Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Wcale nie, bo ja nie mam stamtad :P . Jak bys zauwazyla dalam oryginal i on jest ruchomy, tylko za duzy, zeby tu go wkeic w avatarku :roll: .

Aaaa no i tez nie widze avatarka Orsini :P .

Posted

jostra napisał(a):
chyba jesteście ślepi :evilbat: , bo ja widzę :) he he

hahahaha wlasnie ja tez:)))
a im cos na oczy sie rzucilo :lol: :lol: :lol: :lol: banda kretow :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
W moim kompie masz taki czerwony krzyzyk :P , haha widac ze nawet moj komp Cie wykresla :evilbat: :lol: .

hahahaha:)))
podla istoto!!! :lol: :lol: :lol:

Posted

florance napisał(a):
Jostra jesteś z nami, czy przeciwko nam?? :evilbat: Zaznaczam lojalnie, że MY (krety) stanowimy większość :lol: :evilbat:

Jostra NIE jest slepa:))))wiec chyba masz odpowiedz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

florance napisał(a):
Jostra jesteś z nami, czy przeciwko nam?? :evilbat: Zaznaczam lojalnie, że MY (krety) stanowimy większość :lol: :evilbat:

Jestem za a nawet przeciw :evilbat:
Z Wami jest bardzo źle, bo ja mam bardzo dużą wadę wzroku - ponad 5 dioptrii i widzę konie orsini :), to nawet kret więcej widzi niż Wy, he he :P

Posted

HELP!!!
jak zakamuflowac wsio u mnie w kompie?bo szef byl i qrcze wsio sie zaczelo wlaczac-na gg komunikaty wyskakiwaly:))masakra:))no i ta dogomania u dolu...idzie jakos to schowac???to okno z nia?

Posted

O no to sie ciesze, ze juz doszlo, nie ma sprawy :D , haha a ja sie zastanawialam, na ktora skrzynke wyslac :wink: .

Jostra, no moga byc i takie, hihi super takie oczy wygladaja :evilbat: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...