RobinCzWa Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Malawaszka, ja tez wysłałem, ale dopiero dzisiaj, więc powinny Ci dojść jutro, najpóźniej pojutrze, więc może jeszcze nie wysyłaj.
alexandra Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='jostra']Nie śmiałabym sobie Olu z Twojego małżonka żartować, to tylko taka podpowiedź była I tak pewnie jest najbardziej lubianym nauczycielem w swojej szkole :D Justynko wiem , wiem, ja też żartowałam wiedząc że Ty żartujesz :lol: No w sumie racja raczej W-Fiści są lubiani, przynajmniej tyle. A dla żony W-Fisty ten luz że nie ma do sprawdzania klasówek, jedynie mi zostaje dziennik do wypełniania i potem karty ocen i takie tam na półrocze i koniec roku :wink: [quote name='malawaszka']Kochani mam już zebrane na sterylkę jednej i kawałek drugiej suni - czyli 165 zł :D :angel: dziękuję jeszcze za kaskę od kreski, Oli i Oli :wink: które dały mi na wystawie :calus: Zaraz wysyłam kaskę na sterylizację obu panienek :fadein: oby nastąpiło to jak najszybciej :kciuki: Waszeczko nie ma za co dziękować, oby tylko suniom się przydały i ich los odmienił się na dobre :wink:
Ka-Vanga Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Dziewczyny znalazlam w necie wasze fotki, tzn Jostry i Natalii W :D : Natali z Kenziem: http://community.webshots.com/photo/301216605/301216605xqUVXW i Jostra z Lambisiem: http://community.webshots.com/photo/301217323/301217323cAUSIe .
RobinCzWa Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 No prosze, na tej pierwszej, nawet ja jestem :D
alexandra Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Ola Ty poszukiwaczko fot!! Niezła jesteś :) Ja to bym nawet nie wiedziała gdzie szukać :lol:
Romas Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Zaraz wysyłam kaskę na sterylizację obu panienek oby nastąpiło to jak najszybciej Mam nadzieje ,ze te suczynki znajda jakis dobry domek .Biedaczki :( , straszne to ,ze jest tyle tych niekochanych i osieroconych zwierzat.... Napisz moze Malawaszko ,czy sterylka dobrze poszla jak cos bedziesz wiedziec .
malawaszka Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 RobinCzWa napisał(a):Malawaszka, ja tez wysłałem, ale dopiero dzisiaj, więc powinny Ci dojść jutro, najpóźniej pojutrze, więc może jeszcze nie wysyłaj. Robin Dzięki Wielkie :D więc poczekam :fadein: Romas - oczywiście będę Was informować jak się mają małe - mam nadzieję że jak najszybciej się załapią na zabieg bo jest w schronisku jakaś kolejka i nie wiem jak oni to dobierają która najpierw - pewnie jakoś wg wieku czy coś - nie wiem :fadein:
madzior_ka Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 alexandra napisał(a):A Siostry to ciche wody, na pewno po chwili by już trajkotały gdyby tak na spokojnie móc pogadac e tam ciche wody:)) gdybyś nas w domu widziała to byś tak nie mówiła:) a na wystawie jakoś tak byłmy wszystkim przejętwe, tyle sznauciów, znajomych że chyba nam z wrażenia mowę odebrało, a tak apropo to też każdy był zagoniony swoimi sprawami i na jakieś długie rozmowy nie było czasu, a potem trzeba było jechać i tak jakoś szybko zleciało:((( a ja też nie widziałam MALEŃSTWA, c prawda widziałam jakąś panią z wilczarzem przy stoiskach, ale ot nie by wilczarzw czerwonym szaliku (to było w sobote) i ta pani to chyba nie była carragan bo ze zdjęć mniej więcej wiem jak wyglądasz:) ale wilczarz ładny był, taki ogroooomny, a moż eot było Maleństwo... sama już nie wiem...
tunio Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 To nie bylo Malenstwo.To byl Bosfor Salutaris. A Malenstwa naprawde trudno nie bylo znalezc.....O czym swiadczy chocby fakt,ze coponiektorym to sie jednak udalo. :niewiem: Dodam,ze moimi fot. sie nie nalezy sugerowac,bo Cerry czesto zostaje u kogos pod opieka,podczas gdy ja rozmawiam ze znajomymi....Np.w Katowicach Musia byla taka mila,ze dobre kilka minut go pilnowala. pozdrawiam carragan z niewidocznym Malenstwem :wink:
pelka Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='"Pasavera"']z całej klasy było 6 osób :cunao: No to niektórrzy pożyją. Moje dzici przyszły dziś do szkoły w komplecie, nie mają sumienia ci uczniowie. :roll:
Pasavera Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 :lol: a w szkole ogólnie było mało osób więc nauczyciele się nie dziwili że nas tak mało :wink:
orsini Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 HELP ME EVERYBODY!!! dostalam te prace...i mam problem-odejsc czy nie?kasa 2 razy wieksza plus auto,ale tylko do wrzesnia...a tu mam jak u Pana Boga za piecem...ale na nic mi nie starcza kasy a juz o wystawkach nie wspomne... no i jesczze pytanie: jak sie jest na urlopie bezplatnym to czy pracodawca cos placi za mnie?jakis zus albo cos?
