Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 A ja mam 5 :angel: :evilbat: bardzo prosze Waszke o niewypowiadanie sie w tym temacie :lol: :wink: .
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 florance napisał(a):Robin wysyłąj kropki :lol: . Takie :lol: Haha Mod Was za to ukarze :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: .
RobinCzWa Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Na dysku mam ponad 500 zdjęć Roniego, jak wyślę każde osobno z nowym postem to będę miał od razu i 3 łapki
RobinCzWa Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Haha Mod Was za to ukarze :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: . JA juz jestem duży chłopczyk i nie boję sie baboków oraz modów :)
RobinCzWa Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 O w morde, to ja uciekam, rany Julek co to będzie, co to będzie !!! :o
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 RobinCzWa napisał(a):JA juz jestem duży chłopczyk i nie boję sie baboków oraz modów :) Haha zaraz nie bedziesz mial w ogole lapek jak Justa to przeczyta :wink: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: .
RobinCzWa Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Haha zaraz nie bedziesz miala w ogole lapek jak Justa to przeczyta :wink: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: . No właśnie, a ja nadal będę miał No mieliśmy już operacyjne obcinanie ogonka, obcinanie uszu i operacyjne prostowanie ogonka, więc rzeczywiście najwyższy już czas na operacyjne usuwanie łapek :o
Olivka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Orsini ! Ja bardzo Cię proszę skończ , te domysły swoje , nie poparte żadnymi dowodami . Ja Ci proponuję konfrontację z hodowcami , którymi tak publicznie pomiatasz. Myślę ,że już niedługo będziesz miała ku temu sposobność. Acha jeszcze jedna rada a mianowicie : wiesz ,że sobie sama szkodzisz. Ta droga na którą weszłaś niestety do niczego dobrago nie prowadzi .
Agatka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 A ja mam mało łapek :( Bo ja gadam jak mam napady ;)
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='RobinCzWa'] Haha zaraz nie bedziesz miala w ogole lapek jak Justa to przeczyta :wink: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: . No właśnie, a ja nadal będę miał Nie wiem skad sie to "a" tam wzielo :wink: :evilbat: :lol: spojrz na moj post :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: .
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Agatka napisał(a):A ja mam mało łapek :( Bo ja gadam jak mam napady ;) Bo Ty na gadulcu z wszystkimi piszesz :lol: .
alexandra Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Agatka napisał(a):A ja mam mało łapek :( Bo ja gadam jak mam napady ;) To tak jak ja :lol: Albo gadam jak najęta , albo milczę jak grób :lol:
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 RobinCzWa napisał(a):Bo zdążyłaś poprawić zanim wysłąłem post Eeeee to sa jakies pomowienia :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
jostra Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Agatka napisał(a):A ja mam mało łapek :( Bo ja gadam jak mam napady ;) Bo Ty na gadulcu z wszystkimi piszesz :lol: . A ze mną nie pisze :evil: :evil: :evil:
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 jostra napisał(a):A ze mną nie pisze :evil: :evil: :evil: To musisz jakas skarge zlozyc :lol: .
florance Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 ale temat zapodałam :lol: :evilbat: a nie tam... jakieś kłótnie o ogonki :lol:
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Magda&Egri napisał(a):A ja nie mam ani jednej łapki :bigcry: :bigcry: :bigcry: Haha Magda, przyznaj sie, na penow podpadlas modowi :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
florance Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 a justa to wyemigrowała do tybetu i netu nie ma ?? :o :evilbat:
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Wiem, ze od linkow jest linkownia, ale trudno :wink: . Chcialam was zaprosic na moja stronke, duzo sie na niej zmienilo, nowe dzialy troche inaczej wyglada, duzo nowych fotek itp itd, zreszta sami zobaczcie www.ka-vanga.com - SERDECZNIE ZAPRASZAM :bigok: .
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 florance napisał(a):a justa to wyemigrowała do tybetu i netu nie ma ?? :o :evilbat: No to jak netu nie ma, to....... :evilbat: :lol: .
alexandra Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='Ka-Vanga']Wiem, ze od linkow jest linkownia, ale trudno :wink: . Chcialam was zaprosic na moja stronke, duzo sie na niej zmienilo, nowe dzialy troche inaczej wyglada, duzo nowych fotek itp itd, zreszta sami zobaczcie www.ka-vanga.com - SERDECZNIE ZAPRASZAM :bigok: . Już byłam i widziałam :D Stronka była super, a teraz jest very super :lol:
Recommended Posts