Justa Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 Justa Wstawisz mi zdjęcie pod postem kory?? Wstawić to nie mogę, bo tylko Ty masz dostęp do profilu!!! Po prostu wstaw adres zdjęcia które chcesz umieścić między znacznikami i fotka powinna się pojawić!!! Just@ & GAL
Marta-m Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 ja to sie już nie moge doczekać aż ostrzyże Chestera :evilbat: o jejku jaki on bedzie wtedy supcio..................................... :roll: :P
AMIGA Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Ojeju!!!! Ale strasznie dawno tu nie wstępowałam!!!! Ta praca zaczyna mnie dobijać. Miałam kupę roboty, żeby przeczytać posty, które się pjawiły podczas monej "niebytności" Widzę, że tu parę osób przybyło - strasznie się też cieszę i chociaż też tu nie jestem z Wami długo, to witam Wszystkich serdecznie! Agatka pytała jakie tu są psy i ktoś odpowiedział, że tylko Marysia ma średniaka. A jaaaaaa??????? Wprawdzie faktycznie Amiga z racji swojej chudości przypomina grzywacza chińskiego (zwłaszcza po trymowaniu) ale jest z krwi i kości średniaczką :lol: Passavero - mimo Twoich instrukcji jednak nie udało mi się wstawić tego zdjęcia pod post. Robię tak jak mnie pouczałaś, żeby ze strony wstawić w profilu adres tego zdjęcia, ale mi jakoś to nie wychodzi. Może to zdjęcie musi być jakoś pomniejszone? Matt strasznie przepraszam, że nie podziękowałam za umieszczenie tych fotek w Galerii. Jakoś mi to umknęło, dopiero jak napisałeś, że one tam są, to zaczęłam dokładnie szukać do tyłu i znalazłam :smilecol: Dzięki, dzięki! Już się cieszę, że z kolkoma sznauceromaniakami spotkamy się w Krakowie na wystawie. Oby tylko pogoda była jakaś znośna, bo zmoknięte "grzywacze chińskie" niezbyt korzystnie się prezentują :lol: Pozdrawiam Wszystkich i przekazuję machnięcie łapką Amigi
Marta-m Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Nie bujcie się...pogoda będzie piekna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A z MArysia to wtedy źle doczytałaś (to był mój post... :wink: ) Mi właśnie o to chodziło ze ona tu bywała jak ciebie jeszcze tak na stałe nie było,i może MYŚLAŁA że jest sama.................ale nie jest!!!!!!!!! Bo przeciez jest jescze twoje Amiga ( i wcale nie myśle że uważamy twoją psine za grzywacza :) )
Pasavera Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Passavero - mimo Twoich instrukcji jednak nie udało mi się wstawić tego zdjęcia pod post. Robię tak jak mnie pouczałaś, żeby ze strony wstawić w profilu adres tego zdjęcia, ale mi jakoś to nie wychodzi. Może to zdjęcie musi być jakoś pomniejszone? Tak zdjęcie musi być pomniejszone :wink: Ja Ci jedno pomniejszyłam i obrobiłam (troszku mi się kiedyś nudziło), dlatego że zdjęcia w galerii na Twojej stronie mają jeszcze takie zielone cosik. A to to zdjęcie które Ci zrobiłam (już pomniejszone): A tu link do niego: http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/amiga.dgm.jpg no i w swoim profilu piszesz tak: No i powinno być dobrze :wink: Na początku klikasz na swój Profil: No i jak już Ci się pojawi to wpisujesz o tutaj: I JAK TO ZROBISZ TO NA 1000% POWINNO BYĆ DOBRZE :D
Justa Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Pasavera siuper zrobiłaś ta instrukcję dotarcia do wstawienia zdjęcia pod post!!! mam nadzieje, że nieuświadomieni już sa uświadomieni ;) Amiga My będziemy z GAL trzymać kciuki (nie no moja psinka ich nie ma :roll: ) żeby Wam wszystkim super poszło i żeby pogoda dopisała!!! Marta Ja też nie mogłam się doczekac pierwszego strzyżenia GALCI, Zresztą jak jest zarośnięta to zawsze nie mogę się doczekać aż znowu będzie taka... świeżutka ;) Nio i jak ją idziemy odebrac to zawsze doznaję takiego szoku. Wiadomo, zanosimy takiego mechatka a jak po nią wracamy to jest łysiutka!!! Chyba za każdym razem będę zaskoczona ;) Just@ & GAL
Pasavera Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Pasavera siuper zrobiłaś ta instrukcję dotarcia do wstawienia zdjęcia pod post!!! mam nadzieje, że nieuświadomieni już sa uświadomieni ;) O to mi chodziło, żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi :wink: Mam nadzieję że w miare zrozumiale to wytłumaczyłam :lol:
