orsini Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 nie szukam:)) ale teraz WY wklejajcie cos:)))fajnego
Romas Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Nie mam nic fajnego chociaz ....nie wiem tylko czy cenzura pusci .....eeeee nie pusci bo obsceniczne .....
Pink Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Ola, a te warzywa to jakie ?? tylko surowe, czy gotowane?? Jakie przynosi efekty??? w jakim czasie??? i czy da sie wytrzymac?? To moje ulubione:
orsini Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 dawaj dawaj:))))cenzura spi:))albo sie obzera:))tak czy siak tyje i nie patrzy w kompa :lol: :lol: :lol:
Romas Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 O.K ale jakby co to broncie mnie :D " class="ipsImage" alt=""> Chyba na czasie ? Co ? :D
orsini Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 hahahaha motyw swiateczny na czasie jestes:))) a ja mam wiosenna burze, ktora wlasnie jest u mnie za oknem :lol: :lol:
Romas Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Jeju !!! To fotka z natury mazurskiej ,swiezo zrobiona :D :D A wogole to proponuje :drinking:
Romas Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Romas w swieta???alkohol???? Oj ,nie badzmy staroswieccy :D , w koncu juz wieczor a wszystko mozna byle z ostrozna :D
Mek Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='Romas']O.K ale jakby co to broncie mnie :D " class="ipsImage" alt=""> Chyba na czasie ? Co ? :D Smacznego. blleee
orsini Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 ok:))przekonalas mnie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Romas Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 :D Mek ! To niekoniecznie doustnie :D No to cyk :drinking:
Romas Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 No faktycznie , bardzo na czasie . Ech wiosna ,wiosna.... Ide na film ,bo rodzina wola,musimy koniecznie wszyscy ogladac ,bo inaczej nie ma zabawy :roll: . To cyk na pozegnanie :drinking:
orsini Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='Mek']Troche wiosennych klimatów mek,a ten czarny to co to???jakas czarna owca???
Ka-Vanga Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Haha Pink o tych warzywkach to juz duzo pisalam :wink: , dziewczyny zaczynalay ale cosik im nie szlo :lol: :evilbat: . Hahaha Romas niezle jajo :evilbat: :lol: . A tym takze nie pogardze, no to do dna, zdrowko (hihi choc dzis juz duuuuuzo bylo :wink: :lol: :evilbat: ) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .
Pink Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 No tak, jak Ty jedna przez to przechodzisz bez klopotow a reszta jakos sobie nie daje z tym rady, to ja tez chyba zostane przy tym dodatku do warzywek :evilbat: Ja mam slaba silna wole, to i tak nie dam rady :wink:
Mek Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Mek']Troche wiosennych klimatów mek,a ten czarny to co to???jakas czarna owca??? W tym gniazdku ;) jest 50 kurek i dwa czarne kogutki , co by nie bylo "piejo kury piejo ni majo koguta"
madzior_ka Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 hehe a taka świnia podobna do tej co wstawiła orsini (jesli dobrze pamietam) to jest u nas w stadninie:) tylko czarna:) jest to świnka wietnamska jej ulubione zajęcie to otwieranie skrzynek ze szczotkami obślinianie ich i wynoszenie szczotek na drugi koniec stajni, oprócz tego lubuje sie w wywracaniu worków z owcem i marchewkami, wchodzeniu do końskich boksów gdy akurat wprowadzamy tam konia i spaniu na sianku:))) sympatyczne zwierzątko - musz jej keidys jakies fotki porobić:)
Recommended Posts