Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 jostra napisał(a):Ka-Vanga ratuj!!!!!!!!!!!!!!! Powiedz, że czarne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P 8) Haha proste, ze czarne sa the best :evilbat: .
alexandra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Hihihihihi, no u mnie też denerwująca pogoda za oknem, miało lać, więc by się milej pracowało :evilbat: a tu słońce świci pięknie i żal bierze że trzeba siedzieć w pracy :( Jedyna pociecha że moja dziewczynka dziś pod opieką"babci" i już zaliczyła godzinny spacerek :D
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 orsini napisał(a):KaVanga a Dengi to jaki??? :lol: :lol: :lol: Haha bo Dengi to zupelnie przypadkiem ma to srebrne :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: .
orsini Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 niech idzie, niech idzie...kleszcze juz na nia czekaja :lol: :lol: :lol: :lol: Jostra Ty z odciskami bedziesz, ale psy bez przyjaciol na skorze:))))))))))))))))) KaVanga a Dengi to niby jaki???? :evilbat: :evilbat: :evilbat: zdrajco
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 orsini napisał(a):KaVanga a Dengi to niby jaki???? :evilbat: :evilbat: :evilbat: zdrajco Napisalam Ci wyzej :lol: :lol: :lol: :lol: .
alexandra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 orsini napisał(a):niech idzie, niech idzie...kleszcze juz na nia czekaja :lol: :lol: :lol: :lol: Ty to potrafisz byś dobitna :lol: :lol: :lol: No i od razu się lepiej pracuje po takim pocieszeniu :lol:
orsini Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 alexandra napisał(a):orsini napisał(a):niech idzie, niech idzie...kleszcze juz na nia czekaja :lol: :lol: :lol: :lol: Ty to potrafisz byś dobitna :lol: :lol: :lol: No i od razu się lepiej pracuje po takim pocieszeniu :lol: prawda?u mnie slonka brak-chmury,szaro itp.ale i tak w pracy siedze...:(((
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 alexandra napisał(a):Ty to potrafisz byś dobitna :lol: :lol: :lol: Buahahaha, Ola Ty nawet nie wiesz jak :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: .
alexandra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Ka-Vanga napisał(a):alexandra napisał(a):Ty to potrafisz byś dobitna :lol: :lol: :lol: Buahahaha, Ola Ty nawet nie wiesz jak :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: . No jeszcze nie miałam osobistej przyjemności się dowiedzieć :lol: :wink: Ale co się odwlecze to nie uciecze :lol:
orsini Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 KaVanga znowu mnie z kims mylisz:)))))))))))))))))))))))))))))))
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 orsini napisał(a):KaVanga znowu mnie z kims mylisz:))))))))))))))))))))))))))))))) Haha widzisz jaka okropna jestem, haha dobrze, ze sie nie farbuje :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
alexandra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Ee tam wcale nie takie złe te p-s :wink: Przynajmniej jak się starzeją i siwieją to nie widać jak np u czarnych :lol: :wink: więc Madzia nie farbuj!!
jostra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Za to do przygotowania na wystawę są okropne :( To się pojawi żółte, to czarne, to białe, nie podgolisz, bo zaraz widać różnicę, brrrr. wolę inne kolorki
dorotak Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 O rany, ale napisałyście... :oops: Ale chyba już jestem "w temacie". Przegapiłam urodziny Florance - wybacz :modla: i oczywiście :new-bday: Agatko, za Livkę trzymam :kciuki: ale nie obstawiam ;) Bo ja tam mogę uprawiać hazard, ale kontrolowany (czyli jak wiem, że wygram :cunao: ) Zdjątek w galerii mnóstwo i wszystkie przepiękne. Tylko Ka-Vanga tak się chwali tymi agilitami, ale pewnie znowu... baterie siadły i nie ma nic na potwierdzenie swoich słów :evilbat: :evilbat: :cunao: My też biegaliśmy wczoraj z Atosem. Trochę zdjęć zamieściła Hania tutaj: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=22715 Nawet na dwa żeśmy się załapali :biggrina: [quote name='madzior_ka']jak wasze psiaczki sie mają w takie dni jak dzis koło 15? Atos? Jęzor do pasa, dyszy jak smok, ale za piłeczką albo na torze - zawsze pobiega :wink: [quote name='madzior_ka']a juz mam obeicane u taty i dziadka zrobienie przeszkód a'la te co skakał Atos z Forta bo są dosć łątwe do zrobienia dla dziadka z "żyłką" stolarza (pra i pra pra dziadkowie byli stolarzami:)... Madzior_ko, zapomniałam Ci zrobić specjalnie zdjęcie stacjonaty pod kątem jej konstrukcji :modla: Ale na zdjeciach Hani (link dałam wyżej) masz chyba niezłe