Pasavera Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 chyba muszę założyć topik "UZALEŻNIONA OD DOGOMANII". :wink: No cóż, dogomania uzależniła mnie i to bardzo. Nawet dnie nie moge wytrzymać żeby tu nie wejść :lol: no ale naszczęście jeszcze udaje mi się to czasami :wink: więc chyba jeszcze nie jest tak źle. Wolę być "związana" z DGM niż iz innymi świństwami :x
Justa Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 A ja kiedyś nie zaglądałam tutaj przez ponad pół roku!!! To był normalnie sukcesik, bo teraz kiedy jest tylu wspaniałych ludzi to nie nadążam z zaglądaniem!!! I wcale nie uważam tego za coś złego! Just@ & GAL
Pasavera Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 No ja też nie myslę że to cos złego :wink: No niestety juz za parę tygodni jadę nad morze więc niestety nie będzie mnie przez około 3 tygodnie :( Ale postaram sie porobić duuuuużo zdjątek Figusi i innym napotranym sznaucerkom (no jeżeli oczywiscie przed wyjazdem kupię cyfrówkę - co ponoć ma się stać). Ostatnim razem było ich bardzo dużo. Sama się ździwiłam że w takim małym miasteczku jest tyle sznaucerków :D
Justa Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Nio, w wakacje zrobi się tu niesamowicie cicho... Mnie nie będzie na pewno przez 2 tygodnie (od końca lipca do połowy sierpnia), bo jadę na obozik żeglarski. Ale sa tego dobre strony - może wreszcie zacznę nadążać za Waszymi postami co mi ostatnio niezbyt dobrze idzie :roll: :D
Marta-m Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 No a ja bede siedziec w domciu :( Mam nadzieje że ktos tez tu bedzie w miare często??????? Ja moze w sierpniu pojade do Mikołajek,ale to na pare dni....Noi mam nadzieje że pojade na tą wystawę do Wawy............. :D
Olivka Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 No ja też nie myslę że to cos złego :wink: No niestety juz za parę tygodni jadę nad morze więc niestety nie będzie mnie przez około 3 tygodnie :( Ale postaram sie porobić duuuuużo zdjątek Figusi i innym napotranym sznaucerkom (no jeżeli oczywiscie przed wyjazdem kupię cyfrówkę - co ponoć ma się stać). Ostatnim razem było ich bardzo dużo. Sama się ździwiłam że w takim małym miasteczku jest tyle sznaucerków :D Wiesz co , ja takie samo odniosłam wrażenie ,że nad morzem są same sznaucery . Może byłaś w Darłówku? Bo ja tam jeżdżę co roku i rzeczywiście istna sznauceromania .
Kora- Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 No a ja bede siedziec w domciu :( Mam nadzieje że ktos tez tu bedzie w miare często???????Ja moze w sierpniu pojade do Mikołajek,ale to na pare dni....Noi mam nadzieje że pojade na tą wystawę do Wawy............. :D Ja tu bede czesto tylko raz czy 2 razy pojade do elblagu i do torunia na 2 dni a tak to caółt czas przy kompie na plazy
Matt Posted June 20, 2004 Author Posted June 20, 2004 Zdjęcia Abiego dostępne w tematach: "GALERIA SZNAUCERÓW" i "Dla wszystkich, którzy kochają fotaski" w dogomaniackiej galerii :)
Kora- Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 No matt wreszcie zdjęcia Abiego :D :D Jesteśmy szczęsliwi 8) 8)
Marta-m Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Zdjędcia suuuuper, ale czekamy na obiecany ciąg dalszy :wink: :P
Kora- Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 No tak czekamy a ja teraz staram się o zdjęcia Kory :wink:
Marta-m Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 No ja tyez juz sie biore do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!! PEŁNA MOBILIZACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Kurcze,pasowało by jeszcze porobić aktualnych zdjęc bo psina rośnie...........heh
Marta-m Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 3 miechy.........JUz miesiąc razem z nami...boshe jak ten czas leci :roll:
Kora- Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Moja kora ma prawie 4 miechy a jest od świąt wielkanocnych znami
Marta-m Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 CZtery???????????????????/ Ja myślałąm że pięc.....duża ta woja psinka jak na swój wiek (jak dobrze ja ze zdjęc pamietam)
Recommended Posts