Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

florance:))))to dopiero poczatek:))
docelowo 1000sznaucerow i 1 szelti:))))
KaVanga i co z tego,ze w tym siedza?:))to co nie istnieja warunki hodowlane?:))a nie mozesz miec sprzedanego albo zamowionego psiaka za granice i ten ktos sie rozmyslil albo w szpitalu wyladowal itp?:))to bardzo zyciowe sposoby:))))

Posted

widzicie jak to jest... jak wy jesteście zależne od rodziców, to chcecie mieć całą gromadkę, a jak ja mogłabym mieć i dziesięć to wystarcza mi jeden W ZUPEŁNOŚCI :lol: :lol: No... gdybym miała dom z ogrodem, to biegałby tam jeszcze szary mastiff neapolitano ;)

Posted

A co dopiero 6? :P
Wiem coś o tym :D
Nie jestem na szczęście zależna od rodziców i mam dom z ogrodem, a mamuska i tak uważa, że jestem nienormalna :evilbat:

Posted

moja nawet jak kupowałam jednego to stwierdziła, że jestem nienormalna... :lol: chociaż bardzo go polubili i jak do nich jeździmy to borysek przechodzi z rąk do rąk :lol:

Posted

a tak w ogóle to ja chciałam chihuahue kupić 8) niestety (albo na szczęście) mój mąż kazał mi go sobie z głowy wybić :lol: sznaucer był w sumie kompromisem :evilbat: no i mamy diabła w domu :lol:

Posted

He widze, ze wywolalam burzliwa dyskusje...a co do tego, ze sie nie odzywam to mialam w domu pana do strojenia pianina i nie moglam pisac :-? Orsini rodzice sie zlitowali i wykupili narazie pakiet 50 godzin na neta... zawsze cos a neostrada u mnie bedzie podobno w czerwcu :-?
A co do szczeniaka to mam nadzieje, ze mama jak ja zobaczy to sie zlituje... :wink: a co do kasy i innych spraw to juz tak nakrecilam ze ona juz nic nie wie.. 8) :evilbat: a warunki do trzymania takiej gromadki mamy...mama sie martwi tylko ze bedzie musiala sporo czasu siedziec sama...i to chyba jedyny problem...

Posted

Mek?? jesteś kaleką?? 8) :lol: z trzecią łapką się ponoć facet po prostu rodzi :lol: :lol: :lol: nie łudziłabym się, że wyrośnie... :evilbat:

Posted

Dziewczyny :) głodnemu zawsze chleb na mysli :)

Chodzi mi o te łapki co są pod moim loginem.................:):):):)

Posted

florance napisał(a):
Mek?? jesteś kaleką?? 8) :lol: z trzecią łapką się ponoć facet po prostu rodzi :lol: :lol: :lol: nie łudziłabym się, że wyrośnie... :evilbat:

hahahahaha
a ja to lubie facetow z wielkimi trzecimi lapami :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):

hahahahaha

TAAA chyba ogladać

Posted

Mek napisał(a):
orsini napisał(a):

hahahahaha

TAAA chyba ogladać

oj mek...a Twoja zona to tylko tak oglada tak???to wspolczuje ...serdecznie wspolczuje:)))))
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Oj Orsini Ty to mozesz i ogladać i dotykać i używać i co Ci tam jeszcze Twoja bujna wyobraznia podpowie robić.

Wiosna w koncu idzie ;) nie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...