zbliżenia. Generalnie nie ma jakiegoś jednego wzoru. Po prostu ma być stojak na którym możesz na regulaminowej wysokości położyć poprzeczkę. I tyle. A trenujemy w Alternatywie a nie w Forcie :wink: [quote name='madzior_ka']jak uczy sie psa by biegł koło mnie na przeszkode i startował równo ze mną? bo denis lubi mnie gonic ale startuje nieco później a jak chce zeby wystatował wtedy co ja i skoczył przeszkode to on jakos z tyłu zostaje :roll: Moim skromnym zdaniem, jeśli sznaucer zostaje na torze za przewodnikiem, to: a) przewodnik powinien się zgłosić na Olimpiadę, bo jest nieodkrytym talentem i w sprincie zakosi każdego :cunao: b) pies nie ma motywacji, nie rozumie, czego się od niego wymaga, nie bawi go to zbytnio. Myślę, że - nic Ci nie ujmując :wink: - w waszym przypadku chodzi o punkt b). Czy masz ten numer MP, w którym Ula podawała jak zrobić stacjonatę i jak uczyć psa ją skakać? Z każdą przeszkodą należy psa zopoznawać stopniowo i starać się, aby ją pokochał. Wtedy będzie leciał tak szybko, że Twoim problemem stanie się "jak go zatrzymać?" :cunao:
alexandra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 No tak nie pomyślałam o tym, to faktycznie przechlapane :-? Ale i tak Madzia nie farbuj :lol:
Mek Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 To i ja pozwole sobie przepowiedzieć chociaż ze mnie taka wróżka jak z koziej doopy trąbka ;) Obstawiam , że Liwka urodzi 7 szczeniąt 1 piesek i 1 sunia pieprz i sól 1 piesek i jedna sunia czarno-srebrne i 3 sunie czarne.
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='dorotak']Zdjątek w galerii mnóstwo i wszystkie przepiękne. Tylko Ka-Vanga tak się chwali tymi agilitami, ale pewnie znowu... baterie siadły i nie ma nic na potwierdzenie swoich słów :evilbat: :evilbat: :cunao: Wcale sie nie chwale tylko tak sobie pisze :P . A baterii nie mam owszem, ale nie mam kasy na nie, w ogole nie mam kasy, a tu jeszcze tak strasznie benzyna wzrosla i strasznie boli po kieszeni :roll: . Wtedy będzie leciał tak szybko, że Twoim problemem stanie się "jak go zatrzymać?" :cunao: Haha ja mam taki problem na hustawce, nie chce sie zatrzymywac tylko pedzie na leb na szyje :-? :wink: .
alexandra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='Mek']To i ja pozwole sobie przepowiedzieć chociaż ze mnie taka wróżka jak z koziej doopy trąbka ;) Obstawiam , że Liwka urodzi 7 szczeniąt 1 piesek i 1 sunia pieprz i sól 1 piesek i jedna sunia czarno-srebrne i 3 sunie czarne. To tak jak ja myślisz, czyli szczęśliwa 7ka :D Coś mi się zdaje że tak właśnie będzie
alexandra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Ka-Vanga napisał(a): a tu jeszcze tak strasznie benzyna wzrosla i strasznie boli po kieszeni :roll: . Słyszałam dziś w radio jadąc do pracy że ma potanieć lada dzień :wink: uff :D A właśnie Mek, jak tam Twoja sunia?? mówiłeś kiedyś że planujesz popróbować z nią sił na ringu, no i jak zatem kiedy Was spotkamy na wystawce?? :D
malawaszka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 dorotak - bosko Atos wygląda - no ja się w nim zakochałam po prostu :angel:
dorotak Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='alexandra'][quote name='Ka-Vanga'] a tu jeszcze tak strasznie benzyna wzrosla i strasznie boli po kieszeni :roll: . Słyszałam dziś w radio jadąc do pracy że ma potanieć lada dzień :wink: uff :D Fakt że obecna cena benzyny to już przegięcie. I każdy przyjazd na stacje bardzo boli. :evil: Ale też słyszałam, że ma potanieć. :D Malawaszko, bardzo dziękuję w imieniu Atosa :oops: Przekażę mu w domu :lol:
alexandra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 dorotak napisał(a): Fakt że obecna cena benzyny to już przegięcie. I każdy przyjazd na stacje bardzo boli. :evil: Ale też słyszałam, że ma potanieć. :D Oj strasznie :( Wczoraj wrzuciłam do maszyny 50 zł, tankuję i nie minęło parę sekund a tu pompa zwalnia i koniec tankowania :( Szok :o
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 alexandra napisał(a):Ka-Vanga napisał(a): a tu jeszcze tak strasznie benzyna wzrosla i strasznie boli po kieszeni :roll: . Słyszałam dziś w radio jadąc do pracy że ma potanieć lada dzień :wink: uff :D Uffffff to by bylo super, haha bedzie mnie stac na baterie :wink: :angel: :angel: :lol: :evilbat: .
Mek Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 alexandra napisał(a): A właśnie Mek, jak tam Twoja sunia?? mówiłeś kiedyś że planujesz popróbować z nią sił na ringu, no i jak zatem kiedy Was spotkamy na wystawce?? :D Najwczesniej w Krakowie , ale to już za 2 miesiące z innej strony patrząc;)
Recommended Posts