Agatka Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Powiedzcie mi cos o sobie bo ja Was wogóle nie znam :(
malawaszka Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Powiedzcie mi cos o sobie bo ja Was wogóle nie znam :( Agatka przeczytaj całych sznauceromaniaków to się duuużo o nas dowiesz, bo tak to co o sobie można opowiadać?? Chyba że będziesz zadawała konkretne pytanka 8)
Agatka Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 O juz wiem ! Czy tutaj wszyscy maja miniaturki jakie kolorki ? i Jak maja na imie psiaki ?
Justa Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Prawie wszyscy mają miniatury, bo tylko marysia ma średniaka Bastera:) A ja mam czarną sunię z hodowli Mandragora i siem nazywa GALA:) JusT@ & GAL
malawaszka Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Ja też mam miniaturkę - czarno-srebrną Lunkę :D No i przy okazji muszę wam opowiedzieć co mój skarbuś wykombinował dzisiaj rano: W moim pokoju stoi jeszcze nierozpakowana torba po weekendzie :oops: , Lunka rankiem nie mogła już spać i słyszałam jakieś szamotanie (ale myslałam, że piesek się bawi). Kiedy już wstałam patrzę na torbę....a tam jej ukochany Kubuś Puchatek spakowany (wciśnięty cały) do torby, a żeby było śmieszniej to ąby zrobić mejsce na Kubusia to Lunka wyjęła jedną koszulkę :cunao:
Justa Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Nio i prawidłowo :D patrzecie jakie te psiunki są zapobiegliwe :P Just@ & GAL
Ka-Vanga Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Witam wszystkich serdecznie, tak tu u Was milo, ze postanowilam sie do Was przylaczyc, he he jesli mnie oczywiscie przyjmiecie :wink: . Mam dwa sznaucery olbrzymy, suczke i pieska :D , no to chyba tyle na razie o sobie :D .
Justa Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Przyjemiemy z wielką przyjemnością!!! Tak się cieszę, że coraz więcej fanów sznaucerów sie pojawia na naszym forum!!! Mam na myśli prawdziwych fanów, którzy umieją się wypowiadac na forum... Ostatnio były trochę przykre doświadczenia z tym, ale mam nadzieje że to już za nami :D 8) Ka- Vanga Zapraszamy do dyskusjiii!!! Just@ & GAL
Pasavera Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 ! ! ! Witam wszystkich "nowych" sznauceromaniaków ! ! ! Ja mam suczkę sznaucerka mini, nazywa sie Figa :wink:
Pasavera Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Pas jak tam wyniki examinów u Ciebie?Just@ & GAL A mizernie :( Lepiej nie mówić :wink: U mnie już 8 czerwca były Sorka za dwa takie same posty ale coś mi się zacina :-? Justa możesz usunąć tamten niepotrzebny post? Bo po co mają być dwa takie same :wink:
alexandra Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Ach to i ja przypomnę się: Mam obecnie (póki co :wink: )jedną 8,5 miesięczna czarną sunię rasy Sznaucer Miniatura (której bym nie oddała za żadne skarby świata :D )
Seja Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 A ja z wielka checią dołączę do Was jesli mnie przyjmiecie. Mam 10 miesięczną( no..prawie ..brakuje 4 dni) sznaucerkę miniaturke w czarnym kolorku. Zwie się Seja. Widzę tu na forum wielu moich znajomych...już dawno chcialam tu dołaczyc ale miałam kłopoty z komputerem i dostępem... Może teraz się uda..wlasnie próbuję.. :P
Seja Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Dziękuje za powitanie!!! Ja też bardzo mocno całuję w noski wszyskie szlauferki!! :D Jak już mnie tu siec wpuściła to pewnie się mnie nie pozbędziecie!! Strasznie się cieszę,że tu jestem....z pół roku się dostukiwalam...
alexandra Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Kasiu super że jesteś!!! Nie opuszczaj nas i zaszczycaj swoimi długaśnymi , ciekawymi i uroczymi postami:)
Seja Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 No.....Olu....nie tak od razu z grubej rury...bo się ludzie do mnie zniechęca..hihi. Na początku pomalutku....
alexandra Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Na pewno się nie zniechęcą jak sobie poczytają :D Musicie wiedzieć że Kasia ma dar/talent do pisania :wink:
Marta-m Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 No prosze!!!!!!!!!!!!!!!! Z dnia na dzień nas coraz więcej!!!! I bardzo dobrze!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze i wszystkich witam!!!!!!!!!!! :D :D :D Żeby sie już nie powtarzac pisze o mnie raz dla wszystkich ostatnio dołączonych osób :wink: : Jak wiecie mama na imie Marta i od 14 maja tego roku posiadam sznaucerka pieprz i sól ( tak naprawdę maść mojego Chesterka jest nie określona ponieważ jego matka była p&s a ojciec czarno-srebrny :o ) ale mówie jak narazie że jest p&s , zobaczymy po ostrzyzeniu (planuje w sierpniu...już sie nie moge doczekać!!) Póki co mój maluszek ma 3 miesiące (urodził sie 16 kwietnia) i jestesmy w trakcie najgorszej fazy wychowywania go... :P Pozdrówka dla was!!!!!!!!!! PS.Szczególnie witam Ka-Vange, poniewaz to pierwszy właścicel olbrzymów na naszym forum :lol: (może jakies foty psiaków???) :lol:
malawaszka Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Heyka Sejuś!! Jak zwykle każdego nowego sznauceromaniaka prosimy o fotki do galerii sznaucerów :D
Pasavera Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 :oz każdym dniem jest Nas coraz więcej ! ! ! :o :angel: ! WITAMY Z FIGUSIĄ WSZYSTKICH BARDZO CIEPLUTKO ! :angel: A zdjątkami nie pogardzimy :wink:
Seja Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Napewno dodam zdjęcie...jak się naucze jak....nie tęga jestem w tych sprawach...
Agusia i Busiu Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Mnie już znacie bo czasem się pojawiam na sznaucerkach ale tak króciutko przypomnę o sobie: Moje psiaki to AST - Bruno ma juz 4,5 roku a u nas jest od 3 lat, no i oczywiscie sznaucerka mini kolorek czarno - srebrny, lat 10 , a z nami dopiero rok. Pozdrawiam wszystkich nowych sznauceromaniaków no i zapraszam do pisania nowych postów oczywiście o sznaucerach.
malawaszka Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 A gdzie była sznaucerka zanim zagościła u Ciebie??
Recommended Posts