Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalia ale mam nadzieje, ze sie nie spotkamy bo ja pojade najprawdopodobniej jako siła medyczna ;) Wiec wolałabym co bys do na snie trafiła :)

NO chyba ze w ramach odwiedzin ;)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Heh no ja mam nadzieje, ze jednak w ramach odwiedzin :D
Chociaz mam astme wiec nigdy nie wiadomo...ale jak przetrzymalam kilka obozow harcerskich, Lednic i ten wyjazd do Rzymu na pogrzeb Papieza to raczej obedzie sie bez pomocy medycznej :wink:

Posted

Nie chcę słyszeć o żadnych podatkach, brrrrrrrrrrr 0X
Mój TZ jeszcze PIT-a nie dostał i chyba będę musiała w weekend coś zmyslać :roll:

Posted

Ustawowo maja obowiazek dostarczyc pracownikowi do 15 marca najpóxniej!!!!
To sie kwalifikujena Kontrole skarbowa u pracodawcy!!

Posted

a ja juz sie rozliczyłam :) i teraz czekam na zwrot podatku :) w koncu trzeba za cos na wystawy jeździc !! hihih

NO co tu dzisiaj tak cicho...
Nie mówcie ze wszyscy pracuja w ksiegowosci i musza deklaracje podatkowa zrobic

hmm zauwazyłam że sporow łąscicieli sznaucerów pracuje w ksiegowosci :) jakies skrzywienie zawodowe czy jak ? ja co prawda dopiero studiuje na Akademii Ekonomicznej...ale ksiegowa nie mam zamiaru byc !!

Posted

[quote name='Agatka']Ustawowo maja obowiazek dostarczyc pracownikowi do 15 marca najpóxniej!!!!
To sie kwalifikujena Kontrole skarbowa u pracodawcy!!
Jest nawet lepiej, bo w maju dostał wypowiedzenie i chyba do miesiąca wraz ze świadectwem pracy powinien dostać PIT 0X
Już się UKS za to zabrał :evilbat:
Tylko, że i tak musi się rozliczyć do końca m-ca, więc będę tworzyć jakieś fantazje :-? Bo on tę przyjemność scedował na zonkę :P
Elitesse dla mnie księgowość to czarna magia, nie wiem jakim cudem pozdawałam egzaminy (i to jeszcze na 5 :P ), więc też nie mogłabym jako księgowa pracować

Posted

[quote name='Elitesse']Jostra czemu swojej stronki nie aktualizujesz ??
Bo nie mam czasu i do tego jestem leniem :oops:
No i TZ zabrał mi laptopa ostatnio na tydzień, a mi się nie chce siedzieć w gabinecie przy kompie :-? A z laptopikiem mogę siedzieć w ogrodzie albo w salonie 8)

Posted

Nowości nie budiet, bo pracuję nad nową stronką i prawie jest już gotowa, ale działam takimi zrywami i ostatnio jakoś mi nie idzie. Poza tym maj będzie dość mocno wystawowy i coś z kundelkami muszę zacząć robić ;)

Posted

Sama bym chciała wiedzieć ;)
Ty wiesz co ...
Na razie jedziemy do Łodzi, BB i raczej do Koszyc, chciałam ją wziąć do Hungarii, ale jedzie Bangi, więc Berry zostaje w domciu. Myśle o innych węgierskich, może by się udało mł.ch zrobić, ale to zależy od pewnych czynników

Posted

NO to SUper!!!!
To sie w BB spotkamy bo ja zabieram Dengisława :)
Wyglada na to ze w BB w kazdej klasie bedzie czarna suczka z Polski ;)
Berry ma najwieksze szans ewygrac bo bedize pierwsza ;)
SUPER!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ale to zależy od pewnych czynników

czyżby finansowych ?

ja w tym roku sobie nie poszaleje tak jak w zeszłym :( tez łódź, BB, Oberwart/Szombathely i 2 x bartysława, moze Arad jak wyskrobie pieniadze a potem siedze w domu :(

Posted

Jostra ale twoje pieski sa malutkie i łatwo sie da je gdzieś upchnąć :) gorzej z moimi 3 sredniakami bo ja i wszystkie psy oraz Przemo to zajmujemy cały samochód :) to by ktos chyba busa musiał miec :)

Posted

Elitesse napisał(a):
Jostra ale twoje pieski sa malutkie i łatwo sie da je gdzieś upchnąć :) gorzej z moimi 3 sredniakami bo ja i wszystkie psy oraz Przemo to zajmujemy cały samochód :) to by ktos chyba busa musiał miec :)

No jasne, że bez TZ-ta muszę jechać i wszystkich 5 sznauciów do czyjegoś samochodu nie biorę
Weź 1 średniaka, 2 zostaw Przemowi i już :P Sprawa rozwiązana
50 jewro się należy ;)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Moze Ty wiesz i mi zdradzisz tajemnice jak obrobic film z aparatu, zeby nie byl ogromny.

Każdy edytor filmów przy zapisie daje możliwość wybrania jakości filmu. Oczywiście aby zmniejszyć wielkość trzeba obniżyć jakość.

Jeśli masz Windows XP to Microsoft za friko dodaje do nich program Windows Movie Maker. Musisz do niego zaimportować filmik, potem możesz go pociąć (wyciąć dłużyzny ;)), dodawać jakieś efekty przejścia i na końcu podczas zapisywania decydować jaka ma być jakość filmu. Programik bezpłatny, ale naprawdę ma wszystkie podstawowe funkcje.

Posted

Olivka napisał(a):
Malawaszko !

Ucałuj małą Oliwię od Olivki i oczywiście od czworonożnej Oliwki :lol:

hihih jak mi powiedzieli jak ma na imię to się uśmiałam właśnie że mamy na forum jedną taką Olivkę :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...