orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 bez urazy oczywiscie:))nie moglam sie powstrzymac :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 orsini napisał(a):macie racje Orsini Ty się nawróciłaś. pierwszy raz widze, że przyznajesz racje ........
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Mek napisał(a):orsini napisał(a):macie racje Orsini Ty się nawróciłaś. pierwszy raz widze, że przyznajesz racje ........ no a co mam sie upierac, ze brewki sa grzywka?:)))))
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Ale dzis ciepelko i sloneczko od rana, jak ja lubie taka pogode :angel: .
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 jakie sloneczko??? jogging Ci zaszkodzil??? u nas pewnie padac bedzie:((((
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Pas, mam wielka prosbe, mozesz mi podopowiedziec jak zrobic jakies fajne ramki do zdjec w photoshopie, plissssss :modla: :D .
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 orsini napisał(a):aaa nieeee nie mow jej!!!! :lol: :lol: :lol: Jak zwykle WREDOTA :evilbat: :P .
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Ka-Vanga napisał(a):[Jak zwykle WREDOTA :evilbat: :P . jak zwykle mnie z kims innym mylisz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 orsini napisał(a):jak zwykle mnie z kims innym mylisz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Ciiiiiiiiii nie piszmy teraz. bo Pas nie zauwazy mojej prosby :wink: :lol: :evilbat: .
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 nawet jak zauwazy:))to Ci nie powie:))zebys jej konkurencje robila???? ZAPOMNIJ:))))) Andras Korosz, Hungaria Jaroslav Matias, Slovakia Marto Steinbacher, Austria Natalija Nekrošienė, Lithuania Petr Rehanek, Czechia Shamil Abrakimov, Russia Kari Järvinen, Finland sedziowie na Troki!!!szlag by strzelil znowu Jarka dadza???albo na wystawe,albo na klub!!!jasny gwint!!!
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Eeeeeeeee zobaczysz ze mi powie :P . Jak nie tu to bede meczyc na priv :wink: :lol: . Haha Jarek lubi se sznaucery posedziowac :wink: :lol: .
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 jasny gwint!!!w jeden dzien Jarek a w drugi wegier:)))i na bank nie jade:))bo wegrzy to do sznaucerow sa nie teges tak w 90%...i wiem to od wegra:))
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Hihi ladnie to sie tak do sedziow uprzedzac :wink: :lol: .
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 a co ja zrobie, ze w jarku oprucz przepieknego imienia (moja najwieksza love to jaroslaw :lol: :lol: :lol: ) to mni enic nie pociaga???
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 ale ten Jakiel caly to piekny jest.... chyba wegier,albo rumun, w kazdym badz razie gej, ale cudny...ehhh u takiego to nawet przegranie by bylo przyjemne :lol: :lol: :lol:
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 chyba wegier...ale piekny.... http://www.nahaci.cz/images/Bratislava/Bl04_OrchideyBuddha8148.jpg zreszta sama zobacz...ehhhhh to ten w srodku oczywiscie :wink:
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 kazali wyrzucic swieczke:((ze za duza niby...o 62 pixele!!!chyba lekka przesada!!!zmienilabym,ale tu nie mam fotoszopa:((( i co smieszniejsze-jakos do tej pory nie przeszkadzala!!!nagle zaczela? hmmm...no coz...niektorzy juz zapomnieli chyba o zeszlym tygodniu...szybko im to poszlo :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil:
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 dobrze, ze nasza Justa tak sie nie czepia jak nietoperz :lol: :lol: za Juste: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Agatka Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Słuchajcie!! Chciałam was prosic żebyście trzymali kciuki za Livke. Moja dziewcyznka ma problemy i potrzebujemy duchowego wsparca i pozytywnych fluidów! Żeby jeszcze 7 dni utrzymała ciąże!!!!! Błagam pomózcie mi to przetrwac, bo nie wiem czy dam rade !!!
Recommended Posts