Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
JA?:)))no co Ty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chyba mnie z kims mylisz:))))
wiecej fot to ja nie mam-odbiore te,ale wieczorem z zakladu, bo zeskanowalam to z tych malutkich fotoindexow

Hahaha, chcialabys :P , jestes wstreciucha i tyle :P :evilbat: :lol: :wink: .

To chociaz daj wieksza ta fotke, bo tak to nic prawie nie widac 8) .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Nio to w takim razie daj kiedy bedziesz miala :P . Haha a z klatka moze w przyszlosci sie przyda, jak moze i ja bede miala takiego malego brzdaca, haha ale to chyba baaaaaaaardzo odlegle plany :wink: :lol: .

Posted

no to posadz drzewo, albo dwa!!! :lol: :lol: :lol:
a poza tym po co?jak i tak niedlugo koniec swiata?sama zobaczysz jak wybiora new papieza i bedzie mial inna skore jak biala-OLIVIO czy jakos tak...Nostradamus przepowiedzial, ze po papiezu z polnocy przyjdzie ten oliwio...a potem juz tylko jeden i trach...big bang!!!aha, i oni beda zyli juz krotko... :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

albo zacpa Ci sie,albo cos...:)))
tak czy siak inwestycja z marna przyszloscia, bo nawet jak sie uda odchowac to to jest worek bez dna!!! :lol: :lol: :lol: z psow to przynajmniej moze byc jakas kasa-szczeniaki , krycia cokolwiek, z drzewa tez-bo mozesz sprzedac na deski,ale z baby?:))))tylko kase pochlania i pochlania...
a propos...a z kim Ty to planujesz?bo chcialam Ci powiedziec jak bylas gupia jak Jostra dawala mejla do brata-wlasnie sobie kupil fure :lol: :lol: :lol: ale wiesz, moze jeszcze nie wsio stracone? :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Powiedzcie mi czy rodzaj grzywki u sznauera ma jakies znaczenie dla podktreslenia czegoś czy to jest tylko takie widzimisie pańcia :)??????

Posted

wkleje Wam troche z czwartku fotek...

to ostatnie to bialy marsz...z bialym pieskiem, bo to DGM...

wyjasnie, ze jak na Olsztyn to to sa tlumy-w porownaniu z milionem na Bloniach krakowskich, ale jak na Olsztyn to mega tlum...

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Eeeeee ja juz na rowerku dzis jezdzilam :angel: 8) .

??? :o :o :o :o
zawsze twierdzilam, ze masz cos z glowa nie teges :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
No ladnie teraz to mnie od zboczencow wyzywaja :P :evilbat: :evil: :o .

ale przyznaj... tak zupełnie normalna to Ty nie jesteś...? :lol: :lol: :lol: :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...