Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

florance napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
No ladnie teraz to mnie od zboczencow wyzywaja :P :evilbat: :evil: :o .

ale przyznaj... tak zupełnie normalna to Ty nie jesteś...? :lol: :lol: :lol: :evilbat:

hahahah ameryki to Ty nie odkrylas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

aha, Ka-Vanga myślisz, że u tej pani, co mi ją poleciłaś to będę miała zostawić psa? czy będzie to robiła przy mnie? Choleram, trochę się cykam, bo borówa taki ruchliwy, że może sobie z nim nie poradzić... :-? ale ona chyba ma sposoby na takie psy? 8)

Posted

O jakiej 5, o jakie 5, po 6.30 wstalam :evilbat: .

Eeeee ja niegdy nie mowilam, ze calkiem normalna jestem :wink: :lol: :evilbat: (haha wiec lepiej uwazajcie :silly: :lol: :evilbat: .

Posted

florance napisał(a):
aha, Ka-Vanga myślisz, że u tej pani, co mi ją poleciłaś to będę miała zostawić psa? czy będzie to robiła przy mnie? Choleram, trochę się cykam, bo borówa taki ruchliwy, że może sobie z nim nie poradzić... :-? ale ona chyba ma sposoby na takie psy? 8)

Buahahaha, Florance podalam Ci kontakt do hodowczyni, ktora ma hoduje sznaucery od chyba 30 lat, miala dziesiatki miotow, wiec nie martw sie taki maluch jej nie straszny :P :lol: .

Posted

Mek napisał(a):
Powiedzcie mi czy rodzaj grzywki u sznauera ma jakies znaczenie dla podktreslenia czegoś czy to jest tylko takie widzimisie pańcia :)??????

PODNOSZE

Posted

Mek napisał(a):
Mek napisał(a):
Powiedzcie mi czy rodzaj grzywki u sznauera ma jakies znaczenie dla podktreslenia czegoś czy to jest tylko takie widzimisie pańcia :)??????

PODNOSZE

PODNOŚ do skutku :lol: jak bym wiedziała, to może bym Ci nawet odpowiedziała :lol: Jedno jest pewne, sznaucer bez grzywki to jak pies bez ogona :lol: (hm... to powiedzenie nie ma sensu... przesz moja boryna nie ma ogona :evilbat: )

Posted

florance napisał(a):
UPRZEJMIE PROSZĘ NIC NIE PISAĆ DO MOJEGO POWROTU!!! (czyli do jakiejś 18 :evilbat: )

hahahaha taaaak na pewno:)))
przynajmniej bedziesz miala co czytac jak wrocisz

Posted

Florances nie chodzi mi o to czy ma mieć grzywke czy nie tylko o to jaka ta grzywka ma byc . Z tego co widze na fotosach to są rózne ( 3 rodzaje w sumie chyba)
Myślałem tylko ze to ma jakieś znaczenie dla podkreslenia linii głowy czy cóś takiego , ale Orsini mi napisała ze "widzimisie" to jest tylko
Orsini dz.

Posted

mek przy cietych uszach grzywka daje taki wyraz grozy:)))niby:)))
a poza tym?fajnie wyglada:)))ale niczego nie podkresla, chyba, ze przynaleznosc do danej rasy:))
i np. Czesi robia grzywke inaczej niz wiekszosc z nas-nie wycinaja pomiedzy jedna a druga grzywka przerwy

Posted

Można trochę zmienić kształt głowy, np. wydłużyć poprzez zapuszczenie dość długiej grzywki
orsini ja też nie robię przerwy, poza tym jak jest przerwa to już nie jest to grzywka tylko brwi :evilbat: Poza tym z takimi brwiami to tylko czsr ładnie wyglądają (wg mnie)

Posted

orsini napisał(a):

i np. Czesi robia grzywke inaczej niz wiekszosc z nas-nie wycinaja pomiedzy jedna a druga grzywka przerwy

no mi tez własnie taka sie podoba jedna na całości , bez przerwy pomiedzy. Bo wtedy jak się zrobi przerwe to w sumie nie jest juz grzywka tylko brwi , tak jakby ;)

Posted

macie racje to sa brewki:))
rzecz gustu-ja je lubie u wszystkich kolorow-bo sa amerykanskie:))a ja kochac american schnauzer, i jak dla mnie daja poczucie lzejszej i delikatniejszej glowy, nawet u psa z lbem jak wiadro :lol: :lol: :lol: ale mowie-to rzecz gustu.

Posted

[quote name='Mek']Josrta no popatrz to samo napisaliśmy w tym samym czasie. Kurcze mamy coś wspólnego :):);)
ja powiem, ze macie cos wspolnego z rycerza...
zakute lby :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...