orsini Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 florance napisał(a):[ JAKA florance?? :evil: :lol: :lol: :2gunfire: OK zle napisalam NASZA florance:))))) i mam nadzieje, ze sie nie obrazilas na mnie wczoraj za stara rure?to byl zart-tak pisze jakbys nie zalapala :lol: :lol: :lol:
florance Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 orsini! Ty piszesz ponad 26 postów dziennie!! :o :o weź się uspokój, co? my tu o łapki walczymy:lol: :lol: :lol: :evilbat:
florance Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 orsini napisał(a):florance napisał(a):[ JAKA florance?? :evil: :lol: :lol: :2gunfire: OK zle napisalam NASZA florance:))))) i mam nadzieje, ze sie nie obrazilas na mnie wczoraj za stara rure?to byl zart-tak pisze jakbys nie zalapala :lol: :lol: :lol: eno ja blondynka, ale kumata 8) a starą rurą to ja się chyba pierwsza nazwałam :evilbat:
orsini Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Florance:))))hehehehe ale to pisz duzo tez:))) a poza tym moje lapki nie zabieraja Waszych lapek:))))
jostra Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='orsini'] i mam nadzieje, ze sie nie obrazilas na mnie wczoraj za stara rure?to byl zart-tak pisze jakbys nie zalapala :lol: :lol: :lol: florance - mam wrażenie, że orsini Cię dalej obraża :P :lol:
florance Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 nie zabierają, ale wiesz... zazdrość człowieka zżera :lol: :lol: :vamp:
Olivka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Orsini do cholery , może chcesz mi wmówić ,że za wszelką cenę prostuję ogon , że moja sunia ma podcięte mięśnie :evilbat: :evilbat: :evilbat: Rzucasz poważne oskarżenia , dlatego postaram się wyjaśnić tę sprawę u źródła. Mam nadzieję ,że nie masz nic przeciwko , jak podam nazwe Twojej hodowli, lub Twoje nazwisko , bo sama szastasz nazwiskami na prawo i lewo .
florance Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='jostra'][quote name='"orsini'] i mam nadzieje, ze sie nie obrazilas na mnie wczoraj za stara rure?to byl zart-tak pisze jakbys nie zalapala :lol: :lol: :lol: florance - mam wrażenie, że orsini Cię dalej obraża :P :lol: hmm... wiesz, że chyba masz rację... 8) orsini nie odzywaj się do mnie średnia ruro!! :evilbat:
orsini Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Ja moge skonczyc,ale sobie nie zycze aby ktos sugerowal mi klamstwo i wysysanie historii z palca!zwlaszcza jak cos mozna z latwoscia sprawdzic wchodzac w wyniki u Agatki na www. A cala reszta moich pogladow?no tak to moje poglady-chcialabym hodowac piekne i zdrowe stworzenia i nic wiecej. Stad te moje dlugie wywody...bo tak niestety nie jest, ale to nie tylko u nas w kraju, nawet w moich ukochanych Stanach...wszedzie gdzie kasa rzadzi :cry: :cry:
florance Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 a wszyskie siedzą po cichu i się gapią... co będzie dalej... 8) :lol:
orsini Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Olivka napisał(a):Orsini do cholery , może chcesz mi wmówić ,że za wszelką cenę prostuję ogon , że moja sunia ma podcięte mięśnie :evilbat: :evilbat: :evilbat: Rzucasz poważne oskarżenia , dlatego postaram się wyjaśnić tę sprawę u źródła. Mam nadzieję ,że nie masz nic przeciwko , jak podam nazwe Twojej hodowli, lub Twoje nazwisko , bo sama szastasz nazwiskami na prawo i lewo . Olivko!!!! GDZIE JA NAPISALAM ZE TY MASZ COKOLWIEK ZROBIONE Z OGONKIEM???? Sorki ale pisalam o Utopii tylko i wylacznie!!!wrecz napisalam, ze powinnas isc do Czestochowy w podziece za to ze masz wsio OK. Jakie ja mam dowody na to , ze Twoja suka cos by miala miec nie tak z ogonkiem???no jakie???masz mnie za wariatke?czy za samobojczynie???bo oskarzenia niepoparte dowodami kwalifikuja sie do sadu kazdego. Nawet nie sugeruje,ze Twoja suka ma cos nie tak!!!pisalam o Utopii a dowodem jest dyskwalifikacja na europejskiej i mam swiadkow, ktorzy potwierdza co widzieli, ze nastapila ona zaraz po tym jak sedzina przejechala reka po ogonku. Na to mam dowody wiec z czystym sumieniem to pisze. Ale juz nie mam konmkretnych dowodow na to , ze pies X reproduktor (zauwaz, ze nawet nie pisze koloru, zeby nie byl identyfikowalny) daje slepe dzieci i wnetry. Nie mam niestety choc to wiem i znajomym zawsze tego psa odradze, ale publicznie tego napisac nie moge - uwierz mi, ze taka swiadomosc boli i to bardzo...
florance Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 idę z bublem na spacer, bo się tak wybieram, że od ostatniego mi się dwa razy na dywan zlał :lol: a przy okazji popstrykam trochę fot i Was pomęczę, może skupicie uwagę na czymś innym 8) :evilbat: Nie pozabijajcie się laski... :lol:
florance Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 aha Ka-Vanga... miałaś mi dać namiary do tej hodowczyni z Łodzi, co psy strzyże...
