Pink Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Wszystkiego dobrego dla Olivki Wybieram sie w lecie do Kolonii i mam nadzieje, ze naprawde uda mi sie dojechac i papiez tez tam bedzie Obiecal w dzisiejszej przemowie, podczas mszy, ze do Kolonii na zjazd mlodziezy przyjedzie.
orsini Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Romas HELP!!! mi wszystko juz peka:((dzis sie obudzilam z peknietymi do krwi ustami:(((((buuuuu...czegos mi brakuje,ale czego? :cry: :cry: :cry:
Natalia_W Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 W galerii umiescilam nowe zdjecia Kenzia i dawno juz obiecywane zdjecia z pogrzebu Papieza...
Elitesse Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 czy Romas to światowej klasy specjalista od pekania ??
Romas Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 czy Romas to światowej klasy specjalista od pekania ?? Jak czytam takie rzeczy to odrazu humor mi sie bardzo poprawia :D Ale uwaga ,bo moge peknac ze smiechu :D Orsini ! Ratuj sie dziewczyno ,pewno masz wiosenna awitaminoze a poza tym wysuszylo Cie od pracy w zamknietym powieszczeniu i zimnego powietrza na zewnatrz.Jak wszystkich po zimie. Swiatowej klasy specjalista od pekania :D zaleca Ci: krem tlusty na noc ,najlepszy to zwykly Nivea,stary poczciwy krem w niebieskim pudelku,a poza tym Rutinoscorbin albo Vit,.C dla uszczelnienia naczynek(nie bierz za dlugo ,gora dwa tyg.) oraz Capivit (bez recepty swietnie dzial na skore,paznokcie ). Malawaszka !!!!Gratulacje Cioteczko!!!!! I ucalowanka wirtulane dla pieknego ,malenkiego pysia Olivki Pomyslalam sobie ,jak siostra Malawaszki ma fajnie .Ja rodzilam w pewnym sensie sama,tylko ze wsparciem rodziny i przyjaciolek.A jej siostra ma tyle zyczliwych impulsow,bo przez net ....Fajnie .....
AMIGA Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 I ja mam Romas takie odczucia - a to wszystko dzięki naszemu "maniactwu"= "sznauceromaniactwu" :lol:
malawaszka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 hihi kovhane jesteście :D właśnie wróciłam od Siostry i Oliwci - mała puszcza taaaakie bąki że hohoh :lol: :lol: :lol: no i siostra bardzo Wam dziękuje za gratulacje i śmiałą się ze mnie, że nie mogłam w sobie utrzymać tych emocji i całą dgm zawaliłam moimi przeżyciami :oops: :lol:
Romas Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 nie mogłam w sobie utrzymać tych emocji i całą dgm zawaliłam moimi przeżyciami Ale to mile moc poczuc sie uczestnikiem takich emocji,oczekiwania na dzieciatko :D Moze mala Olivka jak podrosnie bedzie tez sznaucero czy wogole dogomaniakiem :D
malawaszka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 no ja mam nadzieję że będzie dogomaniakiem po cioci :lol: zresztą nie ma innej opcji - u mnie będzie miała psów pod dostatkiem :lol:
madzior_ka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 witajcie malawaszko ja tez dołączam się do gratulacji dla ciebie i pozdrowienia małej Oliwci:)) strasznie sie ciesze z twojego szczęścia:) bo u mnie narazie nie ma z czego sie cieszyc bo we wtorek i srode puisze testy gimnazjalne boje sie ze szok.... nigdy sie takch głupot nie bałam a teraz sie strasznie boje.... bo chciałabym wetem zostac leczyc wasze pieski i w ogóle wiec musze sie do wybranego liceum na biol-chem dostac.... wiec musze miec dobra ilosc pkt... prosze trzymajcie kciuki bo neistety to wszystko to loteria wiec oby mi temat spasował i zadanka z matmy... ojeju... chyba zwariuje do wtorku,,, :roll:
malawaszka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 madziorko będziemy trzymać :kciuki: za Ciebie :)
Justa Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 madziorko przedewszystkim sie nie denerwuj!!! Wiem co czujesz, bo sama to przezywałam rok temu :wink: (brrrr....). Z poalaka to wogóle spoczki, bo wszystko jest tam napisane, trzeba tylko "czytac ze zrozumieniem" a matma to powtórzyć sobie wzory ;) Naprawde, to nie takie straszne ;) Ja zaczęłam sie bać w dzień examinu z polaka (5 maja) rano! Wszystko na pewno Ci dobrze pójdzie!!! :angel: A Justa była u fryza i sie w loostrze nie poznaje ;)
AMIGA Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Madziorko - trzymam też kciuki :kciuki: Pamiętaj, przed egzaminem nie myśl, czego nie umiesz, tylko myśl o tym, co umiesz. To podobno pomaga! I zobazysz, że wszystko będzie OK. Przecież nasze psiaki już na Ciebie czekają. Nie po to, żebys je leczyła, bo mają byc silne i zdrowe, ale po to, żebyś im dawała witaminki i Frontline :lol:
Elitesse Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 odszedł wspaniały, niezwykle utytułowany pies....miał dopiero 4 lata...Kathadin Ironclad... :(
AMIGA Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 O Bogowie, a co to się stało??? Wiadomo, czy chorował, czy jakoś nagle zginął?? :(
Ka-Vanga Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Elitesse napisał(a):odszedł wspaniały, niezwykle utytułowany pies....miał dopiero 4 lata...Kathadin Ironclad... :( Aga, mow szybko co sie stalo, o rany, czemu takie piekne i wspaniale psiaki musza tak szybko odchodzic :cry: :cry: :cry: :cry: .
Elitesse Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 niestety nie wiem co sie stało, wszyscy znajomi sredniakowcy sa w szoku, ich ostatnio nie było na zadnej wystawie a przeciez sporo jexdzili i ja sie zaczynałam martwic - okazało sie ze słusznie, na ich stronce pojawiło sie info ze Kubuś odszedł 19 lutego :(...ehh a Suscy niedawno wprowadzili sie do wymarzonego domu, przywiezli sobie suczke z USA - po prostu pełnia szczęscia a tu....
orsini Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Jostra widzialas? www.schnauzer.cz meeting dla white minis breeders i friends?:))))
jostra Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='orsini']Jostra widzialas? www.schnauzer.cz meeting dla white minis breeders i friends?:)))) Kochana - dali mi znać już 2 tygodnie temu :P Tylko cholernie to daleko, właśnie się zastanawiałam czy tam jest jakaś wystawa wtedy, no i na dodatek to w piątek wypada :(
orsini Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 a co to pod francuska granica jakos? ze daleko? moze byc ciekawie dla kogos kto white lubi
Elitesse Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 szkoda ze dla sredniaków nikt czegos takiego nie robi :( ale ja organizuje swoje prywatne zloty rodzinne hihih
jostra Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 orsini napisał(a):a co to pod francuska granica jakos? ze daleko? moze byc ciekawie dla kogos kto white lubi raczej pod holenderską :) to zależy kto przybędzie, póki co robię wywiad na ten temat U nas nie pisałam, że będzie to spotkanie, bo tu raczej nie ma miłośników białasów :evilbat:
orsini Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 mogliby zrobic w Holandii to bym pojechala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w jakims coffe shopie, a tak?:))) a czy ktos sie orientuje co do ISPU 2005???gdzie, kiedy itp???
Elitesse Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 ja nie mam pojecia - te wystawy wcale nie sa promowane :(
Recommended Posts