orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 aaaaa to pycha:)))))))mniaaaam, 2 dni temu jadlam:))))))))))))z czekolada i z wisienkami:))))))w ramach diety owocowej:))))))))))))
jostra Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 No to dawaj ... a to Twoja druga nagroda :) http://mariemarie0000.free.fr/fichiers/images/pop.swf
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Heheheheh dobre:))) a wiec ja obstawiam, Best of Breed Poznan 2005 dostanie Chalenger Hermes (czy jak sie go pisze). Jak wygram to poprosze o nalesniki :)))) Czy ktos inaczej moze typuje?:)))))zabawimy sie w zgaduj-zgadule:)))tak jak z Livki dziecmi :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Orsini, co tu typowac po Grudziadzu, dla mnie to jest zenujace :-? .
hortusia Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 madzior_ka nie wiedzialam, ze jezdzisz na konikach ;) gratuluje ci zdobycia dobrego miejsca w tych zawodach i zycze ci dalszych wygranych w jezdzictwie ;D ja tez jezdze na konikach i uwielbiam ten sport ;D trenujecie ze swoimi sznaucerami agility? ;D
dorotak Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='M@d']Sorry za pytanie "ni z gruszki ni z pietruszki", ale może wiecie gdzie i za ile można kupić przyczepkę do roweru do transportowania psiaka? :) M@d, nie wiem, czy znajdziesz tą odpowiedź :wink: Nie wiem, czy są jakieś przyczepki specjalnie dostosowane do psów. Moja znajoma swojego jamnika miniaturkę zabiera do koszyka zamocowanego na kierownicy. Jeśli myślisz o Beksie, to może by się to nadało? Jak nie na kierownicę to jakiś transporterek z tyłu na bagażnik. Jeśli chodzi o większe psiaki to widywałam samoróbki - skrzynie na kołach rowerowych w których dumnie siedziały ONy (lub onowate) ;) Poza tym są takie przyczepki dla dzieci, obudowane czymś w rodzaju namiociku. Chyba jakiś miesiąc temu widziałam takie w M1 w Markach na hali Real. Generalnie jak zaGooglujesz "przyczepka rowerowa" to wyskakuje mnóstwo ciekawych rzeczy. Może coś sobie dobierzesz. Np. na stronie http://www.przyczepki.com.pl spodobała mi się ta z koszem wiklinowym (piknikowa) ;) Pozdrowienia
Elitesse Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 mój przyjaciel marzy aby kupic przyczepke do swego harleya zeby jego ukochana sznaucerka olbrzymka mogła z nim jeździc ihihih miałby wtedy dwie uchochane rzeczy ze soba :)
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 hortusia napisał(a):trenujecie ze swoimi sznaucerami agility? ;D Proste, ze tak :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Juz, to czemu ja nic nie wiem :o , no to biegne wlaczyc jakies wiadomosci.
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Wiadomo, wiadomo... Kochani POZYJEMY jeszcze troche:))) przepowiednie sie nie sprawdzily-Papiez NIE jest oliwio :angel: :angel: :angel: :angel: HURRRAAA, ja tam nie chce konca swiata...jeszcze
AMIGA Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Właśnie jak pisałam uspokojenie dla Ka-Vangi, to akurat się zerwała wrzawa i ogłosili kto został Papiezem. Oj brakowało mi tam na balkonie znanej wspaniałej POSTACI :-((
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 a cala sytuacja pasuje do sentencji: UMARL KROL-NIECH ZYJE KROL... ja sie ciesze, ze nie oliwio-to najwazniejsze-to oznacza, ze sie bedziecie musieli ze mna jeszcze dluzej pomeczyc
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Haha i zaraz kaze sobie puchar wreczac :wink: :lol: :evilbat: .
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 tak, tak puchar za to ze jestem z Wami :lol: :lol:
Romas Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Przylecialam czym predzej z pracy i do kompa,czytam ,czytam n co widze ?! Orsini wyciagnela wnioski i zaczyna prowadzic porfilaktyke naczynkowa stroniac miedzy innymi od alkoholu :lol: Brawa dla kolezanki !!!!!Widac nauka nie idze w las !!!!!
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Romas napisał(a):Przylecialam czym predzej z pracy i do kompa,czytam ,czytam n co widze ?! Orsini wyciagnela wnioski i zaczyna prowadzic porfilaktyke naczynkowa stroniac miedzy innymi od alkoholu :lol: Brawa dla kolezanki !!!!!Widac nauka nie idze w las !!!!! Buahahaha, juz ja ja widze straniaca od alkoholu :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: .
Mek Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 orsini napisał(a):Wiadomo, wiadomo... Kochani POZYJEMY jeszcze troche:))) przepowiednie sie nie sprawdzily-Papiez NIE jest oliwio :angel: :angel: :angel: :angel: HURRRAAA, ja tam nie chce konca swiata...jeszcze Ja tez z sercem w gardle czekałem na tego Oliwio, ale moze sie okazać jeszcze , że Racinger to po niemiecku oliwa albo cos takiego . Ale raczej wydaje mi się osobiscie , że bardzo dobrze wybrali .
alexandra Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Wg przepowiedni miał być papież z Północy a potem Olivio no i potem koniec. Niemcy to jakby nie patrzeć leżą na Północy więc po Ratzingerze może być Olivio :-? Malawaszko jak tam Twoja siostra- urodziła już??
madzior_ka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 . Czy masz ten numer MP, w którym Ula podawała jak zrobić stacjonatę i jak uczyć psa ją skakać? Z każdą przeszkodą należy psa zopoznawać stopniowo i starać się, aby ją pokochał. Wtedy będzie leciał tak szybko, że Twoim problemem stanie się "jak go zatrzymać?" tak mam ten numer i musze pocwiczyc z denisem własnie nad tą motywacją ale to jak w soote do babci na działke pojedziemy onb u nas duzo drzew jest ic iezko sie biega a tam mnóstwo przestrzeni do cwiczen!!! a mi na rowerze tata ma zrobić na bagażniku koszyk, taki plastikowy mamy, który trzeba przymocowac i denisio w szeleczkach przypiety bedzie sobie ze mną podróżował, bo transporter to troche za duzy na bagaznik, a na kierownicy byłoby ciezko myskle ze z tyłu bedzie ok:) lepsze to wg mnie od przyczepki! Agatko trzymam mocno za Livcie na pewno wszystko bedzie dobrze!!!
Mek Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Aleksandro z północy to był Jan Paweł II a oliwio to miał być teraz ,.
Recommended Posts