Elitesse Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Romas napisał(a):To ten piekny amerykanski sznaucer nie zyje!!!!Bardzo to przykre. Mlody byl,co sie moglo stac??Ostatnio wlasnie ogladalam strone tej hodowli i widzialam info. o tej suczce co zostala nowo zakupiona.....Na pewno to cios dla tych Panstwa :( Pamietam jak zaczelam szukac nastepnego sznaucera to najpierw trafilem wlasnie na tego psa i szalenie mi sie podobal.... na pewno cios bo oni Kubusia traktowali jak swoje dziecko. Dla mnie Ironclad był za mały jak na psa no i miał troche wad ale był we wspaniałych rękach -potrafili go wspaniale przygotowac i zaprezentować, podobal sie wielu osobom. No i bardzo łądne dzieci po sobie zostawił - szkoda tylko ze tak mało w Polsce chyba 5 miotów, a duzo gorsze psy kryły wiecej :(
pelka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 gdzie jedziecie z psiakami? Pewnie kilka stron temu pisałyście, ale tak dużo skrobiecie, że jek tu zaglądam nie nadążam i wiecznie mam zaległości. :cry: A potem się dziwią, że im 800 stron stuknęło. Ale z was gaduły :lol:
berenika Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Witam wszystkich :) dawno mnie tu nie było ale chyba jeszcze mnie pamietacie :-? Otóz chciałam sie pochwalić , że mam w domu nowy nabytek (przez chwilę) ale chciałabym na dłużej to suczka olbrzymka uszasto - ogoniasta : REWOLTA i o ile dobrze pamietam przydomek SZCZUROŁAP Z DALEKA jest przesłodka i to co nam sie nie udawało - to znaczy pokazać Alterowi gdzie jest jego miejsce - ona załatwiła w tydzień :D jak wyjdziemy na dłuzszy spacer to zrobie jej zdjęcia , ale to zależy od pogody , bo zimno jak diabli , a ja sie boje że ona sie przeziębi byłabym wdzieczna gdyby ktos mi mógł powiedzieć cos więcej o tej hodowli , tak na wypadek jakbym oszalała i zechciała żeby ona była ze mną :lol:
AMIGA Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Łomatko - nie nadążam za Wami!!!!!!!!!!!! Amiga mimo zabezpieczenia znowu złapała kleszcza!!!!!!!!!! To już 8-my :2gunfire: tej wiosny!!! Czy ona jest szczególnie apetyczna dla tych westręciejstw? Przecież ona taka chuda - nie połamią sobie tych krwiopijczych ryjów?????????? :2gunfire:
Mek Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 AMIGA napisał(a): r**ów?????????? :2gunfire: Nie wiedziałem , ze słowo ryjków jest słowem wulgarnym ????
florance Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Mek pytasz? a skąd my mamy wiedzieć, czy wiedziałeś...? :lol: :lol: :lol: :evilbat:
Mek Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 florance napisał(a):Mek pytasz? a skąd my mamy wiedzieć, czy wiedziałeś...? :lol: :lol: :lol: :evilbat: Ty nie bądź taka mądra :D
Ka-Vanga Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Mek napisał(a):florance napisał(a):Mek pytasz? a skąd my mamy wiedzieć, czy wiedziałeś...? :lol: :lol: :lol: :evilbat: Ty nie bądź taka mądra :D Hahaha, ktos musi, nie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ka-Vanga Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Berenika, haha szybka jestes, w takim tempie niedlugo bedziesz miala cale stadko olbrzymow :wink: . Ale mow o niej wiecej, po jakich rodzicach, no i dawaj foty :angel: .
florance Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Mek napisał(a):florance napisał(a):Mek pytasz? a skąd my mamy wiedzieć, czy wiedziałeś...? :lol: :lol: :lol: :evilbat: Ty nie bądź taka mądra :D :P
Mek Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Ostatnio ktos miał problem z wymiana zębów. Kochani - to jest dopiero problem jak sie ma takiego zębola w domu i jak trzeba mu wyrwać mleczaka ;)
florance Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 musiałeś się odgryźć? :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Mek Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 florance napisał(a):musiałeś się odgryźć? :evilbat: :evilbat: :evilbat: Tak ?......
Mek Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 florance napisał(a):Mek napisał(a): Tak ?...... Tak! Ty to jesteś prawdziwy baran......(tak jak i ja)
florance Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 powiedz proszę, że jesteś ode mnie starszy... będę już grzeczna, tylko powiedz... :roll:
Mek Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 no ale ja nie wiem jaki Ty rocznik jesteś . Bo jeżeli chodzi o dni miesiąca to jestem starszy....
RobinCzWa Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Żeby Cie pocieszyć to ja Ci powiem Florance, że w tym roku w październiku kończę 29lat więc pewnie jestem od Ciebie starszy. Zadowolona?
florance Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 to napisz, który Ty jesteś 8) tak będzie prościej :evilbat:
Ka-Vanga Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Hahahahaha, a ja mam 16 :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
florance Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Ka-Vanga Ty to mnie nie wnerwiiaj :evilbat: :evilbat:
Mek Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 no ja w okolicach Robina..z latami jestem .. Robin a gdzie foty po ostrzyzynach psa ???Czy jeszcze nie byli u pani F.
Recommended Posts