Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Katalog chyba będzie fajny, bo trzeba dać kolorowe zdjęcie, a na finałach obowiązkowe są stroje wieczorowe :)
W sumie to ciekawa taka gala :D
Chyba się wybiorę, tylko w sumie to nie wiem co z tymi przeciwciałami :(
Nie chciałabym, żeby mi psy uspili :-?

Posted

no tak bylo w zeszlym roku w bratyslawie;)))i nawet bylo miss internetu, ale teraz juz u nich za pozno-w bratyslawie te Wiktory to byly na dlugo dlugo przed, a ile zostalo do tego kijowa:))

Posted

orsini napisał(a):
moze bedzie bo to jest przechodnie:))w zeszlym roku bylo w bratyslawie , w tym ukraina to zobaczymy gdzie za rok:)))

Ale to chyba nie ta wystawa
Bo to champion championów Ukrainy
Piszą też, że ten jeden raz będę mogły być psy z innych ktrajów, a później tylko ukraińskie

Posted

Czy tam w grupach oceniał 1 sędzia - tak jak u nas?
Bo tutaj jest 3 sędziów i jeszcze do tego jakiś obserwator :o
A w finałach 5 sędziów
Do tego każdy z tych 3, a później 5 sędziów będzie z innego kraju

Posted

zmalpowali z victorow:))bo tam tez klilku bylo i sobie notowali a potem sumowali i wylaniali od 2 do 4 zwyciezcow z kazdej grupy itd...a koniec to znowu komisja z 5 sedziow:)))i puszczali w parach i 1 z pary przechodzila dalej

Posted

pewnie jest:)))za to Kavanga pogonila wszystkich od kompa i zadowolona:))))pustoszy lodowke gospodarzy:)))KaVanga zostaw cos z tego majonezu:))))

Posted

Ale chyba teraz jest już wyższa stawka :(
Chciałam zgłaszać wcześniej, ale okazało się, że mój TZ jedzie na targi do Mediolanu i nie mam transportu :(
W sumie to nie wiem co teraz robić

Posted

http://img207.exs.cx/img207/9553/swoocz1be.png

heheheh wyslalam to na liste dyskusyjna to mi poodpisywali,ze sie czepiam , bo przegralam i ze to jest sliczny sznaucerek:))))
no sliczny:))))w sumie sie pewnie i czepiam :)))a zeby sie bardziej doczepic to wkleje Arwinke z tej samej wystawki:)))i dodam,ze ona nie dostala ani CACiBa ani reserwy i sami ocencie czy sie czepiam bezpodstawnie:))

i jak?:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...