Olivka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Orsini to w takim razie gratuluję . Wczoraj kupiłam gazetę prawną z CD z nowymi przepisami z prawa pracy , to luknę dzisiaj i Ci powiem. Ja wolałabym bezpieczne ciepełko, bo w przedstawicielstwie handlowym jest ciężko , utargi , targety , itp .
orsini Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Olivka dzieki juz wiem:)))niby nic nie placi,kolezanka sie w kadrach zapytala.. ehhh wiem ze ciezko jest...ale kasa...teraz mi na nic nie starcza...do dentysty nie chodze, bo wole na wystawke odlozyc,a zeby sie psuja...:(((no i wiele tego typu:(((ale swiety spokoj to mam
Romas Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Dzien Dobry Wszystkim z ranka! :D Ale zimno jest ,bedzie ta wiosna czy nie . Orsini to widze ,ze powazny dylemat masz.Ty mysl przyszlosciowo ,co Ci po kasie jak od wrzesnia mozesz byc na bezrobotnym .Chyba ,ze umiesz dwie sroki w garsci trzymac. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. ja wlasnie jestem po rozmowach z nopwymi pacodawcami i ....nie zmieniam pracy.Jak tak spojrzalam trzezwym okiem to stwierdzilam ,ze co sie bede pchala po kase jak inne sprawy mnie nie satysfakcjonuja.To juz wole mniej zarobic a przynajmniej nie denerwowac sie. A tymczasem porzadkiw swiateczne trzeba robic :D Jak tam u Was z porzadkami ? Bo ,ze Dorotak psa maltretuje trymowaniem to juz wiem :D a reszta ?
Olivka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Orsini ! No chyba ,że w przedstawicielstwie medycznym będziesz pracować. To tak , ja bym przeszła . W handlu to jest niestety tak, że jak nie wyrabiasz norm ustalonych odgórnie , to wylatujesz . Natomiast jak jesteś sprytna , komunikatywna i masz zdolności zjednywania sobie ludzi , to po jakimś czasie też będziesz miała jak u pana boga za piecem . Jak będziesz lepsza od tej dziewczyny , na której miejsce wskoczyłaś , to zostaniesz na stałe .
orsini Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 ja nic nie robie:))nie chce mi sie:))jak moja mama chce to niech sobie sprzata:)))))nie ma jak kochajaca coreczka:)))) ale uwazam,ze bezsensu sa takie akcje w stylu sprzatanie na swieta!ok,trzeba umyc okna,ale co za sens robic to w mrozy???skoro mozna poczekac pare tygodni i zrobic to w cieple???firanki i tak sa,wiec nikt nie zauwazy umytego okna,ale juz chore gardlo i owszem:)))
orsini Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 no wlasnie jako medyczny... ale wiesz ja tez nie mam az takiego charakteru,zeby laske wygryzac...to juz bym miala czas zeby sobie cos znalezc przez ten czas... no i przerazaja mnie ci pacjenci-to co sie czasem w przychodni dzieje...horror!
Olivka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Romas ! Ja zaraz mam kupę okien do umycia , jednego psa do prania podwozia , drugiego do podcięcia dupki i łapek . I oczywiście jak to u mnie bywa , siedzę i zajmuję się przyjemniejszymi rzeczami ( pisanie na Dgm).
orsini Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Jolanta Jabłońska (PL) kto to jest???jak sedziuje?itp...wie jak sznaucer powinien wygladac?:)))
Agatka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Jabłońska jest spox ! Nie jest wredna i złośliwa i moim zdaniem wie jak powinien wygladac sznaucer i o dziwo należy do sedziów u których na pierwszym miejscu jest budowa i ruch a nie kolor sierśći jak u co poniektórych lepszy koszmarnie zbudowany niz ciemny pieprzak ;) A gdzie ona sedziuje?
orsini Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Opole czarno-srebrne,czarne i miniatury... a jak z drugim koncem smyczy?czy tez zwraca uwage?:)))
orsini Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 hmmmm to moze do Opola jechac....z Mafia?ale daleko jest:(((
Recommended Posts