Mek Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 florance napisał(a):nadal nie zwrócił... Byle tak dalej
Natalia_W Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Sznaucerowmaniacy błagam pomóżcie!!! Nie wiem jak namówić rodziców na trzeciego sznaucerka - sunie :D Moze wy macie jakies pomysły?? Sunia jest cudna i taka słodziutka :lilangel::lol: Oszaleje... Boje sie, że sie nie zgodzą...najważniejsze to mame przekupic.. :wink: Pomocy!! :wink: :Dog_run:
florance Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Pies nie zwrócił!! Byłąm w przychodni... dostał jeszcze jakiś zastrzyk i jutro na kontrolę... (ale już bez kroplowki - mam go karmić kurczakiem na razie). Oczywiście wszyscy byłi zadowoleni, że mu się polepszyło, ale jednocześnie nadal nie mają pojęcia co mu jest... (chyba nawet byli zdziwieni, że już jest lepiej) Dziękuję wszystkim, którzy trzymali kciuki :))
florance Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 a wiecie co jest najlepsze...? tak zbaczając z tematu... Już w sumie z 15 ossób mnie pytało, czy to york!!! :evil: zawsze w lecznicy w poczekalni ktoś zapyta..."a to york, prawda?" identycznie było na spacerach i dziś jak tankowałąm auto to na stacji - babka to samo... :evil: ja rozumiem, że on bez metryki i w ogóle, ale żeby od razu york?? :o
Ka-Vanga Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Florance, SUPER strasznie sie ciesze :angel: . Natalia, mow szybko jaka sunie :wink: :D .
Ka-Vanga Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 florance napisał(a):a wiecie co jest najlepsze...? tak zbaczając z tematu... Już w sumie z 15 ossób mnie pytało, czy to york!!! :evil: zawsze w lecznicy w poczekalni ktoś zapyta..."a to york, prawda?" identycznie było na spacerach i dziś jak tankowałąm auto to na stacji - babka to samo... :evil: ja rozumiem, że on bez metryki i w ogóle, ale żeby od razu york?? :o Buahahaha, a to dobre, hihi chyba ludziom sie kolorki pomylily :wink: :lol: :evilbat: . Ale nie przejmuj sie moj Lo byl juz niufkiem, rottkiem, Lo z Nafi - to mama z synkiem itp :lol: .
florance Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 mi się wydawało, że sznaucer to popularna rasa... a tu wszyscy yorki i yorki... :roll:
Ka-Vanga Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Haha ja tam sie tym nie przejmuje, bo przeciez nie wszyscy ludzie sie psami interesuja :wink: .
malawaszka Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 jak Lunka była mał też myśleli że to yoreczka :lol: super, że już Bubel ma się lepiej :angel: Natalia ehhh a co zrobić żeby na drugiego się zgodzili? :-? :x
Mek Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 florance napisał(a):a wiecie co jest najlepsze...? tak zbaczając z tematu... Już w sumie z 15 ossób mnie pytało, czy to york!!! :evil: zawsze w lecznicy w poczekalni ktoś zapyta..."a to york, prawda?" identycznie było na spacerach i dziś jak tankowałąm auto to na stacji - babka to samo... :evil: ja rozumiem, że on bez metryki i w ogóle, ale żeby od razu york?? :o Ciesze sie, że juz mu lepiej. Słuchaj. Może to faktycznie jest York a tylko Tobie sie zdaje , że to sznaucer ;););) :):)
malawaszka Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Robin dziękuję - pieniążki dotarły i tym samym mam juz od Was 180 zł :angel: cudownie - bardzo dziękuję i zaraz wysyłam 300 zł na sterylizację suczek :fadein:
Ka-Vanga Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Waszeczko strasznie sie ciesze, ze udalo nam sie troszke uzbierac :angel: :D .
Ludek Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Ja właśnie wróciłam ze spaceru. Byłyśmy z Olcią i 3 CTR-ami, które zostały przemianowane na sznaucery. :D
florance Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 cholera... teraz dla odmiany w ogóle kupy nie robi :( właśnie dostał 3ci raz jeść... od 15 (wtedy dostał pierwszy raz) nie ma kupki... obawiam się, że jak mój wróci z pracy to będzie miał kurs do lecznicy znowuż :(
Mek Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 florance napisał(a):cholera... teraz dla odmiany w ogóle kupy nie robi :( właśnie dostał 3ci raz jeść... od 15 (wtedy dostał pierwszy raz) nie ma kupki... obawiam się, że jak mój wróci z pracy to będzie miał kurs do lecznicy znowuż :( Spox. nie panikuj . Wszystko bedzie w porzo. Z pysta do doopy daleka droga. Gdzieś czytałem ,że 12 godzin idzie .
pelka Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Florance- będzie dobrze. Zajmij się teraz też trochę sobą, bo się całkiem z choróbskiem rozłożysz. Wiem, co mówię, bo sala ledwo dycham przez zapchany nos.
RobinCzWa Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 malawaszka napisał(a):Robin dziękuję - pieniążki dotarły i tym samym mam juz od Was 180 zł :angel: cudownie - bardzo dziękuję i zaraz wysyłam 300 zł na sterylizację suczek :fadein: To super, teraz czekamy na jakieś info gdy już będzie coś wiadomo.
florance Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Mek on pierwszy posiłek dostał ok 15... dziś rano już czwarty, a kupki nadal niet... NIestety nie zadzwoniłam wczoraj się skonsultować, bo sama padłam i spałam do teraz... Mój mąż to ma dopiero szpital w domu...:)
Pasavera Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: No to super :angel: :angel: :angel:
orsini Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 male g*** a cieszy :lol: :lol: :lol: widzicie jak to malo czasem do szczescia potrzeba?:))))
Recommended Posts