pelka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 OOOO! widzę, że dyskusja rozwinęła się w ciekawym kierunku. :lol: :lol:
Pink Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Waszko wstawiam tutaj linka apropo podlogi. To sa panele dekor-pinia, obrazek 2 :lol: http://www.obi.pl/pl/promocje/aktualna_oferta/katalog4/index.html wysle Ci na pm-a, troche fotek jak to w rzeczywistosci wyglada.
malawaszka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Pink dzięki :calus: świetna jest ja co prawda dopiero zaczynam budowę domu ale już mam jobla na punkcie szukania różnych rzeczy do niego :lol: i czekam na fotecji podłogi możesz też mailem malawaszka@poczta.onet.pl bo na tej reklamie to mało widać :wink:
Pink Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Na tej reklamie to jest wogole zafalszowana :wink: Wyslalam linki do zdjec na pm-a :lol:
malawaszka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 a znacie jakieś parametry tej podłogi - chodzi mi o ścieralność, bo ja np mam w pokoju teraz taką kiepską, że pod krzesłem mam już prawie dziurę: :-? :x
jostra Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Żadna podłoga nie wytrzyma krzesła komputerowego :evilbat: Trzeba zakupić taką przezroczystą podkładkę w IKEI i nie będzie problemu :)
malawaszka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 hahah teraz to chyba muszę kupić taką nieprzezroczystą :lol: :lol: :lol: bo to paskudnie wygląda :-?
Pink Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 jostra napisał(a):Żadna podłoga nie wytrzyma krzesła komputerowego :evilbat: Trzeba zakupić taką przezroczystą podkładkę w IKEI i nie będzie problemu :) jostra, ma swieta racje. Moja siora ma utwardzany parkiet i tez krzeslo komputerowe powoli sie do niego dobiera :evilbat: Ja mam w tym pokoju co komp wykladzine i wlasnie taka podkladke z IKEI, wykladzina wyglada jak nowa.
orsini Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 a ja sobie polozylam w pokoju panel taki,zeby na dziendobry byl zniszczony:)))"dab rustykalny" na bank pazurkow i innych tego typu widac nie bedzie:))))) jak mi Kristina pozyczy cyfre to pstrykne pictures
jostra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Ja miałam piekny kilkudziesięcioletni parkiet dębowy, po prostu cudo, po 8 latach mieszkania z pieskami parkiet wyglądał koszmarnie, a pod krzesłem komputerowym wogóle nie było lakieru
Ka-Vanga Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 A ja tez mialam taka podkladke z IKEI ale ja zdjelam bo ona mi zaczela rysowac podloge :-? . U mnie w pokoju czesto klada sie czarne, a wiadomo, ze zawsze troche piachu na futrze przyniosa i ten piach przeczepial sie do spodu tej podkladki i zaczynalo to rysowac podloge :roll: .
alexandra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Witam wszystkich z rana :D Florance cieszę się ogromnie że z Boryskiem już dobrze :D Oby mały już więcej Ci takich numerów nie robił :wink: Natalia ale Ci zazdroszczę, super!! Orsini dzięki za porady odnośnie zostawienia kolejnego psa w domu :wink: Na pewno mi się nie długo przydadzą, choć ja mam w domu twardą sztukę do zgryzienia :-?
orsini Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 alexandra a co maz?:))) qrcze dorosli ludzie a kombinuja jak dzieci :lol: :lol: :lol:
jostra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Witaj! Dasz sobie Ola radę, zbajerować chłopa to nie jest taki straszny problem :P
alexandra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 orsini napisał(a):alexandra a co maz?:))) qrcze dorosli ludzie a kombinuja jak dzieci :lol: :lol: :lol: Ano mąż :evilbat: Jak to powiedział głównym powodem sprzeciwu jest to że będzie wstydził się wyjść na spacer z dwoma psami, że ludzie pomyślą że wariat 0X No Justynko mama nadzieję że go przekonam choć będzie ciężko, ona jak się się zbuntuje to koniec, ale ja też łatwo nie ulegam, w końcu i ja i on to zodiakalne Lwy :lol:
orsini Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 eee to w ogole sie nie pytaj tylko przywiez do domu:)))obrazi sie i mu szybko przejdzie bo kto nie kocha malego szczeniaczka?:)))) a czekaj bo nie pamietam-co planujesz?miniaturke kolejna?jaki kolor???
alexandra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 orsini napisał(a):eee to w ogole sie nie pytaj tylko przywiez do domu:)))obrazi sie i mu szybko przejdzie bo kto nie kocha malego szczeniaczka?:)))) a czekaj bo nie pamietam-co planujesz?miniaturke kolejna?jaki kolor??? No ja to pozostaje wierna swojemu ulubionemu kolorowi czyli czerni :lol: jak i rozmiarowi =mini (wystarczy że ja jestem "lekko:" wysoka :lol: ) I jeszcze nie wiem, czy zostawię po Besce, czy w tym czasie co Beska będzie miała maluchy coś przywiozę i "podrzucę" do kojca :lol:
orsini Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 hahahahaha a Beska kiedy ma miec babies?i czym ja planujesz pokryc?:))
alexandra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Babies chyba najwcześniej to pod koniec roku, a czym pokryję hmm, mam 2 kandydatów na oku (ale nie będę zapeszać wymieniając ich):wink:
orsini Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 tak czy siak mamy 700 strone :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking:
alexandra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 orsini napisał(a):tak czy siak mamy 700 strone :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking: WOW!!! Faktycznie !! A zatem (choć dziś Wielki Piątek) :drinking: :drinking: :drinking:
jostra Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 No to po fioleciku :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :P
orsini Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 jostra wez mi pliz na mejla dokladny Twoj adres wyslij to ja Ci cash wysle w liscie poleconym:)))
Recommended Posts