RobinCzWa Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 orsini napisał(a): ja jestem zwolennikiem obciecia w 1wszej dobie za 3cim kregiem:))i po problemie orsini napisał(a):ja sie nie kloce tylko wyrazam swoja opinie na temat naprawiana natury w jakikolwiek sposob czy to jest prostowanie ogonka, czy zamontowywanie drugiego jadra,czy wstawianie brakujacego zeba. Nie wiem, może ja sie nie znam, ale czy obcinanie to nie jest przypadkiem naprawianie natury w jakikolwiek sposób ???
orsini Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Niestety juz musze isc. Olivko przeczytaj na spokojnie moje posty-sorki nigdzie nie ma nic zlego na temat Twojego szczeniaka!!!Nigdzie!!! ale p.Rezkowej mozesz podac i moje nazwisko itp. i prosbe o karte oceny z bratyslawy 2003-i tak znam odpowiedz-NIE. Ja nawet wyraznie napisalam,ze nie wiem dokladnie co ona tam wymacala na tym ogonku-bo ni ewiem, wiem ,ze wymacala i wywalila za ogon-to sa fakty. Reszta dotyczy psow ogolnie, ze sa takie praktyki. Nie pisalam, ze p.Larisa podcina zajecze ogonki, czy naprawia zlamane, bo nie, tylko , ze sa takie metody. I te taktyki sa dla mnie nie do zaakceptowania!ale nie pisalam o niej tylko ogolnie! I mysle , ze to jednak wynika z moich postow tylko trzeba sie wglebic w to. W Czechach bardzo czesto sie tylko prostuje operacyjnie ogony i na ten temat byla dyskusja. Ty uwazasz ze tak nie robia to Ci podalam konkretny przyklad. A zakrzywiony ogonek nie jest wada-moze sie nie podobac ale nie jest wada, wiec ja poprostu nie rozumiem tych metod i juz. Takze jedyne co tam jest FAKTEM to to ze Utopia poleciala na wystawce za ogonek, nic wiecej. Wiec prosze nie wmawiaj mi slow ktorych nie uzylam. PA
jostra Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Ka-Vanga - prosiemy dzisiaj o staweczki miniaturek na Wawę!!! :roll: Najbardziej potrzebuję: czarne chłopaki otwarta, p+s chłopaki otwarta, białe dziewczyny champ. Będę dźwięczna, bo na ten katalog w necie już nie liczę :modla: PLEASE, PLEASE :D
Elitesse Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 no własnie miał byc katalog i go nie ma :( a jakbyś jeszcze miała sredniaczki ps.... :D
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Postaram sie sprawdzic co sie da, kurcze musze sobie na kartce napisac co kto chcial, zeby mi z glowy nie wylecialo :lol: .
Natalia_W Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Mam pytanie czy ktos z was byl ze swoim psiakiem na kursie na PT1??jestem ciekawa jak to wyglada i czy jest ciezko...ja w sobote jade na spotkanie organizacyjne :lol: :D :D
Elitesse Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Ja konczyłam PT z moim średniakiem i gólnie było bardzo miło i bezproblemowo ale to w duzej mierze zasługa fajnego trenera - zalezy na kogo trafisz :)
Romas Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Ja bylam na szkoleniu najpierw z moja sznaucerka ,a pare lat pozniej z dogiem kanryjskim. Bardzo wazne wydaje mi sie zeby prowadzacy byl obeznany z nowymi trendami/odkryciami w dziedzinie nauczania psow.Zeby nie proponowal standartowo kolczatki i przymusu fizycznego jak panaceum na wszelkie problemy. Wez ze soba dobra obroze ,wygodna, dluga smycz (nie flexi) taka co ma karabinczyki z dwoch stron , i smakolyki do kieszeni.A reszte to sie dowiesz od prowadzacego. Aaa,no wygodny sportowy stroj coby sie ubrudzic moznac bylo itp. :D I opisz nam swoje wrazenia :D Kiedy chodzilam na szkolenie z dogiem kanaryjskim przychodzila tez dziewczyna z mopsem i ten mops naprawde dobry byl ! Czesto wystepowala w skafanderku nieprzemakalnym co strasznie pociesznie wygladalo :D
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Ma sie podobno pojawic katalog w necie dzis w nocy. Wybaczcie ale nie moglam sie dowiedziec o stawki bo katalog poszedl do druku :roll: .
florance Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Ka-Vanga... ja nie wiem czy Ty mnie nie czytasz, ale jeszcze raz proszę o kontakt do tej fryzjerki... :-? Może w weekend udało by mi się ją złapać...
malawaszka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Pieniążki na sterylkę suczek Wieluńskich już zostały zaksięgowane u nich - niestety suczki właśnie dostały cieczkę, ale niedługo po jej zakończeniu zostaną wysterylizowane. Było nimi zainteresowanie, ale ludzie chciali je brać pod warunkiem, że będą niewysterylizowane 0X :evil: więc dobrze że zebralismy te pieniądze i sunie nie zostaną wydane przed zabiegiem DZIĘKUJĘ WAM ZA POMOC RAZ JESZCZE :calus:
Ka-Vanga Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 florance napisał(a):Ka-Vanga... ja nie wiem czy Ty mnie nie czytasz, ale jeszcze raz proszę o kontakt do tej fryzjerki... :-? Może w weekend udało by mi się ją złapać... Florance, czytam czytam tylko gdzies mi wciele telefon :roll: .
Recommended Posts