Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkiego dobrego dla Olivki

Wybieram sie w lecie do Kolonii i mam nadzieje, ze naprawde uda mi sie dojechac i papiez tez tam bedzie

Obiecal w dzisiejszej przemowie, podczas mszy, ze do Kolonii na zjazd mlodziezy przyjedzie.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Romas HELP!!!
mi wszystko juz peka:((dzis sie obudzilam z peknietymi do krwi ustami:(((((buuuuu...czegos mi brakuje,ale czego? :cry: :cry: :cry:

Posted

czy Romas to światowej klasy specjalista od pekania ??

Jak czytam takie rzeczy to odrazu humor mi sie bardzo poprawia :D Ale uwaga ,bo moge peknac ze smiechu :D
Orsini ! Ratuj sie dziewczyno ,pewno masz wiosenna awitaminoze a poza tym wysuszylo Cie od pracy w zamknietym powieszczeniu i zimnego powietrza na zewnatrz.Jak wszystkich po zimie.
Swiatowej klasy specjalista od pekania :D zaleca Ci: krem tlusty na noc ,najlepszy to zwykly Nivea,stary poczciwy krem w niebieskim pudelku,a poza tym Rutinoscorbin albo Vit,.C dla uszczelnienia naczynek(nie bierz za dlugo ,gora dwa tyg.) oraz Capivit (bez recepty swietnie dzial na skore,paznokcie ).

Malawaszka !!!!Gratulacje Cioteczko!!!!! I ucalowanka wirtulane dla pieknego ,malenkiego pysia Olivki

Pomyslalam sobie ,jak siostra Malawaszki ma fajnie .Ja rodzilam w pewnym sensie sama,tylko ze wsparciem rodziny i przyjaciolek.A jej siostra ma tyle zyczliwych impulsow,bo przez net ....Fajnie .....

Posted

hihi kovhane jesteście :D właśnie wróciłam od Siostry i Oliwci - mała puszcza taaaakie bąki że hohoh :lol: :lol: :lol: no i siostra bardzo Wam dziękuje za gratulacje i śmiałą się ze mnie, że nie mogłam w sobie utrzymać tych emocji i całą dgm zawaliłam moimi przeżyciami :oops: :lol:

Posted

nie mogłam w sobie utrzymać tych emocji i całą dgm zawaliłam moimi przeżyciami

Ale to mile moc poczuc sie uczestnikiem takich emocji,oczekiwania na dzieciatko :D Moze mala Olivka jak podrosnie bedzie tez sznaucero czy wogole dogomaniakiem :D

Posted

witajcie malawaszko ja tez dołączam się do gratulacji dla ciebie i pozdrowienia małej Oliwci:)) strasznie sie ciesze z twojego szczęścia:) bo u mnie narazie nie ma z czego sie cieszyc bo we wtorek i srode puisze testy gimnazjalne boje sie ze szok.... nigdy sie takch głupot nie bałam a teraz sie strasznie boje.... bo chciałabym wetem zostac leczyc wasze pieski i w ogóle wiec musze sie do wybranego liceum na biol-chem dostac.... wiec musze miec dobra ilosc pkt... prosze trzymajcie kciuki bo neistety to wszystko to loteria wiec oby mi temat spasował i zadanka z matmy... ojeju... chyba zwariuje do wtorku,,, :roll:

Posted

madziorko przedewszystkim sie nie denerwuj!!! Wiem co czujesz, bo sama to przezywałam rok temu :wink: (brrrr....).
Z poalaka to wogóle spoczki, bo wszystko jest tam napisane, trzeba tylko "czytac ze zrozumieniem" a matma to powtórzyć sobie wzory ;) Naprawde, to nie takie straszne ;)
Ja zaczęłam sie bać w dzień examinu z polaka (5 maja) rano!

Wszystko na pewno Ci dobrze pójdzie!!! :angel:

A Justa była u fryza i sie w loostrze nie poznaje ;)

Posted

Madziorko - trzymam też kciuki :kciuki: Pamiętaj, przed egzaminem nie myśl, czego nie umiesz, tylko myśl o tym, co umiesz. To podobno pomaga! I zobazysz, że wszystko będzie OK. Przecież nasze psiaki już na Ciebie czekają. Nie po to, żebys je leczyła, bo mają byc silne i zdrowe, ale po to, żebyś im dawała witaminki i Frontline :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
odszedł wspaniały, niezwykle utytułowany pies....miał dopiero 4 lata...Kathadin Ironclad... :(

Aga, mow szybko co sie stalo, o rany, czemu takie piekne i wspaniale psiaki musza tak szybko odchodzic :cry: :cry: :cry: :cry: .

Posted

niestety nie wiem co sie stało, wszyscy znajomi sredniakowcy sa w szoku, ich ostatnio nie było na zadnej wystawie a przeciez sporo jexdzili i ja sie zaczynałam martwic - okazało sie ze słusznie, na ich stronce pojawiło sie info ze Kubuś odszedł 19 lutego :(...ehh a Suscy niedawno wprowadzili sie do wymarzonego domu, przywiezli sobie suczke z USA - po prostu pełnia szczęscia a tu....

Posted

[quote name='orsini']Jostra widzialas?
www.schnauzer.cz
meeting dla white minis breeders i friends?:))))

Kochana - dali mi znać już 2 tygodnie temu :P
Tylko cholernie to daleko, właśnie się zastanawiałam czy tam jest jakaś wystawa wtedy, no i na dodatek to w piątek wypada :(

Posted

orsini napisał(a):
a co to pod francuska granica jakos?
ze daleko?
moze byc ciekawie dla kogos kto white lubi

raczej pod holenderską :)
to zależy kto przybędzie, póki co robię wywiad na ten temat
U nas nie pisałam, że będzie to spotkanie, bo tu raczej nie ma miłośników białasów :evilbat:

Posted

mogliby zrobic w Holandii to bym pojechala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w jakims coffe shopie, a tak?:)))
a czy ktos sie orientuje co do ISPU 2005???gdzie, kiedy itp???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...