Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A skąd to wiadomo Mek że Jan Paweł II był z Północy?? Przecież Niemcy i Polska to bliziutko siebie?? Więc może ten papiez tj. Benedykt XVI jest z Pólnocy :D ??
Nie mniej jednak ważne że nie ma teraz jeszcze olivio :D

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ratzinger, jest z Monachium tz spod Monachium ale Monachijskim biskupem byl. Czy z polnocy czy z poludnia, to zalezy jak sie patrzy i gdzie jest "srodek" od ktorego sie to mierzy :wink:

Posted

narazie cieszmy sie z tego co jest bo uwazam podobnie jak mek ze dobrze wybrali, JPII podnobno ufał i cz ęsto radził sie ratzingera wiec ja sie ciesze z naszego Benedykta XVI (co prawda imie to troche długie, ale cóż...):))

Posted

madziorko, Oni juz od 10 lat mieli ze soba konszachty :wink: Ratzinger byl bliskim powiernikiem Jana Pawla II i jak skomentowal jeden z Wloskich teologow "Karol napewno z zadowoleniem patrzy z gory".
Ratzinger jest strasznie konserwatywna, nieugieta, surowa i mocna osobowoscia w stosunku do wiary. Wydaje mi sie ze najlepiej sie nadaje do umocnienia "lini" Jana Pawla II.
A co do Benedykta XVI, jako imienia, to 500 lat temu byl jeden Benedykt z pochodzenia Niemiec.

Posted

florance napisał(a):
ej, a dlaczego mojemu bublowi nie wypadają jeszcze zęby??? 8 kwietnia skończył 4 mce... powinnam się już martwić? :roll:

Najprawdopodobniej nawet nie zauważyłaś że już ma kilka nowych. Mój ma miesiąc mniej od Boryska i nawet jakoś do głowy mi nie przyszło żeby już zwracać na to uwagę. Za to uwagę zwróciła mi wetka w poniedziałek i pokazałe które już są wymienione - tak ma już pojedyncze ząbki wymienione.

Posted

sorki że dopiero teraz - ale padam na pysk a tu pić trzeba :lol: no więc Papieżem nie został Olivio, ale urodziłą się Oliwia :drinking: :drinking: :drinking: o 14.10 zostałam ciotką waszką ślicznej zdrowej dzieczynki ważącej 3150 g i mierzącej 55 cm :angel: :angel: :angel:

a oto Oliwia kilka godzinek po przyjściu naświat :angel:

Posted

jest cudowna - nosiłam ją już na rękach i jak normalnie bałam się takich maluszków to MOJĄ Oliwkę wzięłam i nosiłam :angel: jest cudowna - mały aniołeczek :D i moja kochana dzielna siostra wspaniale się spisała :angel: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Noo to jest niesamowite!!!!!!!!! Ja też jej zazdroszczę :oops: :lol: i kocham tą małłą już nad życie :angel: jak się urodziła to oboje ze szwagrem płakaliśmy na korytarzu jak goopki :oops: :drinking: :drinking: :drinking: i jak jeszcze byliśmy wszpitalu to około 20 to nie chciała jeść a niedawno siostra dzwoniła że malutka ju się nauczyła ssać cyca :angel: i wcina mlenio :angel:

Posted

Eee tam goopki!! Każdy prawie by się tak zachowywał, ja na pewno, bo ja to "płaczka" jestem, i przy każdej tego typu sytuacji ryczę jak bóbr :lol:
A zatem dla małej Oliwki- smacznego :lol: :wink:

Posted

SUPER WASZKO!!!GRATULUJE!!! :lilangel: :BIG: :new-bday: :chainsaw: :snipersm: :beerchug: :smilecol: :multi: :chainsaw: :n00b: :lilangel: :BIG: :snipersm: :chainsaw:

Posted

Aaaaaaaa ciociu Waszko, ale SUPER :angel: :angel: :angel: :angel: , wysciskaj mala Oliwke od nas, haha tylko nie za mocno, zeby jej krzywdy nie zrobic :wink: . No i OGROMNIASTE GRATULACJE :new-bday: :BIG: :bday: :lilangel: :baby: :tort: :D .

Posted

Waszko, ja kiedy to czytałam, to mi się już spociły oczy, a co dopiero Wam, którym się to zdarzyło "na zywo". Cieszę się razem z Wami i serdecznie, serdecznie gratuluję :new-bday: Tylko z tej wielkiej miłości jej tam za bardzo nie rozpuść :BIG:

Posted

AMIGA napisał(a):
Tylko z tej wielkiej miłości jej tam za bardzo nie rozpuść :BIG:

Haha ja mysle, ze wlasnie Waszeczka bedzie tam od rozpuszczania :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Po Primo!! - Wasko Ogromniaste Gratulacje dla całej ROdziny !!!! i 1000 całusków dla małej OLIWII !!!

Po secundo - Gratulacje z okazji zgubienia zebów dla mojego dziecka ;)

Po Tertio - Jak usłyszelismy w radiu że jest biały dym to wszyscy przestali pracowac w karusku i potem przez to wszystkie psy były opóźnione ;) Aja też uwazam, ze dobrze wybrali , Benedykt XVI budzi moja sympatie i zaufanie jakos od samego poczatku.

Wybieram sie w lecie do Kolonii i mam nadzieje, ze naprawde uda mi sie dojechac i papiez tez tam bedzie :)

Wiec dzis mam naprawde dobry nastrój mimo okropnego zmeczenia!!!!!!!!:D

Livka ma sie dobrze i dalej czekamy , a dzis juz 55 dzien ciazy

Posted

malawaszka napisał(a):
urodziłą się Oliwia :drinking: :drinking: :drinking:

Malawaszko gratulacje dla Ciebie :drinking: i Siostry rzecz jasna ;) :drinking:

Oliwia cudeńko! :iloveyou: :new-bday: :baby:

Posted

Gratulacje dla młodej ciotki , mamy i taty....
Waszko ciesz się mała ile wlezie bo dzieci bardzo szybko rosną ;)

Posted

Agatka ja też się wybieram do Kolonii :D
Heh a ja już widziałam Benedykta XVI :wink: (to nic, że wtedy jeszcze nie był papiezem :wink: ) Ja również bardzo się cieszę i od początku wierzyłam, że to On zostanie nowym papiezem! Super :D :D :D
No i chyba z tych emocji sie rochorowalam :wink: 8)
GRATULACJE dla Malawaszki i mlodych rodzicow oczywiście!!! :drinking: :drinking: :P :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...