Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wlasnie moze sie ktos orientuje jak ta suczka
1385 EBONY Northumberland
wyglada nie ukrywam ze bardzo mnie to ciekawi:)

oczywiscie ciekawi mnie do soboty bo wtedy juz ja zobacze na ringu :wink:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

kaska napisał(a):
no wlasnie moze sie ktos orientuje jak ta suczka
1385 EBONY Northumberland
wyglada nie ukrywam ze bardzo mnie to ciekawi:)

oczywiscie ciekawi mnie do soboty bo wtedy juz ja zobacze na ringu :wink:

Mnie ciekawi poprostu na co wyrosła , bo jak bylismy na kupnie sznaucera to ja dzwoniłem do Pani Hodowczyni i pytałem o nią ale niestety cena nie pozwoliła nam na zakup :( I jestem ciekaw jaka ona teraz jest. Mam nadzieje ze sliczna bo jako szczeniaczek bardzo mi sie podobała .

Posted

madzior_ka napisał(a):
ech.... będzie cudnie tylko czy mi zdjeć starczy, ale powinno:))

Madzior_ko, liczymy na Ciebie. :kciuki: I nie zapomnij naładować baterii (jak niektórzy w tym topiku :evilbat: :evilbat: :evilbat: ) :cunao:

Pozdrowienia

Posted

Hej ! :D
Ja tylko na chwile ,bom zapracowana strasznie.
Chce tylko powiedziec ,ze tez czekam na zdjecia i ,ze trzymam kciuki za naszych dogomaniakow :D .
Wracajcie z tarcza :D
Oczekuje szczegolowych relacji ,dla opieszalych w relacjonowaniu KARY :D .
Eee, ten ostatni tekst cos nie byl trendy ,bo zapomnialam ,ze teraz jest wychowanie bezstresowe.
Wiec zmieniam
Dla opieszalych w relacjonowaniu brak nagrody :D
To nara ! Lece dalej zapracowywac sie na smierc :D

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha, nikt nie zgadl :P , bylam z Lo u fryzjera :D . Jostra stawek jeszcze nie znam bo nie bylam jeszcze w zwiazku, jak tylko sie cos dowiem to od razu powiem :D .

tak,tak,wiem, bo nie chcialas sie pipo ze mna spotkac:((a ja wrocilam z Wawy, dzieki wskazowkom dobrej istoty z DGM (M-Egri) trafilam bez podla, bo jakbym korzystala z rad KaVangi to bym wyladowala pewnie w Legionowie:))))a nie na Szucha.
Rozmowa zakonczyla sie totalna porazka:))))ale co tam:)))jedna kompromitacja w ta czy w tamta to juz nie robi na mnie wrazenia :lol: :lol: :lol:

Posted

Romas napisał(a):

Wracajcie z tarcza :D

Predzej na tarczy :lol:

Romas napisał(a):
Dla opieszalych w relacjonowaniu brak nagrody :D

Brzmi grrroznie 8)

Romas napisał(a):
Lece dalej zapracowywac sie na smierc :D

Masochistka ? :o

Posted

Witajcie, wchodze po cąłym zapracowanym dniu, a tu oustki:((( szkoda..... bo myślałam, ze po sprawdzianie z fizyki, długasnej mszy w kościele (rekolekcje), agielskim i nauce biologi na jutrzejszy spr. będe mogła troche z wami popisac a tu pusto. No ale nic mam nadzieje ze uda mi sie zrobić zdjecia tej Ebony Northumberland oi mysle ze mi sie uda bo czarno-srebrne sa dopiero koło 13 wiec już bedzie po pieprzakach, białaskach i czarnych a ja chce zoabzcyć jaknajwięcej i porobić jak najwięcej zdjeć, mam nadzeje ze mój aparat wytrzyma halowe klimaty i będzie coś widać na tycxh zdjeciach. Mek a mógłbyś mi napisać (jesli wolisz moze byc na PW) ile chcieli w hodowli Northumberland za Ebony a ile ty płaciłęś za Fige i z jakiej jest hodowli (moja skleroza nie zna granic) i czy ty ją planujesz wystawiac bo zapomniałam? z góry dzięki za odp:)

a u nas nic nowego, ale chyba z tego wszystkeigo nie powiedziałam, że od jakichs dwóch tygodni karmię Denisa gotowanym i jak mnarazie rezultaty sa super:) Denisio widać że o wiele bardziej smakuje się w domowym jedzonku, codziennie mu waze po równo dla jego wagi (10dkg mięska, 10 dkg ryżu lub kaszy i tyle samo warzyw) wiec ma dobrze zbilansowane i nie widze zeby jakoś przytył więc chyba daje mu w sam raz, a na pewno zdrowiej i taniej :lol: jutro idę mu kupić coś dobrego i zastanawiam sie jakie mięsko jescze moge mu dawać teraz jadł skrzydełka z kurczaka, wołowine ale może podroby tez słysząłam ze są dobre jakieś płucka, serca itd co polecacie ogólnie z mięska?

Posted

orsini napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Haha, nikt nie zgadl :P , bylam z Lo u fryzjera :D . Jostra stawek jeszcze nie znam bo nie bylam jeszcze w zwiazku, jak tylko sie cos dowiem to od razu powiem :D .

tak,tak,wiem, bo nie chcialas sie pipo ze mna spotkac:((a ja wrocilam z Wawy, dzieki wskazowkom dobrej istoty z DGM (M-Egri) trafilam bez podla, bo jakbym korzystala z rad KaVangi to bym wyladowala pewnie w Legionowie:))))a nie na Szucha.
Rozmowa zakonczyla sie totalna porazka:))))ale co tam:)))jedna kompromitacja w ta czy w tamta to juz nie robi na mnie wrazenia :lol: :lol: :lol:

Nie nie chciam tylko nie moglam :P , fryzjerka specjalnie dla mnie przelozyla psa na inny termin, zebym mogla przyjsc z Lordzikiem :wink: . Haha, a potem milama tylk godzinka czasu, zeby sie wyszykowac i zdazyc na pociag :D .
Haha i chciej tu czlowieku pomoc, nastepnym razem nic Ci nie bede pomagac :wink: :P :lol: :evilbat: .

Posted

Romas napisał:
Lece dalej zapracowywac sie na smierc

Masochistka ?

:D chyba tak :D , znalazlam sobie szkolenie zawodowe trawajace trzy dni po 10 godz. :D choc wcale nie jest mi tak bardzo potrzebne .Musze jednak byc troche nie ten tego :D
jak przezyje to szkolenie to wroce do Was czytac o wystawie :D
Naprawde z ta tarcza to chyba cos pokrecilam :D
PA.

Posted

Agatka to znalazlam u Ciebie w portalu:))))kojarzysz te blać?:))))
Dinamunde Amerika-CACIB
jak nie kojarzysz to zobacz w katalogu KTO jest jej owner :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Czytałam wczoraj o tej wyst. championów w Kijowie i wszystkie psy dostają puchary a główną nagrodą jest puchar ze złota, drugą ze srebra a trzecią z brązu - ciekawe czy na serio ? :P

Posted

tak , na pewno z tymi pucharkami to prawda w koncu za cos placisz te 20 jewro:))w bratyslawie tez dawali pamiatkowy puchar.
zreszta tam daja za rase w oba dni tez po pucharku,wiec sa bardzo kulturalni w tym wzgledzie;)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...