Agatka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ja mam psy i suczki i jak suckzi maja cieczke to niestety siedza w klatkach na zmiane z pieskami. Przywyczaiły sie ... Ja niestety nie mam możliwosci wywożenia psó na okres rui do rodziny... Tak byłoby najlepiej. A jak jets dzien szczytu rui to fakt jest troch chałasu w domu ;)
jostra Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 No trochę jest jazda :evilbat: Dużo zależy od psa, jak jest "pies na suki" :P to może być kiepsko Mój Parys to by najchętniej właził ;) na każdą napotkaną sukę, nie zważając na to czy ma cieczkę czy nie i on bardzo przeżywa cieczki dziewczyn, reszta chłopaków jest pod tym względem spokojniejsza i jakoś przechodzi to lżej No i mogą zacząć walczyć między sobą, zależy w jakich teraz są stosunkach ;)
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 jostra napisał(a):orsini - nie wiesz kto sędziuje w Kijowie? Nie sugerujcie sie tymi sedziami co tam podaja. Ja jak jechalam tam dwa lata temu to mielismy podanych dwoch sedziow. Na miejscu okazalo sie ze jednak sedziuje kto inny w oba dni (byla rozpiska na sobote i niedziele), natomiast jak w niedziele przyszlismy na wystawe to sie okazalo ze znowu zmienili sedziego :evilbat: .
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 No ja w zeszlym roku jechalam do szefowej klubu sznaucera we Francji, wiec sie cieszylam, bo chcialam zobaczyc jak mi suczydlo oceni. Zamiast niej byl pan Mania-ja go bardzo lubie, ale do niego to moge w Polsce jechac, a nie 1000km. drugi sedzia sie nie zmienil o dziwo.
sh_maniak Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 orsini napisał(a):ja jade do Opola i ja nic o tym nie wiem :-? nie dobla Krysia :lol: Bry sznauceromaniaczki :wink:
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 U mnie sie zawsze ktos wyprowadza na okres cieczki, moze i mam spory dom, ale pies mi sie meczy wiec wole sie wyprowadzic na jakis czas.
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Martus:)))))) bo ja jeszcze sie nie zglosilam:))))))
sh_maniak Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Zgłosiła, nie zgłosiła co za róznica :lol: Jedziesz i tyle 8) W który dzien sa sznaucerki, z tego co pamietam w niedziele tak :roll:
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 chyba tak:)) nie wiem czy jade, bo KaVanga sie nie odzywa:))) wiesz tam do Ciebie fatalny dojazd jest i nie za bardzo wiem jak wroce stamtad
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 sh_maniak napisał(a):Bry sznauceromaniaczki :wink: Marta a bedziesz w niedziele??????? :angel: .
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 KaVanga bedzie nie bedzie...ale jak MY sie tam dostaniemy????
sh_maniak Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 U nas drogi pikne jak na UE przystało 8) Ka vanga odezwij sie :wink: A musisz wracac, moje pieski kojec ci odstąpią :lol: i tak tam nie siedzą 8)
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 orsini napisał(a):nie wiem czy jade, bo KaVanga sie nie odzywa:))) Nie odzywam sie bo jeszcze nie mam transportu :wink: :lol: .
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 sh_maniak napisał(a):UA musisz wracac, moje pieski kojec ci odstąpią :lol: i tak tam nie siedzą 8) hahahaha dzieki:)))))wiedzialam,ze zawsze moge na Ciebie liczyc:))))
sh_maniak Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a):sh_maniak napisał(a):Bry sznauceromaniaczki :wink: Marta a bedziesz w niedziele??????? :angel: . Ja w niedziele wystawiam :wink: A jestem zawsze w oba dni i jeszcze wiecej bo pracuje w komitecie organizacyjnym ( czytaj nic prawie nie robię :lol: )
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a):nie wiem czy jade, bo KaVanga sie nie odzywa:))) Nie odzywam sie bo jeszcze nie mam transportu :wink: :lol: . kurka wodna to nie dobrze:(((((
sh_maniak Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 orsini napisał(a):sh_maniak napisał(a):UA musisz wracac, moje pieski kojec ci odstąpią :lol: i tak tam nie siedzą 8) hahahaha dzieki:)))))wiedzialam,ze zawsze moge na Ciebie liczyc:)))) zawsze do usług 8)
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 orsini napisał(a):KaVanga bedzie nie bedzie...ale jak MY sie tam dostaniemy???? Cos sie skabinuje, po co sie martwic na zapas :wink: , zglaszaj lepiej :D .
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a):KaVanga bedzie nie bedzie...ale jak MY sie tam dostaniemy???? Cos sie skabinuje, po co sie martwic na zapas :wink: , zglaszaj lepiej :D . jeszcze mam czas:)))) ale Ok moze jutro jak nie zapomne:)))) ShManiak a masz Ty dostep do katalogu przed drukiem ?sztoby zmienic klase sobie naprzyklad?:)))jakby mi nie pasowala
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 sh_maniak napisał(a):Ja w niedziele wystawiam :wink: A jestem zawsze w oba dni i jeszcze wiecej bo pracuje w komitecie organizacyjnym ( czytaj nic prawie nie robię :lol: ) Haaaaaa no to super, bo juz sie stesknilam za sliczna Asan(a)pi :angel: .
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 dobra musze jechac w pole:(((bleeee wroce za czas jakis ale za jaki to nie znaju
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a):sh_maniak napisał(a):Ja w niedziele wystawiam :wink: A jestem zawsze w oba dni i jeszcze wiecej bo pracuje w komitecie organizacyjnym ( czytaj nic prawie nie robię :lol: ) Haaaaaa no to super, bo juz sie stesknilam za sliczna Asan(a)pi :angel: . a ja w koncu Rubinka zobacze :angel: :angel: :angel:
sh_maniak Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Leze w srode do zk i wyobraź sobie po co tam idę :wink: Nie wywalą mnie z tego kompa 8) Juz ma byc prawie wszystko w komopie, bo katalog za kilka dni leci do druku. Termin zgłoszen mija za kilka dni, spieszcie sie dziewczyny :D
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 orsini napisał(a):jeszcze mam czas:)))) ale Ok moze jutro jak nie zapomne:)))) ShManiak a masz Ty dostep do katalogu przed drukiem ?sztoby zmienic klase sobie naprzyklad?:)))jakby mi nie pasowala Haha, albo np zeby jakas konkurencje przypadkiem do innej klasy przeniesc :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Recommended Posts