malawaszka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 VW też ma niebiesko biały :lol: a ja kiedyś w saloonie widziałam ale to tylko żonę szefa z pieskiem :lol:
jostra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Ja teraz mam nową karmę, tez mi sama przychodzi do domu ;) i dla hodowców jest taniej :D Wygląda nieźle i psy ją jedzą - Eagle Pack, ale jeszcze za krótko nią karmię, żeby coś więcej powiedzieć A RC teraz idzie do góry, u mojego weta zaczęli ją nawet sprzedawać tylko na zamówienie A Eukanuby też moje jeść nie chciały, wywaliłam z 10kg do kosza, tak jak i BEWI Doga (dla dorosłych psów)
Pink Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Nie Fiat, ani nie VW :wink: Zgadujcie dalej :lol: podpowiem ze niebiesko-bialy jest emblemat na autach. Do sprzedawania sie nie nadaje, polowe ludzi bym wyrzucila i taki pozytek mieli by ze mnie......... ja sobie poprostu jezdze troszke 8)
malawaszka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 następnym razem zamiast do kosza proszę oddać do schroniska :fadein:
Justa Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Nie no, ja nie panikuję, i tyak musi jeszce skończyć tamto opakowanie, ale juz się zastanawiam :roll: Po rpostu ona zawsze jadła ile wlezie,a teraz tak nie bardzo, a jestm na to wyculona po tm co sie słyszy o Eukanubie. Było ok, ale sie skończyło niestety... :-? alexandra Gal jadła przed długi czas gotowane, ale tez zaczeły sie prolemy z żołądkiem, więc od pół roku jest na samym suchym. Nie bylo żadnyh problemów! Dziękuję za odpowiedzi :calus: A nikt ni nie słyszał o tym Hillsie? :roll:
orsini Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 no to nie wiem jak sie toto nazywa! jakies takie z rogami bydlo w emblemacie ma
jostra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 malawaszka napisał(a):następnym razem zamiast do kosza proszę oddać do schroniska :fadein: Już była zeschnięta, nie nadawała się do jedzenia :-?
jostra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Justa napisał(a): A nikt ni nie słyszał o tym Hillsie? :roll: Dobra karma - napewno droga
orsini Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 eeee wrong:)))jak zalejsz woda to sie zrobi miekka:))))
jostra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Nie o to chodzi Za długo było otwarte opakowanie, więc chyba nie powinno się takiej karmy dawać psom :-?
Pink Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 orsini napisał(a):no to nie wiem jak sie toto nazywa! jakies takie z rogami bydlo w emblemacie ma nie :lol: jest okragle, bialo-niebieskie na przemiennie......... symbolizuje propel czyli smiglo od samolotu :wink: Hillsem kiedys karmilam jak byl szczeniakiem i bylo okejos, tylko ze RC karmie od lat juz kociambra, to tak z przyzwyczajenia jak przechodzilismy na karme dla doroslych to przeszlo na RC.
malawaszka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Jostra - w schroniskach psy jedzą takie rzeczy, że wysuszona dobra karma to rarytas :( ale nieważne - to tak na przyszłosć :D
jostra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 malawaszka napisał(a):Jostra - w schroniskach psy jedzą takie rzeczy, że wysuszona dobra karma to rarytas :( ale nieważne - to tak na przyszłosć :D Już będę wiedzieć :oops: Na schronisko od czasu do czasu rzucam jakąś kaskę, mam nadzieję, że trafia w jakiś sposób do psiaków, to trochę czuję się usprawiedliwiona :P Miejmy nadzieję, że moje nie będę już więcej wybrzydzać - na razie trafiam w ich gusta :wink:
orsini Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 hahahha a ja juz wiem:))) BMW:)))))) zgadlismy???? :lol: :lol: :lol:
Pink Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 A cos takiego: Jest mi przykro prosze panstwa, nikt nie wyglal ciezarowki z zupkami KNOR-a :lol: Waszko, mercedes ma gwiazde :wink: czyli tak zwany "celownik na pieszych" No orsini, wyprzedzilas mnie :evilbat: Ciezarowka juz jedzie, zupek mozna zaladowac ile czlowiek jest w stanie uniesc.
orsini Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Pink a jacy panowie przychodza na zakupy?jak bedzie jakis taki fajny dres dla mnei to wez mu podaj mejla: orsini@interia.pl wiesz,ja to lubie te karki:))))
orsini Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 jostra napisał(a):jak to??? Orsini zgadła :D Dawaj te zupki :P no wlasnie:)) ja jak ja :lol: :lol: ale zapodalam marke tak? :lol: :lol: :lol:
jostra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 [quote name='orsini']Pink a jacy panowie przychodza na zakupy?jak bedzie jakis taki fajny dres dla mnei to wez mu podaj mejla: orsini@interia.pl wiesz,ja to lubie te karki:)))) orsini, a nie możesz się zapisać na siłownię??? Ja kiedyś chodziłam to tam sporo ich było, do wyboru do koloru :P
madzior_ka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 "w mieszany sposób" też tak karmiliśmy jakiś czas ale teraz przesłyśmy całkiem z Denisiem na gotowane bo i jemu smakuje, nas taniej wychodzi a poza tym na pewno zdrowsze od jakiejkolwiek karmy a niestety slyszalam ze takei karmienie mieszane jest najgorsze:( bo ze sie zaburza bilans kjtóry ma karma i jakos z tymi składnikami moze byc nie tak z eczegos za mało czwegos za duzo..... ale sama ne wiem bo wiel eośób tak karmi i jest ok :roll:
alexandra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 A może BMW ?? Ja kupuję RC w klubie hodowców, więc mam taniutko :wink: A Acana o której Waszeczka mói też dobra Beska też ją długo jadła, ale jej się znudziła :-?
orsini Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 [quote name='jostra'][quote name='orsini']Pink a jacy panowie przychodza na zakupy?jak bedzie jakis taki fajny dres dla mnei to wez mu podaj mejla: orsini@interia.pl wiesz,ja to lubie te karki:)))) orsini, a nie możesz się zapisać na siłownię??? Ja kiedyś chodziłam to tam sporo ich było, do wyboru do koloru :P hahahaha ale ci akurat to nie maja kasy skoro nie maja domowej silowni:)))i na takim to mi nie zalezy:))))jak juz ma mnie lac to niechaj chociaz wiem za co:))nie?:)))))))
Recommended Posts