Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

florance - ale Ty kobito kombinujesz :lol:
przecież ona napewno będzie miała stół i szubieniczkę
Nikt Ci psa nie będzie usypiał, nie wygłupiaj się nawet, da sobie babka z nim radę napewno

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

florance napisał(a):
szubieniczkę?? :o

:lol: :lol: :lol: to określenie na smycz którą przyczepia się do takiego wysięgnika (który to jest przykręcony do stołu) no i drugi koniec do psa, żeby psiak nie zeskoczył ze stołu i stał w miarę w jednym miejscu :wink:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Dziewczyny powiedzcie Florance, ze Aska Frycze poradzi sobie doskonale z jej maluchem :P :D :wink: .

Pewnie, że sobie poradzi

Posted

florance napisał(a):
No już wiem, co to szubieniczka... ale obawiam się, że on będzie na niej fikołki kręcił... :roll: mój pies jest naprawdę nadpobudliwy!! :(

Nic nie będzie kręcił :wink: Jak zostanie sam to będzie grzeczny jak trusia

Posted

widzę, że optymistycznie podchodzicie do tematu :lol: moja trusia się nie boi obcych, wręcz przeciwnie :lol: no ale skoro tak mówicie... :roll: (nie, żebym się uspokoiła...:) )

Posted

jostra napisał(a):
No właśnie tak mi się wydawało, że to Besia :P
Nadaje się idealnie do tej roli :D

:D oj nadaje się, jakoś od małego lubi się fotografować :lol:

Florance bo zaraz po pupie dostaniesz za te histerie :lol: Obcy obcym ale fryzjer fryzjerem i mały będzie spokojny, a nawet jak na początku pofika to po kilku minutach mu się to znudzi bo zobaczy że to jego fikanie nie przynosi efektów :wink:

Posted

Oczekujacych Chciałam poinformowac, że wreszcie wprowadziłam stawke z Grudziadza z czesciowymi wynikami i uzupełniłam miniaturki z MIńska, chodiz oczywiscie o KSP ;)

Posted

Agatka napisał(a):
Oczekujacych Chciałam poinformowac, że wreszcie wprowadziłam stawke z Grudziadza z czesciowymi wynikami i uzupełniłam miniaturki z MIńska, chodiz oczywiscie o KSP ;)

Oo to już patrzę :D

Florance, to z tym zostawianiem psiaka samego to raczej chodzi o dobra psa. Bo jak Ty będziesz to mały będzie wyrywał do Ciebie, będzie pokazywał jaki on biedny, żebyś go ratowała, a jak zostanie sam to będzie grzeczniejszy, szybciej to potrwa, i szybciej będziecie razem. JA teraz wiem że poniekąd popełniałam błąd i utrudniałam Agatce pracę zostając z Beską, choć są też plusy dla mnie teraz tego zostawania :wink:

Posted

Agatka napisał(a):

:modla:
chociaż i tak już orsini mnie poinformowała :P

Posted

florance napisał(a):
w sumie to chciałabym popatrzeć, jak to się robi... ale jak widzę po Was, nie każdy fryzjer na to pozwala...

Ja pozwalam, ale wolę jak piesek jest bez właściciela
A najgorzej nie cierpię, jak ktoś przychodzi z dzieckiem, to oznacza dwa razy więcej pracy :evil:

Posted

A jak ktos przychodiz cała Rodzina i jeszcze płacze ze psu krzywde robie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nie ma za co Jostra, ja ostatnio zdycham i nie mogłam sie zebrac...

Posted

hehe dobrze, że mój mężulo będzie po dłuuugiej nocy i musi się wyspać, bo na bank chciałby ze mną jechać i nie zostawiłby psa samego nawet na minutę :lol:

Posted

Agatka napisał(a):
A jak ktos przychodiz cała Rodzina i jeszcze płacze ze psu krzywde robie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ja ostatnio mam samych takich klientów, ponieważ przyjeżdżają z innych miast, to robią sobie wycieczkę a ja mam ochotę ich pozabijać
W ostatnią sobotę przez godzinę słuchałam: "dłuuuuuuugo jeszcze Mamo" i do tego dziecko latało od jednego do drugiego okna a pies odpowiednio się ustawiał, żeby je zobaczyć - tragedia 0X
ja chyba nie mam nerwów do tej roboty :-?

Posted

Sęk w tym, że dziecko właśnie było na zewnątrz i zaglądało raz przez jedno, raz przez drugie okno, wołało do psa i do matki
Ewentualnie wchodziło co jakiś czas do domu, żeby było weselej
Ludzie są tak bezczelni, że sobie nawet tego nie wybrażacie
Jedna baba chodziła mi po domu w czasie jak strzygłam jej psa!!!!
Ale jest już na czarnej liście :evilbat: 0X

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...