jostra Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Przeżyjesz :D Moje psy jeszcze nie przygotowane, a dwóm hoduję futro i to jest dopiero stres :evilbat:
alexandra Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 No ja moją też wczoraj dopieszczałam, bo i dziś i jutro praca od świtu do zmierzchu, więc nie miałabym czasu. :-? A ja wiesz trzymam mocno kciuki za to futro :wink:
jostra Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Trzymaj mocno, już jest coraz mniej prześwitów, ale coś mi to wygląda, że będzie dobre dopiero na Wawę :( Chyba, żeby nagle do jutrzejszego wieczoraz strasznie wystrzeliło :evilbat:
jostra Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 No, byłoby szkoda, Szczególnie, że poza tym Uni fajnie wygląda i ma długaśną brodę :) Ale głupio byłoby z takim łysawym grzbietem się pokazać :-? A nie wiem jak ta sędzina mogłaby na to zareagować, teraz żałuję, że mu cały podszerstek wydarłam, no ale w sumie później będzie ładniej wyglądać Ciekawe jak konkurencja będzie w Wawie, nic ka-Vanga nie chce zdradzić :evil:
alexandra Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Jak to nie chce zdradzić :evil: :lol: Ola do raportu!!! :lol:
jostra Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Nie wiem czy ona już czasem nie wyruszyła do miasta Kraka :D
alexandra Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Chyba jeszcze nie, chyba sięukrywa :evilbat: Bo coś mi móiłą że ok 17 wyjeżdża dopiero :P Jak teraz jej nie dorwiemy, to ja się z nią policzę w drodze do Katowic :lol: :P
jostra Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Ka-Vanga - już się melduj, bo jak nie to zobaczysz ... :evilbat:
Marta-m Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Hej!!! Jak widać ŻYJE :lol: Edi też oczywiście :wink: Ma już ładne 9 miesiecy...Heh i pomyśleć że za 3 miech skoćczy roczek :angel: I pomysleć że jest już z nami 7 miesięcy,cały i zdrowy :D ALe jeszcze z niego jest mały szczenior. Ostatnio była ciekawa sytuacja bo moja mam szła z nim na spacerze i spuściła do ze smyczy. Nagle jakas "malota" odbiegła do niego i uszczypnęlą go ząbkami dwa razy :-? A ten nawet nie umiał sie bronić...wwaliła go do kałuży i był cały mokry!!! I takie sa rezultaty jego łagodności :-? No ale to już moja "wina". Chciąłam miec zrównoważonego psa, to mam :wink: Jednym słowem u nas wszystko dobrze :D
Agatka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Ka vanga jets chyba na uczelni a potem jedzie do mnie ! Wiec chyba z wami dzis nie pogada, najwczesniej wieczorem ;) a jak ktos jest ciekawy wyników z wystaw zagranicznych któe były ostatnnio to sa juz na www.sznaucery.com :)
alexandra Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Ja już wszystko przeglądnęłam :P Oj to szkoda że Ola tu nie zajrzy szybko :-?
malawaszka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 malawaszka napisał(a):Dziękuję za wpłaty na sterylkę suczek Dorotak, Agatce i Romas :calus: :angel: doszły też od Jostry i Magdy&Egri :modla: dziękujemy :fadein:
Ka-Vanga Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Haha, nikt nie zgadl :P , bylam z Lo u fryzjera :D . Jostra stawek jeszcze nie znam bo nie bylam jeszcze w zwiazku, jak tylko sie cos dowiem to od razu powiem :D .
malawaszka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Agatka napisał(a):Nie ma za co !! Duzo jeszcze brakuje? ojj brakuje - na dzień dzisiejszy mam od Was 75 zł, ale Ka-Vanga dorzuca na wystawce i obiecała pomóc jeszcze na wystawce zebrać :D a ja dobijam do całej sumki Ka-Vanga a fotu LO "po" :modla: :D
alexandra Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Waszeczko zapomniałaś o mnie, ja też Ci dam kasiorkę na wystawie :wink:
malawaszka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Alexandra :oops: nie zapomniałam, tylko wymieniłam Ka-Vangę bo obiecała mi pomóc - jak ktoś z Twoich wystawowych znajomych by miał ochotę się dorzucić to również chętnie przyjmę :D im więcej się zbierze tym więcej korzyści bo w zależności od tego ile ja będę musiała dorzucić do pełnej kwoty i ile mi zostanie z kasy na ten cel to albo kupię wór karmy albo nie :roll: :wink: a jadę do schroniska w poniedziałek najprawdopodobniej :fadein:
Ka-Vanga Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Agatka zaraz wychodze, moze jeszcze zdaze rodowod Bangi odebrac po drodze bo wlasnie mnie powiadomili, ze mozna odebrac :D . Waszeczko baterii mi siadly w aparacie :-? .
Agatka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Odbierz koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Własnie miałam o niego pytac!!
madzior_ka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 carragan napisał(a):Mysle,ze do 14-15nie bedzie jeszcze po BOGach.BISow przeciez w tym dniu nie ma..... A BOBy sa przeciez zaraz na ringu :oops: :oops: :oops: sorry, ale zapytałam tak z głupia a dopiero raz byłam na wystawie więc jescze neizbyt doinformowana jestem, ale bardzo dziekuje:) :oops: :oops: :oops: ojej a ja też juz sie doczekać nie moge, i ja tez ci malawaszko pomoge na wystawie i dorzuce coś od nas:) więc nie martw się - będzie dobrze!!! a ja już mam wydrukowany rozkład co i kiedy na którym ringu, stawka sznaucerów też już na biurku leży i tylko do soboty trza czekać:((ale jescze tylko jutro spr. z biologi i szybciutko zleci:) Tyle piesków zobaxcze pierwszy raz na żywo (Berry, Bangi, Dengi .....) ech.... będzie cudnie tylko czy mi zdjeć starczy, ale powinno:))
Mek Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 no własnire co do zdjec to przypominam i prosze ładnire o zdjatka. Prosze oczywiscie o zdjecia wszystkich dgm sznaucerków tj : Jostry, Ka vangi, Alexandry, Agatki, Górala ( Cymes i Xanti) Oraz o Klasa młodzieży/Junior Class czarno srebrny 1385 EBONY Northumberland
Recommended Posts