor mozna jak tylko małe wyschna :)
Natalia_W Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 HEJ! No to ja tez sie pochwale:) Dzisiaj Kenzio (Dar Walentego Piwowar) ukonczyl MLODZIEZOWEGO CHAMPIONA POLSKI :D 8) !!! Dzisiaj w domu mamy swieta :wink: :D Jutro beda zdjecia Agatka gratuluje szczeniaczkow!!!
Recommended Posts