orsini Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 ooo a co niektorzy tez potrafia zlikwidowac "zajeczy ogon"-tnie sie go odpowiednio krotko i juz nie widac tego ze jest taki:))))bo go prawie nie ma. Ludzie wymysla wszystko dla kasy....i wszystko sie da zoperowac....tylko jak cos sie dziedziczy to co operacja zmieni?:(exterier tak,ale genotypu juz sie nie da
orsini Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 jostra a jaka masz kreacje na sobotnia noc w Kijowie? :lol: :lol: :lol:
jostra Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Cholercia, właśnie, że nie mam Raczej wszystkie kreacje tzw. wieczorowe mam krótkie hmm Ale właśnie przypomniałam sobie, że mam fajną długą bordową sukienkę, którą kiedyś miałam na sylwka, mogłaby być, ale chyba ma strasznie długie rozcięcie :roll: Pewnie się nada, jak będą sędziowały chłopy to mamy szansę :P :lol:
orsini Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Ej dziewczyny, przestancie juz :roll: . a czemu>mnie bardzo ciekawi za co jeszcze moze byc dyskwalifikacja:))))
orsini Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 jostra obsada bedzie mieszana:))))ale i tak stara wiec nie wiem czy cos zobaczy w ogole:)))
jostra Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 No to dobrze, że duży ten rozporek :P To może lepsza mini, mam jedną taką, co prawie wygląda jak bluzeczka :evilbat: :lol: 8)
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 orsini napisał(a):a czemu>mnie bardzo ciekawi za co jeszcze moze byc dyskwalifikacja:)))) :-?
Olivka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Orsini! Słuchaj , jak masz jakieś wątpliwości , to zadzwoń do Rezkowej i sama z nią pogadaj. Nie rozumiem skąd Twoja nagonka na hodowców , to aż chorobliwe . Wszystkie pieski z miotu miały ładne ogonki , Fancy w pewnym momencie zaczęła zaginać ,ale szybko to wychwyciłam i podplastrowałam i jest OK . Zresztą Unison też ma prosty ogonek , a to przecież brat Utopii. Nie wciągniesz mnie w dyskusję na temat powodów dyskwalifikacji , bo nie zamierzam się taplać razem z Tobą w pomyjach , jakie wylewasz na ludzi. Mam nadzieję , że Twiom pieskom zadna dyskwalifikacja nie grozi i grozićnie będzie. Ale jak to się mówi pożyjemy , zobaczymy.
florance Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 oo, mam dwie łapki przy nicku :lol: co ile się to zmienia? :o :o bo ostatnio chyba mek miał ten problem :lol:
orsini Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Olivka co sie tak wzburzylas? To jest FAKT ze Utopia Rezlark zostala ZDYSKWALIFIKOWANA w Bratyslawie czy tego chcesz czy nie!i to jest decyzja sedziego!!! a dyskwalifikacja nie ma miejsca ZA FRIKO tylko za cos konkretnego! ja wiem za co wyleciala :lol: :lol: :lol: wiec dzwonic nie musze, ale Tobie taka informacja by sie przydala bo masz suke od tej mamy wlasnie ale coz
orsini Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Olivko i wierz mi-nie znam przypadku dyskwalifikacji psa za zakrecony ogonek-sama mam suke z takim poskrecanym jak basenji, wiec nie rozumiem czemu tak niektorzy chca na sile operacyjnie wyprostowac ogonki????
orsini Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Olivko masz racje-moim psom dyskwalifikacja NIE grozi, bo jesli by taka wade mialy to sama bym je zdyskwalifikowala z hodowli, po co pokazywac cos co ma wade dyskwalifikujaca?Fenotyp zmienisz-genotypu NIE, a wiec nie powinno sie rozmnazac psow niosacych np. slepote, czy wnetrostwo. A ze niektorzy to robia?nawet wiedzac o tym?uwazam ze to nie fair-drugie jadro tez mozna operacyjnie zamontowac, ale czy o to chodzi w hodowli? mysle ze nie...chyba, ze sie chce wygrywac za wszelka cene! Niektore nawet wielkie kennele nie robia takich przekretow-np. Gloris-ma cudne miniatury i sorki,ale nie slyszalam o przekretach zwiazanych z ta hodowla. Czyli chciec to moc.
Elitesse Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 ojej :( a zcemu wy sie tak kłucicie ?? przestańcie plosie....
RobinCzWa Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 orsini napisał(a): wiec nie rozumiem czemu tak niektorzy chca na sile operacyjnie wyprostowac ogonki???? O ile pamiętam to poza Toba nikt nikomu tutaj nie radził operacyjnego prostowania ogonków.
florance Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 jostra napisał(a):też chcesz trzecią łapkę jak mek??? :evilbat: ja dopiero drugą dostałam i jestem dumna jak paw hyhy :lol:
RobinCzWa Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Jeszcze ze 2 takie tematy i ja też będę miał drugą łapke w ekspresowym tempie :)
florance Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 RobinCzWa napisał(a):Jeszcze ze 2 takie tematy i ja też będę miał drugą łapke w ekspresowym tempie :) :lol: :lol: :lol:
jostra Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Robin - muszę Cię zmartwić, jeszcze ze 120 postów Ci brakuje :evilbat:
Recommended Posts