Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='jostra']Nie śmiałabym sobie Olu z Twojego małżonka żartować, to tylko taka podpowiedź była
I tak pewnie jest najbardziej lubianym nauczycielem w swojej szkole :D
Justynko wiem , wiem, ja też żartowałam wiedząc że Ty żartujesz :lol:
No w sumie racja raczej W-Fiści są lubiani, przynajmniej tyle.
A dla żony W-Fisty ten luz że nie ma do sprawdzania klasówek, jedynie mi zostaje dziennik do wypełniania i potem karty ocen i takie tam na półrocze i koniec roku :wink:

[quote name='malawaszka']Kochani mam już zebrane na sterylkę jednej i kawałek drugiej suni - czyli 165 zł :D :angel: dziękuję jeszcze za kaskę od kreski, Oli i Oli :wink: które dały mi na wystawie :calus: Zaraz wysyłam kaskę na sterylizację obu panienek :fadein: oby nastąpiło to jak najszybciej :kciuki:
Waszeczko nie ma za co dziękować, oby tylko suniom się przydały i ich los odmienił się na dobre :wink:

Posted

Zaraz wysyłam kaskę na sterylizację obu panienek oby nastąpiło to jak najszybciej

Mam nadzieje ,ze te suczynki znajda jakis dobry domek .Biedaczki :( , straszne to ,ze jest tyle tych niekochanych i osieroconych zwierzat....
Napisz moze Malawaszko ,czy sterylka dobrze poszla jak cos bedziesz wiedziec .

Posted

RobinCzWa napisał(a):
Malawaszka, ja tez wysłałem, ale dopiero dzisiaj, więc powinny Ci dojść jutro, najpóźniej pojutrze, więc może jeszcze nie wysyłaj.

Robin Dzięki Wielkie :D więc poczekam :fadein:

Romas - oczywiście będę Was informować jak się mają małe - mam nadzieję że jak najszybciej się załapią na zabieg bo jest w schronisku jakaś kolejka i nie wiem jak oni to dobierają która najpierw - pewnie jakoś wg wieku czy coś - nie wiem :fadein:

Posted

alexandra napisał(a):
A Siostry to ciche wody, na pewno po chwili by już trajkotały gdyby tak na spokojnie móc pogadac

e tam ciche wody:)) gdybyś nas w domu widziała to byś tak nie mówiła:) a na wystawie jakoś tak byłmy wszystkim przejętwe, tyle sznauciów, znajomych że chyba nam z wrażenia mowę odebrało, a tak apropo to też każdy był zagoniony swoimi sprawami i na jakieś długie rozmowy nie było czasu, a potem trzeba było jechać i tak jakoś szybko zleciało:(((

a ja też nie widziałam MALEŃSTWA, c prawda widziałam jakąś panią z wilczarzem przy stoiskach, ale ot nie by wilczarzw czerwonym szaliku (to było w sobote) i ta pani to chyba nie była carragan bo ze zdjęć mniej więcej wiem jak wyglądasz:) ale wilczarz ładny był, taki ogroooomny, a moż eot było Maleństwo... sama już nie wiem...

Posted

To nie bylo Malenstwo.To byl Bosfor Salutaris.
A Malenstwa naprawde trudno nie bylo znalezc.....O czym swiadczy chocby fakt,ze coponiektorym to sie jednak udalo. :niewiem: Dodam,ze moimi fot. sie nie nalezy sugerowac,bo Cerry czesto zostaje u kogos pod opieka,podczas gdy ja rozmawiam ze znajomymi....Np.w Katowicach Musia byla taka mila,ze dobre kilka minut go pilnowala.
pozdrawiam
carragan z niewidocznym Malenstwem :wink:

Posted

[quote name='"Pasavera"']z całej klasy było 6 osób :cunao:

No to niektórrzy pożyją. Moje dzici przyszły dziś do szkoły w komplecie, nie mają sumienia ci uczniowie. :roll:

Posted

HELP ME EVERYBODY!!!
dostalam te prace...i mam problem-odejsc czy nie?kasa 2 razy wieksza plus auto,ale tylko do wrzesnia...a tu mam jak u Pana Boga za piecem...ale na nic mi nie starcza kasy a juz o wystawkach nie wspomne...
no i jesczze pytanie: jak sie jest na urlopie bezplatnym to czy pracodawca cos placi za mnie?jakis zus albo cos?

