Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romas napisał(a):
To ten piekny amerykanski sznaucer nie zyje!!!!Bardzo to przykre.
Mlody byl,co sie moglo stac??Ostatnio wlasnie ogladalam strone tej hodowli i widzialam info. o tej suczce co zostala nowo zakupiona.....Na pewno to cios dla tych Panstwa :(
Pamietam jak zaczelam szukac nastepnego sznaucera to najpierw trafilem wlasnie na tego psa i szalenie mi sie podobal....

na pewno cios bo oni Kubusia traktowali jak swoje dziecko.
Dla mnie Ironclad był za mały jak na psa no i miał troche wad ale był we wspaniałych rękach -potrafili go wspaniale przygotowac i zaprezentować, podobal sie wielu osobom. No i bardzo łądne dzieci po sobie zostawił - szkoda tylko ze tak mało w Polsce chyba 5 miotów, a duzo gorsze psy kryły wiecej :(

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

gdzie jedziecie z psiakami? Pewnie kilka stron temu pisałyście, ale tak dużo skrobiecie, że jek tu zaglądam nie nadążam i wiecznie mam zaległości. :cry:
A potem się dziwią, że im 800 stron stuknęło. Ale z was gaduły :lol:

Posted

Witam wszystkich :)
dawno mnie tu nie było ale chyba jeszcze mnie pamietacie :-?
Otóz chciałam sie pochwalić , że mam w domu nowy nabytek
(przez chwilę) ale chciałabym na dłużej
to suczka olbrzymka uszasto - ogoniasta : REWOLTA i o ile dobrze pamietam przydomek SZCZUROŁAP Z DALEKA
jest przesłodka i to co nam sie nie udawało - to znaczy pokazać Alterowi gdzie jest jego miejsce - ona załatwiła w tydzień :D
jak wyjdziemy na dłuzszy spacer to zrobie jej zdjęcia , ale to zależy od pogody , bo zimno jak diabli , a ja sie boje że ona sie przeziębi
byłabym wdzieczna gdyby ktos mi mógł powiedzieć cos więcej o tej hodowli , tak na wypadek jakbym oszalała i zechciała żeby ona była ze mną :lol:

Posted

Łomatko - nie nadążam za Wami!!!!!!!!!!!!
Amiga mimo zabezpieczenia znowu złapała kleszcza!!!!!!!!!! To już 8-my :2gunfire: tej wiosny!!! Czy ona jest szczególnie apetyczna dla tych westręciejstw? Przecież ona taka chuda - nie połamią sobie tych krwiopijczych ryjów?????????? :2gunfire:

Posted

florance napisał(a):
Mek pytasz? a skąd my mamy wiedzieć, czy wiedziałeś...? :lol: :lol: :lol: :evilbat:

Ty nie bądź taka mądra :D

Posted

Mek napisał(a):
florance napisał(a):
Mek pytasz? a skąd my mamy wiedzieć, czy wiedziałeś...? :lol: :lol: :lol: :evilbat:

Hahaha, ktos musi, nie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Berenika, haha szybka jestes, w takim tempie niedlugo bedziesz miala cale stadko olbrzymow :wink: . Ale mow o niej wiecej, po jakich rodzicach, no i dawaj foty :angel: .

Posted

Mek napisał(a):
florance napisał(a):

:P

Posted

Ostatnio ktos miał problem z wymiana zębów.
Kochani - to jest dopiero problem jak sie ma takiego zębola w domu i jak trzeba mu wyrwać mleczaka ;)

Posted

no ja w okolicach Robina..z latami jestem ..

Robin a gdzie foty po ostrzyzynach psa ???Czy jeszcze nie byli u pani F.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...