Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

nie-mafia i wikor sa niejadkami-sucha karma kloje w zabki...a ja b.lubie watrobke , bo im kurczeca dalam, a nie ta wielka lykawa swinska czy krowia

Posted

Haha, a moje dwa najwieksze glodomory to wszystko chetnie tak jedza. Natomiast Nafka to zalezy kiedy :wink: .
Madziara witaj wsrod zywych :wink: :lol: :evilbat: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
jostra napisał(a):
A myszek jeszcze nie łapie? :evilbat: To kiepsko ;)

Haha u nas na szczescie myszy niet :lol: :lol: :lol: :lol: .

Może Ci przesłać kurierem z jedną albo dwie? :lol:

Wątróbka fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj ! :evilbat:

Posted

[quote name='jostra']Może Ci przesłać kurierem z jedną albo dwie? :lol:

Wątróbka fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj ! :evilbat:
Haha dawaj :lol: :lol: :lol: :lol: .

Oczywiscie, ze watrobka fujjjjjjjj .

Posted

Moja suczynka to je wszystko.Rozumcie to doslownie :D Wlasnie znalazlysmy przed chwila martwego szczura,na laczce.Byl wart grzechu :D i piesek z zalem go zostawil :lol:

Posted

Madziara - też tak uważam
Kiedyś przez przypadek wzięłam do ust kawałek jakiejś potrawy z wątróbką i przełykałam około pół godziny, to był horror, a byłam w restauracji i nie wypadało wypluć, faktycznie chyba szczur lepszy ;)

Posted

a szczur to i piersi ma...

Haaaahaaa, :D moze i ma ,ale akurat ten znaleziony to juz byl ruszony,hm ...powiedzmy zebem czasu :D :D

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
florance napisał(a):
e, co do wątróbki to się nie znacie :P jest pyyyyyyszna i my conajmniej raz w tygodniu ją jemy 8) oczywiście drobiową :)

[]

wlasnie wlasnie PYSZNA i zawiera duzo zelaza!!!

Romas HELP!!!
wlasnie spojrzalam w lustrze na swoj pysk:((((mam miliard popekanych naczynek!!!masz jakis dobry krem na to????tylko zeby mnie cena nie powalila:))bo drogie kosmetyki to ja tylko psom kupuje:)))dla mnei juz kasy nie starcza

Posted

orsini napisał(a):

Romas HELP!!!
wlasnie spojrzalam w lustrze na swoj pysk:((((mam miliard popekanych naczynek!!!masz jakis dobry krem na to????tylko zeby mnie cena nie powalila:))bo drogie kosmetyki to ja tylko psom kupuje:)))dla mnei juz kasy nie starcza

:lol: skąd ja to znam :evilbat:

Posted

orsini muszę Cię zmartwić... nawet najlepszy krem nie pomoże na naczynka 8) przerabiałam nawet te najdroższe... tylko wizyta u dermatologa i laser bądź prądzik :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...