Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Orsini teraz widze u Ciebie wszystko i "konika" :wink: i podpisik no i ciesze sie, ze Ci sie podoba :angel: .
Acha to znaczy, ze juz nie potrzebuje szkielek, kurcze a tak sie ucieszylam, ze bede miala kolorowe oczy :wink: :lol: .

Posted

dobra szef pojechal to moge okna pozamykac-jak ich otworze z 10 to zamiast dogomania miesci sie tylko dog:))))ale jak zawalczyc z gg to nie wiem, zeby mi sie chmurki nie pokazywaly

Posted

orsini napisał(a):
alexandra nie mow ze widzisz konie :lol: :lol: :lol:
a ja jak zwykle nie umiem dodac podpisu:((KaVanga mi zrobila taki ladny i co?:(((

Nie, nie konie :lol: Tylko takiego jednego małego, ślicznego, czarno-srebrnego "konika" :lol:

Posted

jostra napisał(a):
Rodzina mogłaby dostać zawału, jakby Cię z takimi oczętami zobaczyła ... :P

Haha moglabym straszyc ludzi po nocach, a na wystawie bym powiedziala, ze jestem wampirem i wszystkie BISy bylyby moje :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

orsini napisał(a):
rodzina jak rodzina, ale sobie wyobrazcie te krwisto czerwone na wystawke zalozyc:)))i je szeroko otworzyc przy sedzim:))))))))

O to to to :wink: :lol: :evilbat: .

Posted

orsini napisał(a):
podpis chyba OK, bo wzielam go linijka zmierzylam i ma taka sama wysokosc jak Jostry:))))

Buahahahaaaaaahaha :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: . Orsini, za kare czyscisz mi monitor, bo przez Ciebie sobie go oplulam :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
orsini napisał(a):
podpis chyba OK, bo wzielam go linijka zmierzylam i ma taka sama wysokosc jak Jostry:))))

Buahahahaaaaaahaha :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: . Orsini, za kare czyscisz mi monitor, bo przez Ciebie sobie go oplulam :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

ej no co, a jak mialam zmierzyc:)))
jak sie modek na mnie uwzial to ja wole nie ryzykowac juz z za duzym podpisem :evil: :wink:

Posted

orsini napisał(a):
Ty KaVanga...a jak dieta???moze od juterka co? :lol: :lol: :lol:

Haha dobra bo i mi cos nie idzie, zaczelam wczoraj, to moj brat lody kupil bo chcial cos uczcic, no i sie nie udalo, a dzis te lody trzeba dokonczyc nie :wink: :lol: :evilbat: .

Posted

orsini napisał(a):
ej no co, a jak mialam zmierzyc:)))
jak sie modek na mnie uwzial to ja wole nie ryzykowac juz z za duzym podpisem :evil: :wink:

Hihi, ale z tym mierzeniem to mnie rozbroilas :lol: .

Posted

orsini z tym podpisem to się za dużo nie udzielaj, bo zamiast szkieł będziemy zmuszeni okulary przeciwsłoneczne nosić co by te pomarańcze przytłumić :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...