Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Hej wszystkim!! Ledwo żyję i ledwo przywlokłam się do pracy dobrze że auto dziś do mnie należy :lol: Widzę że Wam też "smacznie" minęły Święta. Fotki w galerii wszystkie obłędne :)
A u Agatki ceny podobne jak u Jostry, na pewno nie takie jak w W-wie ;)

Posted

A właśnie ile dni tak mniej więcej "idzie" list?? Wysłąłam dziś do Łodzi zgłoszenie, a termin jest do 31 marca, jak myślicie zdąży dojść?? Czy lepiej puścić na wszelki wypadek drugie faxem??

Posted

Alexandra nie wiem...mowia ze 3 dni maxymalnie,ale ...tylko tak mowia.
Nie stresuj sie-na pewno termin przedluza-Opole jest wczesniej a zgloszenia tez do konca marca...a wlasnie musze sie zglosic,KaVanga wyczailas jakis transport?

Posted

orsini napisał(a):
Alexandra nie wiem...mowia ze 3 dni maxymalnie,ale ...tylko tak mowia.
Nie stresuj sie-na pewno termin przedluza-Opole jest wczesniej a zgloszenia tez do konca marca...a wlasnie musze sie zglosic,KaVanga wyczailas jakis transport?

Dzięki. Mam nadzieję że tak jest :D Spróbuję może też dziś do nich zadzwonić :wink:

Posted

prosze Państwa ;)
List wysłany priorytare do godz 17 jest u odbiorcy nastepnego dnia, a róznica w cenie chyba 20 gr...

Na Ukrainie nigdy nie bedziesz wiedziała kto Cie sedziuje tam sie zmienia jak w kalejdoskopie , nawet na wystawie...

Ja w kazdym razie zgłoszenie do Kijowa mam juz wysłane i potwierdzone :)
przyjmuja e-mailem :)
http://www.ksu.com.ua/

tu jest ich stronka, trzeba sobie pogrzebac :)

A jak tam po świetach ? Nie przejadły sie dziewczynki ??????????

Posted

Agatka napisał(a):
prosze Państwa ;)
List wysłany priorytare do godz 17 jest u odbiorcy nastepnego dnia, a róznica w cenie chyba 20 gr...

A jak tam po świetach ? Nie przejadły sie dziewczynki ??????????

Agatko, tylko że ja oferma już wrzuciłam do skrzynki jako zwykły a nie priorytet :( Nawet mnie nie strasz że nie dojdzie, bo jeśli tak to wyślę faxem jeszcze raz. Tylko czy wtedy mnie nie skasują jak za dwa psy :lol: ?

Oj objadły się, zwłaszcza wczoraj
:lol:

Posted

oj a ta jaka dociekliwa:)))))
moze nasz a moze nie nasz:)))))))
jak tam 2 Polaczkow na liscie jest:)))to prawie jak zagadka: po wodzie plywa kaczka sie nazywa co to jest? :lol: :lol: :lol:

Posted

Pomóżcie!! Czy jak sa psy i sunie w domu to faktycznie jest taka jazda jak sunia ma cieczke?? Co robicie jak wychodzicie z domu?? Moja mama nasuchala sie i teraz ma zonka bo twierdzi ze sobie z tym nie poradzimy a dzisiaj jade do szczeniakow... nie wiem co robic i co jej mowic... :cry: Ratunku :wink:

Posted

oj tam...szybko im przejdzie...
a czekaj,czekaj...Ty mieszkasz w domku?wiec nie bedziesz miala problemu z izolacja suczki od samczykow, i nawet jakby chlopak jakis wyl do ksiezyca pod Wasza nieobecnosc t nic sie nie stanie, bo sasiedzi z gory nie uslysza:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...