jostra Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 To zdjęcie z tamtego roku - teraz wyglądam młodziej ;) Na razie nic nie planuję, ale jakby co to dam znać zainteresowanym :D
AMIGA Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Milczałam jako ta mumia, kiedy szła licytacja na temat wieku, bo po co będę zabierać głos w tak drażliwej dla mnie sprawie. Jostra, to była chyba kokieteria, przecież mnie znasz!!! :nerwy: Amiga już jest łysolkiem, zrobiłam jej wczoraj zdjęcia, ale mam taki zapchany dysk, że nie moge ich przerzucić do kompa. A nie mogę się doprosić syna, żeby mi przerzucił stare zdjęcia na cd. One mi zajmują okropnie dużo miejsca na dysku.
Ka-Vanga Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 jostra napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Hahaha Jostra, bo Ty to masz 15 8) . Dzięki, stara :P :evilbat: Nie za ma co :wink: .
orsini Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 hehheheeh:))))w ogole nie czytacie DGM!!!zaraz bedzie kara!!!juz kiedys bylo o wieku i wyszlo , ze florance to stara rura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sama siebie tak okreslila,zeby nie bylo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Romas Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Jesli chodzi o wiek to ja tez przezroni bede milczala :D Ale o sznaucerkach moge z Wami pogadac :D moj sznaucerke zmeczony po spacerze dosypia ,bo rano za wczesnie wstal . Ale wczoraj w lesie fajnie sie bawilismy w tropienie , super zabawa!
orsini Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 ja to zawsze sikam ze smiechu jak widze te fote:)) aaaaa, malpy atakuja malego sceniacka...aaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Sliczne :D Ale trochę za szerokie, zaraz od Justy dostaniesz w łeb :evilbat: No i co, jedziesz na jewropską?
orsini Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 to nie moja wina ze za szerokie:)))))niech Iza zmieni i juz:))))) a Justa zyje w ogole? :lol: :lol: :lol: :lol: No zglosilam kundla...przez net
Ka-Vanga Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='orsini'] ja to zawsze sikam ze smiechu jak widze te fote:)) aaaaa, malpy atakuja malego sceniacka...aaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie chce sie chwalic, ale to ja zrobilam ta fotke :wink: :grins: :evilbat: .
jostra Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 orsini napisał(a): No zglosilam kundla...przez net Fajnie :D A na KSP dalej nie ma wyników z Grudziądza :(
orsini Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Jostra a po co Ci?? Biale wygrala Atena-wiecej white nie bylo, czarne i cz-sr wiadomo, wiec co Ci po wynikach?:))))))))czegoz chcesz wiecej? :lol: :lol: :lol:
jostra Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Interesuje mnie stawka czarnych chłopaków w kl. otwartej
orsini Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 bleeee nie znam...a na necie nie bylo podanego wczesniej???
Romas Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Ale fajna fotecka :D Faktycznie jakis zwierzoczlek goni sznaucerka :D
orsini Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Sznaucer miniaturowy czarny Psy otwarta DA VINCI Misurata Sznaucer miniaturowy czarny Psy otwarta DANTE Misurata to wsio... chyba wszystko jedno ktory byl 1 a ktory 2gi?:)))
jostra Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 No i młodzież czarna dziewczyni też by mi się przydały, bo widzę że 3 były A Iza się opieprza :evilbat:
orsini Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 http://www.wystawa.grudziadz.zkwp.pl/grudziadz/wykaz.doc mlodziez suczek wygrala ta sunia od Krysi Eternal Gambler (FCI) MIDNIGHT SERENADE
florance Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 ojejej :roll: ale długo spałam :roll: bry laski i laskowie 8)
florance Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Już mam stresa przed fryzjerem... :roll: ja mam coś tej babce tłumaczyć, czy sama będzie wiedziała, co z bublem zrobić? 8) Ka-Vanga...? Ty ją chyba znasz, co?
jostra Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Powinna wiedzieć, ewentualnie sama się Ciebie zapytać Nie ma się czym stresować, poza tym włos odrosnie, nie? :P
florance Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 właśnie dzwoniłam, żeby potwierdzić wizytę na 14.15... ja się strsuję jak ona sobie z nim poradzi... chyba będzie musiała go uśpić na czas zabiegu :roll: On jest naprawdsę bardzo ruchliwy i nie sądzę, żeby pozwolił jej spokojnie trymować czy strzyc... aha, mam wziąść normalną smycz, żeby go mogła przywiązać?
florance Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 aha jeszcze jedno, bo jak ja go czeszę, to mały gryzie kość... mam mu coś zabrać? kość, albo jakieś smakołyki????
alexandra Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 florance napisał(a):aha jeszcze jedno, bo jak ja go czeszę, to mały gryzie kość... mam mu coś zabrać? kość, albo jakieś smakołyki???? Ojej jak Wam fajnie pierwsza wizyta u fryzjera, miłe wspomnienia:) A smakołyków mu nie bierz bo i tak nie ruszy będzie zbyt stremowany wizytą, a fryzjerka na pewno sobie poradzi, i raczej chyba będzie dysponować smyczą/szubieniczką co by mały jej nie uciekał;) acha i lepiej nie karm go przed wizytą, bo może z nerwów zwrócić :lol: No i się nie denerwuj!!! Będzie za kilka godzin wyglądał jak cudeńko :wink:
Recommended Posts