Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

No pieknie , prosze przekazac Małemu że babcia sie gniewa i sobie z nim pogada jak sie spotkamy ;)

Pania Danusie prosze od nas pozdrowic :)

Orsini to nie kennel
ale może mówi ci cos takiego jak :
LARY z Miasta piastów
SHARON Northumberland
ADONIS ARES Laryland ( syn Larego i Sharon)

Sharon miała do tej pory 2 mioty i ten ostatni szczneiaczek jest z drugiego miotu.

Posted

Agatka napisał(a):
Malawaszka bierz namiary od razu, ona naprawde pieknie przygotowuje psy !!! Polecam!!!!

tylko trochę potrwa zanim mi łysa odrośnie do następnej wizyty :-? no i byłoby super w Zawierciu bo jak się wyprowadzę stąd to do Zawiercia będę miała 10 km około :D

Posted

Jostra bo ja za długo pisałam ;)

Livka narazie bez zmian tylko coraz grubsza... Ja nie wiem ile ona tam tego teraz ma... Nawet nie chce myslec ...

Malawaszko pewnie, że znam :)
Jakos mi do głowy nie przysżło, zeby o niej pisac... Ale polecam!

Posted

Normalnie koło 70-80 zł, ale nie wiadomo czy jedna wizyta wystarczy, jak będę po to dam znać dokładnie co i jak.

Przekazałem Roniemu, że sie gniewasz Agatko, ale szczerze mówiąc to chyba nie zrobiło na nim większego wrażenia :)

Pani Szumlickiej już mówiłem, że Ty mi ją poleciłaś, bo od razu sie o to zapytała.

Posted

Magda&Egri napisał(a):
RobinCzWa napisał(a):

Nie, po dzisiejszym dniu już sie nie boje.

a co takiego dzisiaj się stało jak można zapytać?

No jak to co, - opisywałem jak potrafi gryźć.

Posted

[quote name='RobinCzWa']
Przekazałem Roniemu, że sie gniewasz Agatko, ale szczerze mówiąc to chyba nie zrobiło na nim większego wrażenia :)

Tak myślałam :) Mały rozrabiaka ;)

Pani Szumlickiej już mówiłem, że Ty mi ją poleciłaś, bo od razu sie o to zapytała.

i co zdziwiła sie ?? ;)

Posted

Czy ja wiem, chyba sie nie zdziwiła, ale mówiła że jest jej z tego powodu bardzo miło.
Poza tym to bardzo sympatyczna osoba, aż sie nie chciało kończyć rozmowy bo tak dużo miała do powiedzenia. Tak więc umawiałem sie z nią na wizytę telefonicznie przez 20 minut.

Posted

Pani z Larylandu to bardzo się rzuca w oczy ;) Miałem sposobność widzieć ją na wystawie i zamienic z nia kilka zdań. I pozwoliła na oglądanie psiaczka , głaskanie itp.
Adonis bardzo mi się podobał, tylko nie sprawdziłem jaka to linia....bo nie maja strony i cięzko rodowody sprawdzić.

Posted

Florance, masz dzis urodziny????? To co nic nie mowisz :P .
STO LAT STO LAT NIECH ZYJE FLORANCE NAM STO LAT STO LAT NIECH ZYJE FLORANCE NAM JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE FLORANCE NAM NIECH ZYJE NAM. FLORANCE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I CZEGO TYLKO SOBIE ZAZYCZYSZ :new-bday: :BIG: :bday: :laola: :drinking: :Rose: :multi: .

Posted

Ja jak zwyklę piszę na samym końcum gdy już chyba wszyscy śpią. Oczywiście dołączam się do życzeń, zdrowia i wszystkiego najlepszego.

Posted

oglądałam zdjęcia w galerii, cudne. Jak pogonię męża żeby mnie trochę oświecił jak się do tego zabrać, to też wam moje fotki pokażę

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...