Posted

Orsini to w takim razie gratuluję .
Wczoraj kupiłam gazetę prawną z CD z nowymi przepisami z prawa pracy , to luknę dzisiaj i Ci powiem.
Ja wolałabym bezpieczne ciepełko, bo w przedstawicielstwie handlowym jest ciężko , utargi , targety , itp .

Posted

Olivka dzieki juz wiem:)))niby nic nie placi,kolezanka sie w kadrach zapytala..
ehhh wiem ze ciezko jest...ale kasa...teraz mi na nic nie starcza...do dentysty nie chodze, bo wole na wystawke odlozyc,a zeby sie psuja...:(((no i wiele tego typu:(((ale swiety spokoj to mam

Posted

Dzien Dobry Wszystkim z ranka! :D
Ale zimno jest ,bedzie ta wiosna czy nie .
Orsini to widze ,ze powazny dylemat masz.Ty mysl przyszlosciowo ,co Ci po kasie jak od wrzesnia mozesz byc na bezrobotnym .Chyba ,ze umiesz dwie sroki w garsci trzymac.
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
ja wlasnie jestem po rozmowach z nopwymi pacodawcami i ....nie zmieniam pracy.Jak tak spojrzalam trzezwym okiem to stwierdzilam ,ze co sie bede pchala po kase jak inne sprawy mnie nie satysfakcjonuja.To juz wole mniej zarobic a przynajmniej nie denerwowac sie.
A tymczasem porzadkiw swiateczne trzeba robic :D Jak tam u Was z porzadkami ? Bo ,ze Dorotak psa maltretuje trymowaniem to juz wiem :D a reszta ?

Posted

Orsini !

No chyba ,że w przedstawicielstwie medycznym będziesz pracować.
To tak , ja bym przeszła .
W handlu to jest niestety tak, że jak nie wyrabiasz norm ustalonych odgórnie , to wylatujesz .
Natomiast jak jesteś sprytna , komunikatywna i masz zdolności zjednywania sobie ludzi , to po jakimś czasie też będziesz miała jak u pana boga za piecem .
Jak będziesz lepsza od tej dziewczyny , na której miejsce wskoczyłaś , to zostaniesz na stałe .

Posted

ja nic nie robie:))nie chce mi sie:))jak moja mama chce to niech sobie sprzata:)))))nie ma jak kochajaca coreczka:))))
ale uwazam,ze bezsensu sa takie akcje w stylu sprzatanie na swieta!ok,trzeba umyc okna,ale co za sens robic to w mrozy???skoro mozna poczekac pare tygodni i zrobic to w cieple???firanki i tak sa,wiec nikt nie zauwazy umytego okna,ale juz chore gardlo i owszem:)))

Posted

no wlasnie jako medyczny...
ale wiesz ja tez nie mam az takiego charakteru,zeby laske wygryzac...to juz bym miala czas zeby sobie cos znalezc przez ten czas...
no i przerazaja mnie ci pacjenci-to co sie czasem w przychodni dzieje...horror!

Posted

Romas !

Ja zaraz mam kupę okien do umycia , jednego psa do prania podwozia , drugiego do podcięcia dupki i łapek .
I oczywiście jak to u mnie bywa , siedzę i zajmuję się przyjemniejszymi rzeczami ( pisanie na Dgm).

Posted

Jabłońska jest spox ! Nie jest wredna i złośliwa i moim zdaniem wie jak powinien wygladac sznaucer i o dziwo należy do sedziów u których na pierwszym miejscu jest budowa i ruch a nie kolor sierśći jak u co poniektórych lepszy koszmarnie zbudowany niz ciemny pieprzak ;)
A gdzie ona sedziuje?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...