Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Sznaucerowmaniacy błagam pomóżcie!!! Nie wiem jak namówić rodziców na trzeciego sznaucerka - sunie :D Moze wy macie jakies pomysły?? Sunia jest cudna i taka słodziutka :lilangel::lol: Oszaleje... Boje sie, że sie nie zgodzą...najważniejsze to mame przekupic.. :wink: Pomocy!! :wink:
:Dog_run:

Posted

Pies nie zwrócił!! Byłąm w przychodni... dostał jeszcze jakiś zastrzyk i jutro na kontrolę... (ale już bez kroplowki - mam go karmić kurczakiem na razie). Oczywiście wszyscy byłi zadowoleni, że mu się polepszyło, ale jednocześnie nadal nie mają pojęcia co mu jest... (chyba nawet byli zdziwieni, że już jest lepiej)
Dziękuję wszystkim, którzy trzymali kciuki :))

Posted

a wiecie co jest najlepsze...? tak zbaczając z tematu... Już w sumie z 15 ossób mnie pytało, czy to york!!! :evil: zawsze w lecznicy w poczekalni ktoś zapyta..."a to york, prawda?" identycznie było na spacerach i dziś jak tankowałąm auto to na stacji - babka to samo... :evil: ja rozumiem, że on bez metryki i w ogóle, ale żeby od razu york?? :o

Posted

florance napisał(a):
a wiecie co jest najlepsze...? tak zbaczając z tematu... Już w sumie z 15 ossób mnie pytało, czy to york!!! :evil: zawsze w lecznicy w poczekalni ktoś zapyta..."a to york, prawda?" identycznie było na spacerach i dziś jak tankowałąm auto to na stacji - babka to samo... :evil: ja rozumiem, że on bez metryki i w ogóle, ale żeby od razu york?? :o

Buahahaha, a to dobre, hihi chyba ludziom sie kolorki pomylily :wink: :lol: :evilbat: . Ale nie przejmuj sie moj Lo byl juz niufkiem, rottkiem, Lo z Nafi - to mama z synkiem itp :lol: .

Posted

florance napisał(a):

Ciesze sie, że juz mu lepiej.
Słuchaj. Może to faktycznie jest York a tylko Tobie sie zdaje , że to sznaucer ;););) :):)

Posted

cholera... teraz dla odmiany w ogóle kupy nie robi :( właśnie dostał 3ci raz jeść... od 15 (wtedy dostał pierwszy raz) nie ma kupki... obawiam się, że jak mój wróci z pracy to będzie miał kurs do lecznicy znowuż :(

Posted

florance napisał(a):
cholera... teraz dla odmiany w ogóle kupy nie robi :( właśnie dostał 3ci raz jeść... od 15 (wtedy dostał pierwszy raz) nie ma kupki... obawiam się, że jak mój wróci z pracy to będzie miał kurs do lecznicy znowuż :(

Spox. nie panikuj . Wszystko bedzie w porzo. Z pysta do doopy daleka droga. Gdzieś czytałem ,że 12 godzin idzie .

Posted

Florance- będzie dobrze. Zajmij się teraz też trochę sobą, bo się całkiem z choróbskiem rozłożysz. Wiem, co mówię, bo sala ledwo dycham przez zapchany nos.

Posted

malawaszka napisał(a):
Robin dziękuję - pieniążki dotarły i tym samym mam juz od Was 180 zł :angel: cudownie - bardzo dziękuję i zaraz wysyłam 300 zł na sterylizację suczek :fadein:

To super, teraz czekamy na jakieś info gdy już będzie coś wiadomo.

Posted

Mek on pierwszy posiłek dostał ok 15... dziś rano już czwarty, a kupki nadal niet... NIestety nie zadzwoniłam wczoraj się skonsultować, bo sama padłam i spałam do teraz... Mój mąż to ma dopiero szpital w domu...:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...