orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Romas widze w galerii sliczny kominek...zazdroszcze Ci...
alexandra Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Hej wszystkim!! Ledwo żyję i ledwo przywlokłam się do pracy dobrze że auto dziś do mnie należy :lol: Widzę że Wam też "smacznie" minęły Święta. Fotki w galerii wszystkie obłędne :) A u Agatki ceny podobne jak u Jostry, na pewno nie takie jak w W-wie ;)
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 oj tam daleko:))wez przyklad z jostry-ona lata do Warszawki:))) Jostra list powinien dzis dojsc:))))
alexandra Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 A właśnie ile dni tak mniej więcej "idzie" list?? Wysłąłam dziś do Łodzi zgłoszenie, a termin jest do 31 marca, jak myślicie zdąży dojść?? Czy lepiej puścić na wszelki wypadek drugie faxem??
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Alexandra nie wiem...mowia ze 3 dni maxymalnie,ale ...tylko tak mowia. Nie stresuj sie-na pewno termin przedluza-Opole jest wczesniej a zgloszenia tez do konca marca...a wlasnie musze sie zglosic,KaVanga wyczailas jakis transport?
alexandra Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 orsini napisał(a):Alexandra nie wiem...mowia ze 3 dni maxymalnie,ale ...tylko tak mowia. Nie stresuj sie-na pewno termin przedluza-Opole jest wczesniej a zgloszenia tez do konca marca...a wlasnie musze sie zglosic,KaVanga wyczailas jakis transport? Dzięki. Mam nadzieję że tak jest :D Spróbuję może też dziś do nich zadzwonić :wink:
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 nie. a na ich www jeszcze nie ma?aaa zreszta to i tak sie zmienia jak w kalejdoskopie tam
jostra Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 jest lista sędziów, ale nie wiadomo kto co sędziuje
Agatka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 prosze Państwa ;) List wysłany priorytare do godz 17 jest u odbiorcy nastepnego dnia, a róznica w cenie chyba 20 gr... Na Ukrainie nigdy nie bedziesz wiedziała kto Cie sedziuje tam sie zmienia jak w kalejdoskopie , nawet na wystawie... Ja w kazdym razie zgłoszenie do Kijowa mam juz wysłane i potwierdzone :) przyjmuja e-mailem :) http://www.ksu.com.ua/ tu jest ich stronka, trzeba sobie pogrzebac :) A jak tam po świetach ? Nie przejadły sie dziewczynki ??????????
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 ooo widze,ze moj ulubieniec jest!!!!zaraz Ci napisze ,zebys nie placila za mojego kundla:)))
alexandra Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Agatka napisał(a):prosze Państwa ;) List wysłany priorytare do godz 17 jest u odbiorcy nastepnego dnia, a róznica w cenie chyba 20 gr... A jak tam po świetach ? Nie przejadły sie dziewczynki ?????????? Agatko, tylko że ja oferma już wrzuciłam do skrzynki jako zwykły a nie priorytet :( Nawet mnie nie strasz że nie dojdzie, bo jeśli tak to wyślę faxem jeszcze raz. Tylko czy wtedy mnie nie skasują jak za dwa psy :lol: ? Oj objadły się, zwłaszcza wczoraj :lol:
Agatka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Jaki ulubieniec??? orsini to Ty sie w końcu zdecyduj gdzie Ty jedziesz do opola czy do kijowa ;)
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 ja tam zawsze wysylam i faxem i listem, zeby miec pewnosc, a jak juz tylko listem to priorytetem wlasnie:))))
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Agatka ja jade do Opola,a moj pies do Kijowa :lol: :lol: :lol:
jostra Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 orsini napisał(a):aaa taki jeden sedzia:)))ktorego kocham:)))) Jak zwykle tajemnicza :evilbat: Masz na myśli polskiego sędziego?
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 oj a ta jaka dociekliwa:))))) moze nasz a moze nie nasz:))))))) jak tam 2 Polaczkow na liscie jest:)))to prawie jak zagadka: po wodzie plywa kaczka sie nazywa co to jest? :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Pomóżcie!! Czy jak sa psy i sunie w domu to faktycznie jest taka jazda jak sunia ma cieczke?? Co robicie jak wychodzicie z domu?? Moja mama nasuchala sie i teraz ma zonka bo twierdzi ze sobie z tym nie poradzimy a dzisiaj jade do szczeniakow... nie wiem co robic i co jej mowic... :cry: Ratunku :wink:
Natalia_W Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 heh Orsini ja to bym tak zrobila ale im to by sie za bardzo nie spodobalo...
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 oj tam...szybko im przejdzie... a czekaj,czekaj...Ty mieszkasz w domku?wiec nie bedziesz miala problemu z izolacja suczki od samczykow, i nawet jakby chlopak jakis wyl do ksiezyca pod Wasza nieobecnosc t nic sie nie stanie, bo sasiedzi z gory nie uslysza:)))
Recommended Posts