Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Robinie,jestesmy zgloszeni do Katowic,ale po nie wiem czy mi po Wilnie na hale wejdzie :evilbat: Jesli wejdzie to ten wilczarz w czerwonym szaliku,lezacy przewaznie kolami do gory i domagajcy sie od wszystkich glaskania to on :wink:

A apropo Ukrainy......Przyznaje,ze Malenstwo jeszcze niezgloszone,bo mnie te badania krwi zdolowaly :-? Notabene,mam nadzieje,ze to nie halowka ? :wink: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

No właśnie co z tymi badaniami krwi?
Orsini, będziesz robić?

Znalazłam na stronie ukraińskiej, że 23 kwietnia jest w Kijowie
Night Super Show Grand Prix of Champions.
Co ktoś wie na ten temat?

Posted

eeeee...halowka:))))pare ringow bylo na zewnatrz,ale reszta na hali....co do wilczarzy to nie wiem gdzie byly,ale pewnie w hali, bo co afgany na dwor by wywalili?tam biegaly wilczury i kaukazy chyba.
Jostra ale ja nie lubie jak mnie kluja,nawet homeopatia:(((

Posted

a polega to na tym co nasze leszno tylko,ze z kazdej grupy sa wybierane 2-4 osobniki:))
ale w bratuslawie kazdy uczestnik dostal pucharek:))pamiatkowy

Posted

tak
i nie
tak -inne kraje plus intery
nie, mlodziezowych nie mozna:)))tam masz napisane na tych linkach:)))co podalas:)))o mlodziezowych nic nie pisza

Posted

jostra napisał(a):
Jeszcze tego nie czytałam, tylko sam nagłówek :D
Pójdę do mamuśki to mi wsio przetłumaczy, co się będę męczyć :evilbat:

hehehhee i to ja jestem leniwa tak?:)))

Posted

Nigdy się nie wypierałam tego, że jestem leniwa :P
Ale teraz niestety nie lenistwo jest problemem, po prostu mam strasznie dużo roboty :evil:
Więc tylko sobie wydrukowałam papiery i będę lookać po rabocie :evilbat:

Posted

Agatka napisał(a):

Robin mój Rafał marzy o takim WIELKIM psie ;)
Ale powiedziałam : PO MOIM TRUPIE !!!!!!!!!!!!!!!! ;) :D

No jak Twój bernardyn goni krowy, to ciekawe co by dopiero robił wilczarz :D

Posted

witajcie troche mnie tyu nie było, ale jakieś takei urwanie gowy miałam, wczoraj cały dzien w domku sama:( bo Julka z rodzicmi pojechała na narty do białki:((( ale poszusowali a ja chra w domu siedziec musiałam, no ale nic jutro to dobre sie konczy do szkoły trza isc i to na sprawdzian z fizyki ech niz na neigo nie umiem (jakies ytansformatory, indukcje elektromagnetyczne i inne głupoty), ale mniejsza o to. Do katowic oczywiście jade i serdecznie gratuluję wszystkim sukcesów wystawowych i strasznie sie ciesze ze katowixc juz w nastepny weekend1!!:) to za dwa dni:) ale ten czas szybko leci ech musze pousuwac zdjecia z aparatu i biore z pełną pamięcią więc jakies 150 zdjęć moge probic!!!:))) i na pewno porobie tylko nie wiem jak wyjda na hali ale mijemt nadzieje ze znosnie. Agatko a Lady wystawiasz w KAtowicach czy tylko Dengiego? A w jaki dziń sa wilczarze? bo też bym chętnie zobaczyła tego konika, ale niestety będe tylko w sobote a wtedy jest 2,4 i 8 grupa, a w której są wilczarzE?

Posted

Mi się ostatnio charty strasznie podobają, ale te owłosione i najlepiej szorstkowłose
Orsini czy są jakieś małe charty szorstkowłose?
Ale nie takie 80cm :evilbat:
Bo to niemało, jak dla mnie.

Posted

hehheheeh pewnie ze sa...w USA:)))tam wszystko maja:))nawet dlugowlosego whipeta:))))wyglada jak maly borzoj:)))
a u nas?eeee chyba niestety nie ma:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...