sh_maniak Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Tia... będe te moje dwa huskopodobne zwierzątka :lol: Ka Vanga przywiez małą czarną, ale fajnie daje mi ją i to z dostawa do domku :angel: :lol: Jezdes kochana :calus:
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 sh_maniak napisał(a):Termin mija zgłoszen za kilka dni, spieszcie sie dziewczyny :D Ja tam juz zglosilam i nawet oplacilam :wink: :lol: .
Natalia_W Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 A ja powróce do mojego problemu... A jak myslicie czy wystarczy, że na ten czas bede je rozdzielac umieszczając w róznych pokojach??
sh_maniak Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a):sh_maniak napisał(a):Termin mija zgłoszen za kilka dni, spieszcie sie dziewczyny :D Ja tam juz zglosilam i nawet oplacilam :wink: :lol: . To rozumiem 8)
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 sh_maniak napisał(a):Tia... będe te moje dwa huskopodobne zwierzątka :lol: Ka Vanga przywiez małą czarną, ale fajnie daje mi ją i to z dostawa do domku :angel: :lol: Jezdes kochana :calus: Hihi wezme wezme :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 sh_maniak napisał(a):To rozumiem 8) Haha :grins: , przeciez wystawa w Opolu to podstawa,nie :wink: .
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Natalia_W napisał(a):A ja powróce do mojego problemu... A jak myslicie czy wystarczy, że na ten czas bede je rozdzielac umieszczając w róznych pokojach?? Mysle, ze jak je tego nauczysz to wystarczy :D .
Romas Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Natalio ! A nie sadzisz ,ze klateczka by Ci sie lepiej sprawdzila.Psy sa bardzo ,bardzo sprytne jesli chodzi o przedluzenie gatunku. Jak moja suczka miala cieczke to obcy pies pokonal prawie dwu metrowy plot zeby do niej sie dostac ,to co dla nich jakies tam drzwi.
sh_maniak Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a):sh_maniak napisał(a):Tia... będe te moje dwa huskopodobne zwierzątka :lol: Ka Vanga przywiez małą czarną, ale fajnie daje mi ją i to z dostawa do domku :angel: :lol: Jezdes kochana :calus: Hihi wezme wezme :lol: :lol: :lol: :lol: . To wiem 8) Ale czy z nią wrócisz :evil_lol:
sh_maniak Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a):sh_maniak napisał(a):To rozumiem 8) Haha :grins: , przeciez wystawa w Opolu to podstawa,nie :wink: . Hit sezonu :biggrina:
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 sh_maniak napisał(a): To wiem 8) Ale czy z nią wrócisz :evil_lol: Haha no nie wiem czy bys chciala miec takiego Bandziora :wink: :lol: :evilbat: .
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 sh_maniak napisał(a):Hit sezonu :biggrina: :lol: :lol: :lol: :lol: Zreszta musialam tam zglosic, bo Ty nie chcialas do mnie do Wawy na wystawe przyjechac :P :wink: .
jostra Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Natalia_W napisał(a):A ja powróce do mojego problemu... A jak myslicie czy wystarczy, że na ten czas bede je rozdzielac umieszczając w róznych pokojach?? Powinno wystarczyć Ale możesz mieć podrapane drzwi :evilbat:
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Romas napisał(a):Natalio ! A nie sadzisz ,ze klateczka by Ci sie lepiej sprawdzila.Psy sa bardzo ,bardzo sprytne jesli chodzi o przedluzenie gatunku. Jak moja suczka miala cieczke to obcy pies pokonal prawie dwu metrowy plot zeby do niej sie dostac ,to co dla nich jakies tam drzwi. Haha wiem o czym mowisz, bo u mnie tez taki maly staffordowaty piesek przeskoczyl wysokie ogrodzenie z desek, nie wiem jak on to zrobil i gdybym na wlasne oczy tego nie widziala to bym nie uwierzyla chyba :evilbat: .
