Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
mogliby zrobic w Holandii to bym pojechala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w jakims coffe shopie, a tak?:)))
a czy ktos sie orientuje co do ISPU 2005???gdzie, kiedy itp???

Nie mam pojęcia, gdzie będzie ISPU w tym roku
Ale jesli chodzi o 1 propozycję, to może w grudniu skoczymy do Amsterdamu? :) (Jak nam Mikołaj tydzień wcześniej jakąś kasę podrzuci :P )

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Młodzieżowy: nie ma

Champion: 4 CAC (CAC na wystawie w Amsterdamie i wystawie klubowej liczy się podwójnie, jeżeli pies otrzymał CAC na wystawie w Amsterdamie i wystawie klubowej tylko jeden CAC liczy się podwójnie, R.CAC na wystawie w Amsterdamie i zwykłej liczy się jako ¼, R.CAC na klubówce liczy się jako 1 CAC ) od dwóch sędziów, ostatni CAC musi być uzyskany w wieku powyżej 27 miesięcy, jeśli się ma zdobyte wcześniej CAC to wystarczy R.CAC, tylko jeden CAC spośród mlodzieży, pośredniej, otwartej i czempionów

CO TO????to jest Holandia...dziwny kraj,dziwny:)))))

Posted

Akurat nie ma problemu, napiszę mailika i już będziemy widzieć ;)
Poza tym są jeszcze coffee shopy, nie? Co tam wystawa :evilbat:
Ale za to dobry pretekst będzie

Posted

Jejku jaka smutna wiadomośc!!! :((((
Boże co to sie dzieje....;O

Wogóle ostatnio jakos tak dziwnie i JIM Morrison i Katahdin oba prawie w tym samym wieku .... :(

My dzis znowu bylismy u Wet'a i wszystko jest w porzadku!
teraz czekamy juz na poród !Super :) mam nadzieje, ze sie odbedzie naturalnie!

Czyli w tym roku ISPU tylko dla ogoniastych ;) Moze by tak Dengisława wysłac

Posted

a kto sie wybiera na nasz polski klubik do koszalina?moze bysmy wzieli 1 hotel?juz czas rezerwowac....kto ma darmowe dzwonienie?zeby sie w cenach zorientowac? :lol: :lol: :lol:

Posted

Mi jakoś też ten Koszalin nie leży, na razie zajmuję się szukaniem noclegu na jewropejską, chyba pojadę na 2-3 dni, to przynajmniej będę miała więcej czasu na pooglądanie psiaków

Posted

Cza sie pokazać, nie? :evilbat:
Poza tym jewropska jest droższa od węgierskiej tylko o 15 jewro, nocleg mam 80km od Tulln za niecałe 100zł, ale za to jaki prestiż :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...