Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tia... będe te moje dwa huskopodobne zwierzątka :lol:

Ka Vanga przywiez małą czarną, ale fajnie daje mi ją i to z dostawa do domku :angel: :lol: Jezdes kochana :calus:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Termin mija zgłoszen za kilka dni, spieszcie sie dziewczyny :D

Ja tam juz zglosilam i nawet oplacilam :wink: :lol: .

To rozumiem 8)

Posted

sh_maniak napisał(a):

Ka Vanga przywiez małą czarną, ale fajnie daje mi ją i to z dostawa do domku :angel: :lol: Jezdes kochana :calus:

Hihi wezme wezme :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Natalia_W napisał(a):
A ja powróce do mojego problemu... A jak myslicie czy wystarczy, że na ten czas bede je rozdzielac umieszczając w róznych pokojach??

Mysle, ze jak je tego nauczysz to wystarczy :D .

Posted

Natalio ! A nie sadzisz ,ze klateczka by Ci sie lepiej sprawdzila.Psy sa bardzo ,bardzo sprytne jesli chodzi o przedluzenie gatunku.
Jak moja suczka miala cieczke to obcy pies pokonal prawie dwu metrowy plot zeby do niej sie dostac ,to co dla nich jakies tam drzwi.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
sh_maniak napisał(a):

Hihi wezme wezme :lol: :lol: :lol: :lol: .

To wiem 8)
Ale czy z nią wrócisz :evil_lol:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Hit sezonu :biggrina:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Zreszta musialam tam zglosic, bo Ty nie chcialas do mnie do Wawy na wystawe przyjechac :P :wink: .

Posted

Natalia_W napisał(a):
A ja powróce do mojego problemu... A jak myslicie czy wystarczy, że na ten czas bede je rozdzielac umieszczając w róznych pokojach??

Powinno wystarczyć
Ale możesz mieć podrapane drzwi :evilbat:

Posted

Romas napisał(a):
Natalio ! A nie sadzisz ,ze klateczka by Ci sie lepiej sprawdzila.Psy sa bardzo ,bardzo sprytne jesli chodzi o przedluzenie gatunku.
Jak moja suczka miala cieczke to obcy pies pokonal prawie dwu metrowy plot zeby do niej sie dostac ,to co dla nich jakies tam drzwi.

Haha wiem o czym mowisz, bo u mnie tez taki maly staffordowaty piesek przeskoczyl wysokie ogrodzenie z desek, nie wiem jak on to zrobil i gdybym na wlasne oczy tego nie widziala to bym nie uwierzyla chyba :evilbat: .

Posted

Aaaaaa Olus ciegla zapominam, zeby Ci napisac, termin przyjmowania psow do Lodzi na pewno bedzie przedluzony, bo jak pytalam przedstawicieli ich ZK na wystawie w Katowicach to mowili, ze beda jeszcze zbierac zgloszenia na wystawie w Wawie, wiec nic sie nie przejmuj :D .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
sh_maniak napisał(a):

To wiem 8)
Ale czy z nią wrócisz :evil_lol:

Haha no nie wiem czy bys chciala miec takiego Bandziora :wink: :lol: :evilbat: .

Ja mam same bandziory :lol:
Tylko takie lubię 8)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Aaaaaa Olus ciegla zapominam, zeby Ci napisac, termin przyjmowania psow do Lodzi na pewno bedzie przedluzony, bo jak pytalam przedstawicieli ich ZK na wystawie w Katowicach to mowili, ze beda jeszcze zbierac zgloszenia na wystawie w Wawie, wiec nic sie nie przejmuj :D .

o to super, kamień z serca :D Dzięki Oluś za info :D Bo ja to zawsze porządna i sumienna, punktualna dziewczynka jestem, ale miałam tyle pracy przed Świętami, że zapomniałam o wysłaniu do Łodzi zgłoszonka :lol: Ale i tak już posłałam dodatkowo fax i zadzwonię do nich, bo ja też zapobiegliwa jestem :lol:

Posted

Ja jeszcze nie wysłałam, ale do Łodzi jadę :)
A do Kijowa dzwoniłam i dopiero w paniedielnik będzie wiadomo jaki sędzia będzie :(
orsini czy ja mam za Ciebie płacić i ile? Bo w sumie może bym już dzisiaj zapłaciła, żeby mi to zgłoszenie wogóle przyjęli

Posted

ja wróce na chwilę do temtu cieczki 8) jak miałam sukę (ponad 10 lat temu:) ) to jeździłam z nią do weta na jakieś zastrzyki... to (nie mam pojęcia co było ich składem) powodowało, że nie miałam sfory psów pod bramą, a i sucz nie miałą ochoty na igraszki...? To było wieki temu, nie ma teraz nic takiego? :o sądziłam, że jest - nawet powinno być w ulepszonej wersji... (tak na chłopski rozum)

Posted

a teraz do tematu wystawy w Łodzi... Jak nie wystawiam to mogę sobie przyjść popatrzeć? Ile kosztuje wstęp na taką wystawę i kiedy dokładnie są sznaucery?

Posted

florance napisał(a):
a teraz do tematu wystawy w Łodzi... Jak nie wystawiam to mogę sobie przyjść popatrzeć? Ile kosztuje wstęp na taką wystawę i kiedy dokładnie są sznaucery?

Pewno że możesz przyjść, powinnać nawet :lol: Przecież wystawy są dla ludzi oglądających nie tylko dla wystawców :wink:
Wstęp kosztuje różnie ale jest to ok 5 do 10 zł. Sznuacery w Łodzi są 1 maja, sędziowanie zaczyna się o 10 :D Do zobaczenia :)
A właśnie czy któś jadąc na wystawę do Łodzi nie przejeżdża przypadkiem przez Kraków i nie miałby miejsca dla mnie i mojej mini :D ?? Bo jeszcze trnasport muszę sobie załatwić :lol:

Posted

Heh drzwi i tak juz mam podrapane :D Moja mama nie zgodzi sie na klatki...ona juz tak ma :wink: A co do wystawy w Lodzi to ja równiez sie na nia wybieram :D i tez zapomnialam o wyslaniu zgloszenia :wink:

Posted

Napisze jeszcze raz :)

Zgłoszenia do kijowa przyjmuja e-mailem, nieprawda jest ze jesli nie wyslesz im potwierdzenia zapłaty to nie orzyjma Psa.
Ja wysłałam mailem zgłoszenie i po 48 godiznach zadzwoniła do mojego TZ Pani z informacja ze mamy zgłoszonego psa i że w tym roku wyjatkowo nie bedize mozna płącic na wystawie i zebysmy pare dni wczesniej zapłacili w banku w polsce. Ot i wszystko.

Florance - te prparaty o któych piszesz to nie jest najlepszy pomysł to takie psie srodki antykoncepcyjne. Niestety jesli ma sie suke z zamiarem jej rozmnażania to podawanie takich prparatów jest wykluczone. Czesto sie zdarza ze suki po kilkakrotnym podaniu im zastrzyku juz nigdy nie zachodza w ciąze.
Wiec akurat w przypadku Natali taka opcja odpada, no chyba ze nie bedzie chciała miec szczeniat, ale chyba nie poto kupowałaby suczke... ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...