orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 WOW Jostra czad!!!ja chce te z niebieskimi paskami!!!
alexandra Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 No ja chyba zrezygnuję z tych kontaktów choć te zielone mi się podobają, bo wreszcie widzę emblemat Orisini :lol:
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 alexandra nie mow ze widzisz konie :lol: :lol: :lol: a ja jak zwykle nie umiem dodac podpisu:((KaVanga mi zrobila taki ladny i co?:(((
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 tylko czy aby mam wsio wymiarowe???:(((bo mnie zaraz znowu pogonia... Pass...dobre wymiary???
Ka-Vanga Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Orsini teraz widze u Ciebie wszystko i "konika" :wink: i podpisik no i ciesze sie, ze Ci sie podoba :angel: . Acha to znaczy, ze juz nie potrzebuje szkielek, kurcze a tak sie ucieszylam, ze bede miala kolorowe oczy :wink: :lol: .
jostra Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Rodzina mogłaby dostać zawału, jakby Cię z takimi oczętami zobaczyła ... :P
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 dobra szef pojechal to moge okna pozamykac-jak ich otworze z 10 to zamiast dogomania miesci sie tylko dog:))))ale jak zawalczyc z gg to nie wiem, zeby mi sie chmurki nie pokazywaly
alexandra Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 orsini napisał(a):alexandra nie mow ze widzisz konie :lol: :lol: :lol: a ja jak zwykle nie umiem dodac podpisu:((KaVanga mi zrobila taki ladny i co?:((( Nie, nie konie :lol: Tylko takiego jednego małego, ślicznego, czarno-srebrnego "konika" :lol:
Ka-Vanga Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Emblemacik, na pewno wymierowy, ale co do podpisu to ja nie wiem, ale chyba tak :wink: :D .
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 rodzina jak rodzina, ale sobie wyobrazcie te krwisto czerwone na wystawke zalozyc:)))i je szeroko otworzyc przy sedzim:))))))))
Ka-Vanga Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 jostra napisał(a):Rodzina mogłaby dostać zawału, jakby Cię z takimi oczętami zobaczyła ... :P Haha moglabym straszyc ludzi po nocach, a na wystawie bym powiedziala, ze jestem wampirem i wszystkie BISy bylyby moje :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 podpis chyba OK, bo wzielam go linijka zmierzylam i ma taka sama wysokosc jak Jostry:))))
Ka-Vanga Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 orsini napisał(a):rodzina jak rodzina, ale sobie wyobrazcie te krwisto czerwone na wystawke zalozyc:)))i je szeroko otworzyc przy sedzim:)))))))) O to to to :wink: :lol: :evilbat: .
Ka-Vanga Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 orsini napisał(a):podpis chyba OK, bo wzielam go linijka zmierzylam i ma taka sama wysokosc jak Jostry:)))) Buahahahaaaaaahaha :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: . Orsini, za kare czyscisz mi monitor, bo przez Ciebie sobie go oplulam :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Ty KaVanga...a jak dieta???moze od juterka co? :lol: :lol: :lol:
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a):podpis chyba OK, bo wzielam go linijka zmierzylam i ma taka sama wysokosc jak Jostry:)))) Buahahahaaaaaahaha :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: . Orsini, za kare czyscisz mi monitor, bo przez Ciebie sobie go oplulam :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: ej no co, a jak mialam zmierzyc:))) jak sie modek na mnie uwzial to ja wole nie ryzykowac juz z za duzym podpisem :evil: :wink:
Ka-Vanga Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 orsini napisał(a):Ty KaVanga...a jak dieta???moze od juterka co? :lol: :lol: :lol: Haha dobra bo i mi cos nie idzie, zaczelam wczoraj, to moj brat lody kupil bo chcial cos uczcic, no i sie nie udalo, a dzis te lody trzeba dokonczyc nie :wink: :lol: :evilbat: .
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 hehhehe nie no pewnie, bo jeszcze sie zepsuja w lodowce nie?:))
Ka-Vanga Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 orsini napisał(a):ej no co, a jak mialam zmierzyc:))) jak sie modek na mnie uwzial to ja wole nie ryzykowac juz z za duzym podpisem :evil: :wink: Hihi, ale z tym mierzeniem to mnie rozbroilas :lol: .
florance Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 no! teraz to i ja konia widzę :lol: a podpis... daje po oczach :roll:
florance Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 orsini z tym podpisem to się za dużo nie udzielaj, bo zamiast szkieł będziemy zmuszeni okulary przeciwsłoneczne nosić co by te pomarańcze przytłumić :lol: :lol: :lol:
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 no a jak mam sprawdzic?:)))fakt, ze Jostra tez moze miec za duzy i wtedy klops:))))jak nic ostrzezenie na czerwono bedzie :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 orsini napisał(a):hehhehe nie no pewnie, bo jeszcze sie zepsuja w lodowce nie?:)) No, wiesz jak lody szybko sie psuja :wink: :lol: :evilbat: .
Recommended Posts