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Aaaaaa Olus ciegla zapominam, zeby Ci napisac, termin przyjmowania psow do Lodzi na pewno bedzie przedluzony, bo jak pytalam przedstawicieli ich ZK na wystawie w Katowicach to mowili, ze beda jeszcze zbierac zgloszenia na wystawie w Wawie, wiec nic sie nie przejmuj :D .
sh_maniak Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a):sh_maniak napisał(a): To wiem 8) Ale czy z nią wrócisz :evil_lol: Haha no nie wiem czy bys chciala miec takiego Bandziora :wink: :lol: :evilbat: . Ja mam same bandziory :lol: Tylko takie lubię 8)
alexandra Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Aaaaaa Olus ciegla zapominam, zeby Ci napisac, termin przyjmowania psow do Lodzi na pewno bedzie przedluzony, bo jak pytalam przedstawicieli ich ZK na wystawie w Katowicach to mowili, ze beda jeszcze zbierac zgloszenia na wystawie w Wawie, wiec nic sie nie przejmuj :D . o to super, kamień z serca :D Dzięki Oluś za info :D Bo ja to zawsze porządna i sumienna, punktualna dziewczynka jestem, ale miałam tyle pracy przed Świętami, że zapomniałam o wysłaniu do Łodzi zgłoszonka :lol: Ale i tak już posłałam dodatkowo fax i zadzwonię do nich, bo ja też zapobiegliwa jestem :lol:
jostra Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ja jeszcze nie wysłałam, ale do Łodzi jadę :) A do Kijowa dzwoniłam i dopiero w paniedielnik będzie wiadomo jaki sędzia będzie :( orsini czy ja mam za Ciebie płacić i ile? Bo w sumie może bym już dzisiaj zapłaciła, żeby mi to zgłoszenie wogóle przyjęli
alexandra Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 jostra napisał(a):Ja jeszcze nie wysłałam, ale do Łodzi jadę :) Justyna nie żartuj nawet, tylko wysyłaj!! Obiecałaś że się widzimy w Łodzi :wink:
florance Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 ja wróce na chwilę do temtu cieczki 8) jak miałam sukę (ponad 10 lat temu:) ) to jeździłam z nią do weta na jakieś zastrzyki... to (nie mam pojęcia co było ich składem) powodowało, że nie miałam sfory psów pod bramą, a i sucz nie miałą ochoty na igraszki...? To było wieki temu, nie ma teraz nic takiego? :o sądziłam, że jest - nawet powinno być w ulepszonej wersji... (tak na chłopski rozum)
florance Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 a teraz do tematu wystawy w Łodzi... Jak nie wystawiam to mogę sobie przyjść popatrzeć? Ile kosztuje wstęp na taką wystawę i kiedy dokładnie są sznaucery?
alexandra Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 florance napisał(a):a teraz do tematu wystawy w Łodzi... Jak nie wystawiam to mogę sobie przyjść popatrzeć? Ile kosztuje wstęp na taką wystawę i kiedy dokładnie są sznaucery? Pewno że możesz przyjść, powinnać nawet :lol: Przecież wystawy są dla ludzi oglądających nie tylko dla wystawców :wink: Wstęp kosztuje różnie ale jest to ok 5 do 10 zł. Sznuacery w Łodzi są 1 maja, sędziowanie zaczyna się o 10 :D Do zobaczenia :) A właśnie czy któś jadąc na wystawę do Łodzi nie przejeżdża przypadkiem przez Kraków i nie miałby miejsca dla mnie i mojej mini :D ?? Bo jeszcze trnasport muszę sobie załatwić :lol:
Natalia_W Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Heh drzwi i tak juz mam podrapane :D Moja mama nie zgodzi sie na klatki...ona juz tak ma :wink: A co do wystawy w Lodzi to ja równiez sie na nia wybieram :D i tez zapomnialam o wyslaniu zgloszenia :wink:
Agatka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Napisze jeszcze raz :) Zgłoszenia do kijowa przyjmuja e-mailem, nieprawda jest ze jesli nie wyslesz im potwierdzenia zapłaty to nie orzyjma Psa. Ja wysłałam mailem zgłoszenie i po 48 godiznach zadzwoniła do mojego TZ Pani z informacja ze mamy zgłoszonego psa i że w tym roku wyjatkowo nie bedize mozna płącic na wystawie i zebysmy pare dni wczesniej zapłacili w banku w polsce. Ot i wszystko. Florance - te prparaty o któych piszesz to nie jest najlepszy pomysł to takie psie srodki antykoncepcyjne. Niestety jesli ma sie suke z zamiarem jej rozmnażania to podawanie takich prparatów jest wykluczone. Czesto sie zdarza ze suki po kilkakrotnym podaniu im zastrzyku juz nigdy nie zachodza w ciąze. Wiec akurat w przypadku Natali taka opcja odpada, no chyba ze nie bedzie chciała miec szczeniat, ale chyba nie poto kupowałaby suczke... ;)
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 a ja wrocilam z terenu...ale cudna pogoda-jeszcze zimno,ale jak piknie:))))))
Recommended Posts