Agatka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 No pieknie , prosze przekazac Małemu że babcia sie gniewa i sobie z nim pogada jak sie spotkamy ;) Pania Danusie prosze od nas pozdrowic :) Orsini to nie kennel ale może mówi ci cos takiego jak : LARY z Miasta piastów SHARON Northumberland ADONIS ARES Laryland ( syn Larego i Sharon) Sharon miała do tej pory 2 mioty i ten ostatni szczneiaczek jest z drugiego miotu.
malawaszka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Robin - to czekam na fotki i jak będzie fajnie zrobiony Ronnie to będę chciała namiary :D a ile bierzee za trymowanie i strzyżenie?
Agatka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Malawaszka bierz namiary od razu, ona naprawde pieknie przygotowuje psy !!! Polecam!!!!
jostra Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Agatko - już orsini odpowiedziałam na poprzedniej stronie ;) Jak tam Livcia, bo Berrysia się dopytuje
malawaszka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Agatka napisał(a):Pania Danusie prosze od nas pozdrowic :) znaczy się Agatka zna tą panią tak??? to czemu mi nie powiedziała że jest taka fryzjerka??? :evil: :lol:
malawaszka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Agatka napisał(a):Malawaszka bierz namiary od razu, ona naprawde pieknie przygotowuje psy !!! Polecam!!!! tylko trochę potrwa zanim mi łysa odrośnie do następnej wizyty :-? no i byłoby super w Zawierciu bo jak się wyprowadzę stąd to do Zawiercia będę miała 10 km około :D
Agatka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Jostra bo ja za długo pisałam ;) Livka narazie bez zmian tylko coraz grubsza... Ja nie wiem ile ona tam tego teraz ma... Nawet nie chce myslec ... Malawaszko pewnie, że znam :) Jakos mi do głowy nie przysżło, zeby o niej pisac... Ale polecam!
RobinCzWa Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Normalnie koło 70-80 zł, ale nie wiadomo czy jedna wizyta wystarczy, jak będę po to dam znać dokładnie co i jak. Przekazałem Roniemu, że sie gniewasz Agatko, ale szczerze mówiąc to chyba nie zrobiło na nim większego wrażenia :) Pani Szumlickiej już mówiłem, że Ty mi ją poleciłaś, bo od razu sie o to zapytała.
RobinCzWa Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Magda&Egri napisał(a):RobinCzWa napisał(a): Nie, po dzisiejszym dniu już sie nie boje. a co takiego dzisiaj się stało jak można zapytać? No jak to co, - opisywałem jak potrafi gryźć.
Agatka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 [quote name='RobinCzWa'] Przekazałem Roniemu, że sie gniewasz Agatko, ale szczerze mówiąc to chyba nie zrobiło na nim większego wrażenia :) Tak myślałam :) Mały rozrabiaka ;) Pani Szumlickiej już mówiłem, że Ty mi ją poleciłaś, bo od razu sie o to zapytała. i co zdziwiła sie ?? ;)
RobinCzWa Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Czy ja wiem, chyba sie nie zdziwiła, ale mówiła że jest jej z tego powodu bardzo miło. Poza tym to bardzo sympatyczna osoba, aż sie nie chciało kończyć rozmowy bo tak dużo miała do powiedzenia. Tak więc umawiałem sie z nią na wizytę telefonicznie przez 20 minut.
Agatka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 O to fakt rozmawiac z nia mozna naprawde barzdzo długo :) NO to mi tez bardzo miło :)
AMIGA Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Agatko, czyli wynika z tego, że Liwka xsię dzielnie trzyma i tak niech trzyma !!!
Mek Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Pani z Larylandu to bardzo się rzuca w oczy ;) Miałem sposobność widzieć ją na wystawie i zamienic z nia kilka zdań. I pozwoliła na oglądanie psiaczka , głaskanie itp. Adonis bardzo mi się podobał, tylko nie sprawdziłem jaka to linia....bo nie maja strony i cięzko rodowody sprawdzić.
florance Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 znowuście się rozpisali :roll: a ja biedna styrana.... do tego o kolejny rok starsza :fadein:
Ka-Vanga Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Florance, masz dzis urodziny????? To co nic nie mowisz :P . STO LAT STO LAT NIECH ZYJE FLORANCE NAM STO LAT STO LAT NIECH ZYJE FLORANCE NAM JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE FLORANCE NAM NIECH ZYJE NAM. FLORANCE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I CZEGO TYLKO SOBIE ZAZYCZYSZ :new-bday: :BIG: :bday: :laola: :drinking: :Rose: :multi: .
alexandra Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 I ja się przyłączam do życzeń urodzinowych Florance!!! Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i pociechy z psiaka :lol: :new-bday: :smilecol: :drink1:
Justa Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Florence wszystkiego naj naj naj :angel: :angel: :angel: :angel: Twoje zdroweczko :drinking: :drinking: :drinking:
pelka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Ja jak zwyklę piszę na samym końcum gdy już chyba wszyscy śpią. Oczywiście dołączam się do życzeń, zdrowia i wszystkiego najlepszego.
pelka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 oglądałam zdjęcia w galerii, cudne. Jak pogonię męża żeby mnie trochę oświecił jak się do tego zabrać, to też wam moje fotki pokażę
Recommended Posts