orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Ja juz wysylam od 2 godzin...ale nawet jak zjednoczymy sily, to czasem zle moce sa silniejsze :cry: :cry: :cry: :cry: i ja wlasciwie nie wiem jak to sie dzieje, ale tak jest:((( miejmy nadzieje,ze tym razem wygra dobro!!! musimy wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze...
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='orsini']chyba wegier...ale piekny.... http://www.nahaci.cz/images/Bratislava/Bl04_OrchideyBuddha8148.jpg zreszta sama zobacz...ehhhhh to ten w srodku oczywiscie :wink: Eeeeeee jakis za stary on jak dla mnie, ale za to ten po lewej niczego sobie :wink: . Daj ta swieczke jak chcesz to Ci zmniejsze.
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Agatka napisał(a):Słuchajcie!! Chciałam was prosic żebyście trzymali kciuki za Livke. Moja dziewcyznka ma problemy i potrzebujemy duchowego wsparca i pozytywnych fluidów! Żeby jeszcze 7 dni utrzymała ciąże!!!!! Błagam pomózcie mi to przetrwac, bo nie wiem czy dam rade !!! Izus ja trzymam mocno kciuki od kad sie dowiedzialam, musimy wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze.
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 KaVanga jutro, bo teraz ide do domu.... ja to lubie starszych....
malawaszka Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Livko kochana trzymaj się słoneczko Ty nasze i pamiętaj,, że wszyscy jesteśmy z Tobą (z Tobą Agatko też :fadein: ) - musisz wytrzymać jeszcze troszkę :kciuki: trzymam ja a Lunka wszystkie łapki a dla Was dziewczynyki
Elitesse Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Eeeeeee jakis za stary on jak dla mnie, ale za to ten po lewej niczego sobie :wink: . . ten po lewej to ztego co pamietam w Bratysławie olbrzyny tez "handlingował" dla jakiejś rosjanki " :) facet ma klase !
Justa Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 orsini napisał(a):kazali wyrzucic swieczke:((ze za duza niby...o 62 pixele!!!chyba lekka przesada!!!zmienilabym,ale tu nie mam fotoszopa:((( i co smieszniejsze-jakos do tej pory nie przeszkadzala!!!nagle zaczela? hmmm...no coz...niektorzy juz zapomnieli chyba o zeszlym tygodniu...szybko im to poszlo :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: Nio niestety troszkie za duża była... Kiedys miałam podpis o całe 2 piexele za duży i tez się mnie uczepili :evil: To dopiero jest przesada :evil: Orsini podrzuć mi tą świeczke na pw (jej adres) to Ci zmniejsze ;) Agatko, my tez 3mamy kciuki!!!!
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Pomocy, niech mnie ktos poratuje i powie jak zrobic jakies fajne ramki do zdjec w photoshopie :modla: .
Justa Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Oj orsini zapomniałam, że nie mam już Photoshopa :-? Miałam skan dysku i sie wszystko pokasowało :( Może Pasaverka poratuje? :roll:
jostra Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Też trzymamy kciuki, a szczególnie córeczka Berry :kciuki:
malawaszka Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 a ja sobie własnie obejrzałam o raz kolejny filmik z Ronnim w roli głównej i znowu się uśmiałam :lol: Agatko dzieci Livki też będą niedługo tak biegać i dziczeć w szczęśliwych domkach :kciuki:
jostra Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Pomocy, niech mnie ktos poratuje i powie jak zrobic jakies fajne ramki do zdjec w photoshopie :modla: . Ja tam daje standardowe, nie umiem fajnych
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 jostra napisał(a):Ja tam daje standardowe, nie umiem fajnych No wlasnie ja tez daje standardowe, ale tym razem potrzebuje cos fajnego i jakos nie moge sie skapnac gdzie sie te ramki robi :roll: .
florance Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 widzę, że moje polecenie zostało zignorowane :evil: i znowuż musiałąm parę streon czytać :evilbat: Agatko też tzrymam kciuki!
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Widzisz Orsini wszyscy sie Ciebie wystaszyli i nikt nie chce mi powiedziec jak sie te ramki robi :cry: :bigcry: :puppydog: .
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Justa dzieki-KaVanga sie zdeklarowala mi tez zmniejszyc :fadein: :fadein: :fadein: Ka-Vanga napisał(a):Widzisz Orsini wszyscy sie Ciebie wystaszyli i nikt nie chce mi powiedziec jak sie te ramki robi :cry: :bigcry: :puppydog: . hahahaha nie o to chodzi...nie mnie sie boja tylko Ciebie nie lubia :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 orsini napisał(a):hahahaha nie o to chodzi...nie mnie sie boja tylko Ciebie nie lubia :lol: :lol: :lol: :lol: Myslisz? Buuuuuuuuuuuuuu nikt mnie nie lubi, buuuuuuuuuu :puppydog: :bigcry: .
florance Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 orsini a czemu ja nei widzę Twojego emblematu? :o tylko ja, czy nikt nie widzi?
RobinCzWa Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Ja też nie widze emblematu u Orsini, czyżby konie uciekły :-?
Mek Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 RobinCzWa napisał(a):Ja też nie widze emblematu u Orsini, czyżby konie uciekły :-? Miały jej dość...........;)
Recommended Posts