Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Milczałam jako ta mumia, kiedy szła licytacja na temat wieku, bo po co będę zabierać głos w tak drażliwej dla mnie sprawie. Jostra, to była chyba kokieteria, przecież mnie znasz!!! :nerwy:
Amiga już jest łysolkiem, zrobiłam jej wczoraj zdjęcia, ale mam taki zapchany dysk, że nie moge ich przerzucić do kompa. A nie mogę się doprosić syna, żeby mi przerzucił stare zdjęcia na cd. One mi zajmują okropnie dużo miejsca na dysku.

Posted

hehheheeh:))))w ogole nie czytacie DGM!!!zaraz bedzie kara!!!juz kiedys bylo o wieku i wyszlo , ze florance to stara rura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sama siebie tak okreslila,zeby nie bylo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Jesli chodzi o wiek to ja tez przezroni bede milczala :D
Ale o sznaucerkach moge z Wami pogadac :D moj sznaucerke zmeczony po spacerze dosypia ,bo rano za wczesnie wstal .
Ale wczoraj w lesie fajnie sie bawilismy w tropienie , super zabawa!

Posted

to nie moja wina ze za szerokie:)))))niech Iza zmieni i juz:)))))
a Justa zyje w ogole? :lol: :lol: :lol: :lol:
No zglosilam kundla...przez net

Posted

[quote name='orsini']
ja to zawsze sikam ze smiechu jak widze te fote:))

aaaaa, malpy atakuja malego sceniacka...aaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nie chce sie chwalic, ale to ja zrobilam ta fotke :wink: :grins: :evilbat: .

Posted

Jostra a po co Ci??
Biale wygrala Atena-wiecej white nie bylo, czarne i cz-sr wiadomo, wiec co Ci po wynikach?:))))))))czegoz chcesz wiecej? :lol: :lol: :lol:

Posted

Sznaucer miniaturowy czarny Psy otwarta DA VINCI Misurata
Sznaucer miniaturowy czarny Psy otwarta DANTE Misurata

to wsio...
chyba wszystko jedno ktory byl 1 a ktory 2gi?:)))

Posted

Już mam stresa przed fryzjerem... :roll: ja mam coś tej babce tłumaczyć, czy sama będzie wiedziała, co z bublem zrobić? 8) Ka-Vanga...? Ty ją chyba znasz, co?

Posted

właśnie dzwoniłam, żeby potwierdzić wizytę na 14.15... ja się strsuję jak ona sobie z nim poradzi... chyba będzie musiała go uśpić na czas zabiegu :roll: On jest naprawdsę bardzo ruchliwy i nie sądzę, żeby pozwolił jej spokojnie trymować czy strzyc... aha, mam wziąść normalną smycz, żeby go mogła przywiązać?

Posted

florance napisał(a):
aha jeszcze jedno, bo jak ja go czeszę, to mały gryzie kość... mam mu coś zabrać? kość, albo jakieś smakołyki????

Ojej jak Wam fajnie pierwsza wizyta u fryzjera, miłe wspomnienia:) A smakołyków mu nie bierz bo i tak nie ruszy będzie zbyt stremowany wizytą, a fryzjerka na pewno sobie poradzi, i raczej chyba będzie dysponować smyczą/szubieniczką co by mały jej nie uciekał;) acha i lepiej nie karm go przed wizytą, bo może z nerwów zwrócić :lol: No i się nie denerwuj!!! Będzie za kilka godzin wyglądał jak cudeńko :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...