Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

RobinCzWa napisał(a):
JA juz jestem duży chłopczyk i nie boję sie baboków oraz modów :)

Haha zaraz nie bedziesz mial w ogole lapek jak Justa to przeczyta :wink: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: .

Posted

Haha zaraz nie bedziesz miala w ogole lapek jak Justa to przeczyta :wink: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: .

No właśnie, a ja nadal będę miał

No mieliśmy już operacyjne obcinanie ogonka, obcinanie uszu i operacyjne prostowanie ogonka, więc rzeczywiście najwyższy już czas na operacyjne usuwanie łapek :o

Posted

Orsini !

Ja bardzo Cię proszę skończ , te domysły swoje , nie poparte żadnymi dowodami .
Ja Ci proponuję konfrontację z hodowcami , którymi tak publicznie pomiatasz.
Myślę ,że już niedługo będziesz miała ku temu sposobność.
Acha jeszcze jedna rada a mianowicie : wiesz ,że sobie sama szkodzisz.
Ta droga na którą weszłaś niestety do niczego dobrago nie prowadzi .

Posted

[quote name='RobinCzWa']

Haha zaraz nie bedziesz miala w ogole lapek jak Justa to przeczyta :wink: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: .

No właśnie, a ja nadal będę miał
Nie wiem skad sie to "a" tam wzielo :wink: :evilbat: :lol: spojrz na moj post :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Agatka napisał(a):
A ja mam mało łapek :(
Bo ja gadam jak mam napady ;)

Bo Ty na gadulcu z wszystkimi piszesz :lol: .

A ze mną nie pisze :evil: :evil: :evil:

Posted

Magda&Egri napisał(a):
A ja nie mam ani jednej łapki :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Haha Magda, przyznaj sie, na penow podpadlas modowi :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Wiem, ze od linkow jest linkownia, ale trudno :wink: . Chcialam was zaprosic na moja stronke, duzo sie na niej zmienilo, nowe dzialy troche inaczej wyglada, duzo nowych fotek itp itd, zreszta sami zobaczcie www.ka-vanga.com - SERDECZNIE ZAPRASZAM :bigok: .

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Wiem, ze od linkow jest linkownia, ale trudno :wink: . Chcialam was zaprosic na moja stronke, duzo sie na niej zmienilo, nowe dzialy troche inaczej wyglada, duzo nowych fotek itp itd, zreszta sami zobaczcie www.ka-vanga.com - SERDECZNIE ZAPRASZAM :bigok: .
Już byłam i widziałam :D Stronka była super, a teraz jest very super :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...