Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa']Ka-Vanga co się dziwiasz, to przeca miniatura ;) ona zawsze ma energie (no prawie zawsze - sa wyjątkowe okoliczności :D )
Hiehie Justa ja sie w sumie nie dziwie, bo moje sznaucery zawsze takie byly, a juz Nafki to jeszcze zaden nie zagial, ona nawet po najwiekszych gonitwach ma checi do zabaw, non-stop mogla by biegac, wiec wiesz :evilbat: . Chociaz teraz przez ten kregoslup oczywiscie ma zakaz wiekszosci zabaw :roll: .

Haha Madziorko, ja to raczej musze zostawiac swoje psy na siad i przejsc dalej, bo potem tak pedza, ze ich dogonic nie moge :wink: :lol: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Widzisz Ka-Vanga ile trzeba sie nabiegac... a potem łudzisz się, że pieski zmęczone i jesteś z siebie niesamowicie zadowolona, a co sie okazuje? że je to nie za bardzo zmęczyło i maja ochote szaleć dalej ;)

I niech szaleją i będa szczęśliwe :angel:

Posted

ale się dziś umęczyłam. poszłam na poranny spacer wcześniej niż zwykle, licząc na odrobinę spokoju, a tu dwa psiunki, niezwykle chętnę do kopulacji i tak zaraz nas odnalazły. a moje sunie całe szczęśliwe, że mają takie wzięcie, tak chciały do swoich adoratorów, że jescze czuje ból ramion od pociągania smyczy :roll:

Posted

Ojej Pelko - a mnie to też niedługo czeka!!! Ale kupiłam już jakiś spray i mam nadzieję, ze to trochę odstraszy potencjalnych amantów
Elitesse - ten worek to mam sobie założyć na głowę, żeby mnier nikt nie poznał, czy Amidze?
Madziorko, z tego, jak mi się Iza odgrażała, to raczej Amiga będzie łysiutka na początku jak chiński grzywacz! :evil:

Guest bernulka
Posted

HEj hej hej!

A oto Korusia:

Dziś byłam ją odwiedzić. Jest kochana! Cały czas się z nią bawiłam. Jest piękniutka jak zresztą wszystkie sznaucerki :bigcool: Kora jest bardzo szczęśliwą sunią. Żałuje tylko, że ani moja Hera (berneńczyk) ani Kora nie mają rodowodów. Gdybym była dorosła, i mogła decydować napewno kupiłabym psiaka z rodowodem! SZNAUCEROMANIACY przyjmicie mnie do waszych progów? :evilbat:

paździoszki :lol:

Posted

AMIGA czy ja też mogę dostać łyse zdjęcie?? :) Bo mój Borys w piątek idzie do fryzjera pierwszy raz i mnie strach ogarnął po tym, co tu piszesz :lol: :lol:

Posted

My już wstałyśmy :D i jedziemy za chwilkę na działeczkę na wieś :D

Florence, ale jedziecie na trymowanie, zy na strzyżenie maszynką? Bo jak na strzyżenie to nie masz co się martwić ;)

Posted

Hi hi na działeczce zawsze jakieś fajne fotki wychodzą :lol: No Justuś czekamy czekamy :evilbat: :lol:

A ja zaraz do koników jadę :angel: Porobię troche fotecek w czasie gonitw :wink:

Posted

Florance, jak tylko moja cyfróweczka do mnie wróci, a ma w tym tygodniu wrócić to zaraz pstryknę mojego szalonego łysolka (o ile zechce się dać w takim strasznym stanie sfotografowac) i prześlę. Kto jeszcze bedzie chciał, to proszę się ustawić w kolejce :lol: Obawiam sie tylko, żeby to za bardzo nie przetrzebiło sznauceromaniaków z naszego grona, bo jak wszyscy padną z wrażenia, to kto będzie tu pisał??? :crazyeye:

Posted

Ach , ludzie jakiego fajnego sznaucerka sredniaczka ,czarnego dzis widzialam .W Radosci pod Warszawa.
Szedl z rodzinka,Pan ,Pani ,dziecko .Mlody ,chyba piesek,i ogonek mial cudny ,nie za bardzo zawiniety,slicznosci.
Niestety nie moglam zaczepic tych Panstwa ,zapytac z jakiej hodowli(prowadzilam i nie bylo warunkow stanac) ,ale to nie pierwszy sznaucerek z ogonkiem ktorego tu w Warszawie widze.Staje sie to coraz popularniejsze.Ogonki ,znaczy :D

Posted

Malawaszko, ale ja nie umieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. Jestem stara i małoreformowalna. FGdyby to mozna było wstawiać prosto z dysku, to byłobby ok. Widzisz, że pod moimi wpisami stale jest tylko kwadracik zamiast zdjęcia! Ile to ja już razy chciałam wstawić tam albo banerek, albo jakąś fotkę i nic z tego. A Amige w gatkach też już próbowałam zamienić na cos nowszego i .... klapa :(

Posted

Dzięęęęęęeeki, jak tylko pstryknę jej trochę "łysych" zdjęc to przyślę z prośba. A takie jakieś zdjątko do wstawienie pod tekst prześle jutro, bo dzisiaj trochę mnie robota goni. Ja wprawdzie już się nauczyłam wstawiac zdjęcia Amigi przy okazji różnych wpisów do ksiąg gości, bo mnie syn nauczył jak wstawiac z pliku do jakiegoś Imageshack, ale jakoś stamtąd mi się nie udało wkleić zdjęć tutaj do Forum :-?
Czy ktoś mi może powiedzieć, czy przed trymowaniem powinnam migę wykąpac? Bo usiłuję się tego dowiedzieć od Agatki, ale ona jest pewnie zajęta i mi nie odpowiada. Już mi kiedyś to mówiła, ale jakoś poplątałam, czy lepiej się trymuje po kąpieli, czy nie

Posted

Witajcie!! :D
Ależ mnie tu dłuuuuugo nie było... :wink: :oops:
ale juz jestem!! :lol: :lol:

Amigo - czekamy na fotki suni po fryzjerze!! :)

Obawiam sie tylko, żeby to za bardzo nie przetrzebiło sznauceromaniaków z naszego grona

My sie nie boimy!! :wink: :lol: :evilbat:
Nic nam nie straszne.... :D

Posted

No widze,ze nie bylam sama :D Ale poniewaz wszyscy milczeli poszlam sobie na inne forum i sie doksztalacalam w dziedzinie dyskutowanie ,nie zawsze kulturalnego :D

Posted

O wlasnie jesli mowa o forum, ORSINI DAWAJ LINKA :wink: :lol: :evilbat: .

No, a ja sie pochwale, ze poznalam wczoraj "synka" Orsini, no przeslodki dzidzius, a jaki kochany, jak sie wtulal :lilangel: :D (oczywiscie we mnie :angel: ).

Posted

AMIGA napisał(a):

Czy ktoś mi może powiedzieć, czy przed trymowaniem powinnam migę wykąpac? Bo usiłuję się tego dowiedzieć od Agatki, ale ona jest pewnie zajęta i mi nie odpowiada. Już mi kiedyś to mówiła, ale jakoś poplątałam, czy lepiej się trymuje po kąpieli, czy nie

Olu w żadnym wypadku przed trymowaniem nie kąp Amisi :wink: Gdybyś ją wykąpała włos znacznie gorzej się chwyta i byłoby bardzo cięzko go wyrwać;)
Właśnie Orisini prosimy o więcej zdjęć Twoich maluchów!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...