Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja juz wysylam od 2 godzin...ale nawet jak zjednoczymy sily, to czasem zle moce sa silniejsze :cry: :cry: :cry: :cry:
i ja wlasciwie nie wiem jak to sie dzieje, ale tak jest:(((
miejmy nadzieje,ze tym razem wygra dobro!!!
musimy wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze...

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Agatka napisał(a):
Słuchajcie!!
Chciałam was prosic żebyście trzymali kciuki za Livke. Moja dziewcyznka ma problemy i potrzebujemy duchowego wsparca i pozytywnych fluidów!
Żeby jeszcze 7 dni utrzymała ciąże!!!!!
Błagam pomózcie mi to przetrwac, bo nie wiem czy dam rade !!!

Izus ja trzymam mocno kciuki od kad sie dowiedzialam, musimy wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze.

Posted

Livko kochana trzymaj się słoneczko Ty nasze i pamiętaj,, że wszyscy jesteśmy z Tobą (z Tobą Agatko też :fadein: ) - musisz wytrzymać jeszcze troszkę :kciuki: trzymam ja a Lunka wszystkie łapki

a dla Was dziewczynyki

Posted

Eeeeeee jakis za stary on jak dla mnie, ale za to ten po lewej niczego sobie :wink: .

.

ten po lewej to ztego co pamietam w Bratysławie olbrzyny tez "handlingował" dla jakiejś rosjanki " :) facet ma klase !

Posted

orsini napisał(a):
kazali wyrzucic swieczke:((ze za duza niby...o 62 pixele!!!chyba lekka przesada!!!zmienilabym,ale tu nie mam fotoszopa:(((
i co smieszniejsze-jakos do tej pory nie przeszkadzala!!!nagle zaczela?
hmmm...no coz...niektorzy juz zapomnieli chyba o zeszlym tygodniu...szybko im to poszlo :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil:

Nio niestety troszkie za duża była... Kiedys miałam podpis o całe 2 piexele za duży i tez się mnie uczepili :evil: To dopiero jest przesada :evil:
Orsini podrzuć mi tą świeczke na pw (jej adres) to Ci zmniejsze ;)

Agatko, my tez 3mamy kciuki!!!!

Posted

Oj orsini zapomniałam, że nie mam już Photoshopa :-? Miałam skan dysku i sie wszystko pokasowało :(
Może Pasaverka poratuje? :roll:

Posted

a ja sobie własnie obejrzałam o raz kolejny filmik z Ronnim w roli głównej i znowu się uśmiałam :lol: Agatko dzieci Livki też będą niedługo tak biegać i dziczeć w szczęśliwych domkach :kciuki:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Pomocy, niech mnie ktos poratuje i powie jak zrobic jakies fajne ramki do zdjec w photoshopie :modla: .

Ja tam daje standardowe, nie umiem fajnych

Posted

jostra napisał(a):
Ja tam daje standardowe, nie umiem fajnych

No wlasnie ja tez daje standardowe, ale tym razem potrzebuje cos fajnego i jakos nie moge sie skapnac gdzie sie te ramki robi :roll: .

Posted

Justa dzieki-KaVanga sie zdeklarowala mi tez zmniejszyc :fadein: :fadein: :fadein:

Ka-Vanga napisał(a):
Widzisz Orsini wszyscy sie Ciebie wystaszyli i nikt nie chce mi powiedziec jak sie te ramki robi :cry: :bigcry: :puppydog: .

hahahaha nie o to chodzi...nie mnie sie boja tylko Ciebie nie lubia :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
hahahaha nie o to chodzi...nie mnie sie boja tylko Ciebie nie lubia :lol: :lol: :lol: :lol:

Myslisz? Buuuuuuuuuuuuuu nikt mnie nie lubi, buuuuuuuuuu :puppydog: :bigcry: .

Posted

RobinCzWa napisał(a):
Ja też nie widze emblematu u Orsini, czyżby konie uciekły :-?

Miały jej dość...........;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...