Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Żadna podłoga nie wytrzyma krzesła komputerowego :evilbat:
Trzeba zakupić taką przezroczystą podkładkę w IKEI i nie będzie problemu :)

Posted

jostra napisał(a):
Żadna podłoga nie wytrzyma krzesła komputerowego :evilbat:
Trzeba zakupić taką przezroczystą podkładkę w IKEI i nie będzie problemu :)

jostra, ma swieta racje. Moja siora ma utwardzany parkiet i tez krzeslo komputerowe powoli sie do niego dobiera :evilbat:

Ja mam w tym pokoju co komp wykladzine i wlasnie taka podkladke z IKEI, wykladzina wyglada jak nowa.

Posted

a ja sobie polozylam w pokoju panel taki,zeby na dziendobry byl zniszczony:)))"dab rustykalny" na bank pazurkow i innych tego typu widac nie bedzie:)))))
jak mi Kristina pozyczy cyfre to pstrykne pictures

Posted

Ja miałam piekny kilkudziesięcioletni parkiet dębowy, po prostu cudo, po 8 latach mieszkania z pieskami parkiet wyglądał koszmarnie, a pod krzesłem komputerowym wogóle nie było lakieru

Posted

A ja tez mialam taka podkladke z IKEI ale ja zdjelam bo ona mi zaczela rysowac podloge :-? . U mnie w pokoju czesto klada sie czarne, a wiadomo, ze zawsze troche piachu na futrze przyniosa i ten piach przeczepial sie do spodu tej podkladki i zaczynalo to rysowac podloge :roll: .

Posted

Witam wszystkich z rana :D
Florance cieszę się ogromnie że z Boryskiem już dobrze :D Oby mały już więcej Ci takich numerów nie robił :wink:
Natalia ale Ci zazdroszczę, super!! Orsini dzięki za porady odnośnie zostawienia kolejnego psa w domu :wink: Na pewno mi się nie długo przydadzą, choć ja mam w domu twardą sztukę do zgryzienia :-?

Posted

orsini napisał(a):
alexandra a co maz?:)))
qrcze dorosli ludzie a kombinuja jak dzieci :lol: :lol: :lol:

Ano mąż :evilbat: Jak to powiedział głównym powodem sprzeciwu jest to że będzie wstydził się wyjść na spacer z dwoma psami, że ludzie pomyślą że wariat 0X
No Justynko mama nadzieję że go przekonam choć będzie ciężko, ona jak się się zbuntuje to koniec, ale ja też łatwo nie ulegam, w końcu i ja i on to zodiakalne Lwy :lol:

Posted

eee to w ogole sie nie pytaj tylko przywiez do domu:)))obrazi sie i mu szybko przejdzie bo kto nie kocha malego szczeniaczka?:))))
a czekaj bo nie pamietam-co planujesz?miniaturke kolejna?jaki kolor???

Posted

orsini napisał(a):
eee to w ogole sie nie pytaj tylko przywiez do domu:)))obrazi sie i mu szybko przejdzie bo kto nie kocha malego szczeniaczka?:))))
a czekaj bo nie pamietam-co planujesz?miniaturke kolejna?jaki kolor???

No ja to pozostaje wierna swojemu ulubionemu kolorowi czyli czerni :lol: jak i rozmiarowi =mini (wystarczy że ja jestem "lekko:" wysoka :lol: )
I jeszcze nie wiem, czy zostawię po Besce, czy w tym czasie co Beska będzie miała maluchy coś przywiozę i "podrzucę" do kojca :lol:

Posted

tak czy siak mamy 700 strone :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking:

Posted

orsini napisał(a):
tak czy siak mamy 700 strone :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking::drinking: :drinking:

WOW!!! Faktycznie !! A zatem (choć dziś Wielki Piątek) :drinking: :drinking: :drinking:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...