malawaszka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Agatka napisał(a):Waszka trzymamy mocno!!! Wiecie co bedzie? Chłopczyk czy Dziewcyznka???????? coora :angel: u nas w rodzinie same babeczki się rodzą :lol:
Agatka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ksiazkowe 60 dni mija w poniedziałek Ale pierwsza granice ma na czwartek 56 dni - szczneiaki powinny same oddychac ale moga nie potrafic jesc i trzeba sonda karmic Druga granica 58 dni w sobote - powinny umiec jesc ale moga byc słabiutkie Trzecia granica 60 dni w poniedziałek ksiazkowo moze rodzic Czwarta granica 63 dzien nastepny czwartek - zwykle rodziła w 63 dniu od pierwszego krycia.
malawaszka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 orsini napisał(a):Waszko a czyje to baby?:)))) no siostry mojej babo!!! :angel:
alexandra Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 malawaszka napisał(a):Agatka napisał(a):Waszka trzymamy mocno!!! Wiecie co bedzie? Chłopczyk czy Dziewcyznka???????? coora :angel: u nas w rodzinie same babeczki się rodzą :lol: Ale super!! Ja też chcę bratanicę!! :D Agatko czyli to już tuż, tuż!! To na pewno wytrzyma!!! Oj będę tą wyjątkowo wyczekiwane chyba maluchy :wink:
jostra Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Orsini Ty jakaś jesteś zakręcona i niekumata ostatnio :evilbat:
alexandra Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 jostra napisał(a):Orsini Ty jakaś jesteś zakręcona i niekumata ostatnio :evilbat: Wiosna w koncu przecież jest :lol: Orsini pewnie nadal mysli jak tu nr tel. do brata Ka-Vangi wyciagnąć i to odwróciło jej uwagę od reszty :lol:
Agatka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Oj żebys wiedziała Olu, ze chyba zaden miot nie był tak wyczekiwany jak ten, ale chyba sie wiele czynników na to złozyło :) przedewszystkim ten jeden najważniejszy ;)
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 http://www.poznan.zkwp.pl/poznan/index_pl.htm jasna cholera!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Agatka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ja do tego dodam, Kurna CHata !!!!!!!!!!!!!!!!!!! No szok!!! Juz mis ie odechciało Dengiego wystawiac...
jostra Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Wolałybyście Liliannę B? :P Agatko a kto to jest Kari Salminen (FIN)? Mówi Ci to coś?
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Hahahaha no ona tez miedzynarodowa:)) Wiesz Justyna, chyba wychodzi na to samo:)))po Grudziadzu:)))) I nie wiem kto to to z Finlandii,ale ja bym chciala wlasnie Finke!!!:(((((
Agatka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 PO Liliannie B przynajmniej wiadomo czgeo sie spodziewac... Jaki ma typ i z kim przyjechała ;)
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Agatka napisał(a):PO Liliannie B przynajmniej wiadomo czgeo sie spodziewac... Jaki ma typ i z kim przyjechała ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hmmm, a ta to co?nieprzewidywalna?:))))napisac Ci co wezmie rase w czarnych?:))))w cz-sr to dokladnie nie wiem , bo zalezy od 1 czynnika,ale czarne moge Ci podac od razu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 No wlasnie jak zgadne juz teraz na pol roku przed wystawa to co mi szanowni forumowicze kupicie w nagrode? :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 orsini napisał(a):Hahahaha no ona tez miedzynarodowa:)) Wiesz Justyna, chyba wychodzi na to samo:)))po Grudziadzu:)))) I nie wiem kto to to z Finlandii,ale ja bym chciala wlasnie Finke!!!:((((( To przefarbuj psa na czarno i już :P orsini, to kto wygra w czarnych w Poznaniu?
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 TAK ZA FRIKO?:))) co dostane jak trafnie wytypuje?:)))przynajmniej wystawce:))))bo nie wiem w sumie co zabierze:))))) :lol: :lol: :lol: ale wystawce zgadne :lol: :lol: :lol: :lol: ale nie ma nic za darmo, tak?:))
Agatka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Co wygra ras eto wiem, ale sa jeszcze inne klasy ... A ona jets jak choragiewka na wietrze, i nie wiadomo co wygra pozostałe klasy
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Agatka napisał(a):Co wygra ras eto wiem, ale sa jeszcze inne klasy ... A ona jets jak choragiewka na wietrze, i nie wiadomo co wygra pozostałe klasy a pozostale klasy to juz nie:))ja tylko BOBa typuje :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 co slucham, co slucham???a nagroda???w dzisiejszym swiecie nie ma nic za friko:)))
jostra Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Wypijemy coś w Hungarii :P Albo zafunduję Ci palacintas, czy jak tam się to nazywa ;)
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 pa szto??? :lol: :lol: :lol: jakas lipe mi proponujesz?:))) a pic tez nie moge, bo naczynka mi pekaja-i bede miala potem wielki i koslawy nos i dziury w twarzy!nie czytalas Romasa?
jostra Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 nie lipa, tylko naleśniki :P Coś podobnego jak u nas na wystawach
Recommended Posts