Marta-m Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 Ale na poważnie byka??????? Trzeba sie madziorki spytać jak już bedzie...
malawaszka Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 albo bawoła one more time ;)JusT@ & GALA a to już wszystko jedno - bo chyba takiej samej wielkości mają :wink: :roll:
Justa Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 albo bawoła one more time ;)JusT@ & GALA a to już wszystko jedno - bo chyba takiej samej wielkości mają :wink: :roll: Nie znam się na rozmiarach... ekhmm... bydła, ale całekim możliwe ;) Tylko wiesz, jak już ściągną z niego skorę na kośc to ekonomiczniej byłoby zabrać wszystko, a nie odbierac męskość nowemu zwierzakowi (czyli bykowi!!!) JusT@ & GAL
malawaszka Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 Nie znam się na rozmiarach... ekhmm... bydła, ale całekim możliwe ;) Tylko wiesz, jak już ściągną z niego skorę na kośc to ekonomiczniej byłoby zabrać wszystko, a nie odbierac męskość nowemu zwierzakowi (czyli bykowi!!!) ale justa tu właśnie mówimy o ekhem ...całości...ekhem - zasuszonej czy uwędzonej; i to się daje psicom do memlania :-? :shock:
AMIGA Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 To chyba ze słonia!!! Ale tak na poważnie, to rzeczywiście są to najprawdopodobniej bydlęce penisy. I one po uwędzeniu są takie twarde jak kosteczki. I - o zgrozo! Bardzo psiakom smakują! To tak jak wędzone uszy świnek! A te kości ze skóry, to Amiga załatwia na jedno posiedzenie!!! Fakt, że nie kupuję jej tych największych, tylko te średnie. A kości cielęce raz na jakiś czas też Amidze daję - podobno świetnie czyszczą ząbki. A przyznajcie się, czy ktoś z Was myje Swoim pupilkom ząbki szczoteczką psią i pastą psią?
malawaszka Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 A przyznajcie się, czy ktoś z Was myje Swoim pupilkom ząbki szczoteczką psią i pastą psią? No ja miałam kiedyś ogromne chęci, żeby to robić - zakupiłam wszystko co potrzebne, ale że większość pasty lądowała na brodzie Luny niż na zębach no to zrezygnowałam :oops:
Kora- Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 MALAWASZKA JHESTESŚ DOGOMASTEREM A JA STARSZYM DOGOMANIAKIEM :o :o :o
Kora- Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Sznaucer czarny z rodowodem za 600 zł ale ma wade zgryzu mogłam troszke poczekać i już bym miała sznaucera z rodowodem :evil:
Matt Posted June 9, 2004 Author Posted June 9, 2004 Biedne byczki :( :( :( Spytajcie sie masturbatora bydła, moze bedzie wiedzial ktory ma 60cm penisa :lol:
Matt Posted June 9, 2004 Author Posted June 9, 2004 Sam sie spytaj!!! TYlko, ze ja takiego nie znam :roll: Hmm... chociaz wiecie moze czy PaY dorabia na boku? 8) Chociaz nieładnie go obgadywac, jak go tu nie ma :lol:
malawaszka Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Spytajcie sie masturbatora bydła, moze bedzie wiedzial ktory ma 60cm penisa :lol: Matt a skąd wiesz o masturbatorze bydła?????? :o Czy on przebywa w masturbatorium??????
Pasavera Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Ale pogoda :( Figa sobie patrzyła przez okno a ty jak nie piorun wlanie ! ! !............ Tak się przestraszyła że teraz siedzi cały czas przy mnie :wink: Jak wygląda taki prawdziwy trymer? tzn. taki co tnie i wyrywa sierść. Czy on jest taki sam jak ten co tylko wyrywa? Bo jeszcze nigdy nie widziałam takiego 2 w 1, a jestem ciekawa jak wyglada :D
Justa Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Sznaucer czarny z rodowodem za 600 zł ale ma wade zgryzu mogłam troszke poczekać i już bym miała sznaucera z rodowodem :evil: Nie bardzo rozumiem... o co Ci chodzi w tym poście... Ale z pewnością, jeżeli pies ma wade zgryzu to rodowodowy nie jest!!! JusT@ & GAL
Pasavera Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Justa wydaje mi się że rodowodowy to on jest, ale nie może być wystawiany z powodu wady dyskwalifikującej jaką jest przydozgryz i inne choroby czy wady :wink:
Justa Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Mnie się wydawało, że pies nie dostaje rodowodu, tylko i wyłącznie metryke jeśli ma jakieś wady... ale znowu zaczynamy jeden i ten sam temat RODOWODY!!! Czy mnie się wydaje czy nie chcieliśmy go poruszać...? Just@ & GAL
madzior_ka Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Wydaje mi sie ze ten teat był juz gdzies poruszany i obecnie każdy psiak z miotu otrznuje rodowód, ale jesli ma jakas wade jak ten np, wgryzu to w rodowodzie pisze że nie moze byc wystawiany. To są tak zwane pety, dla tych którzy chcą psa z pewnego miotu rodowodowego, ale nie chca go wystawiać. A ja juz usprawiedliwiam sie za ten weeekend od czwartku do niedzieli bo chyba mako bede na kompie bo doeirdziałam sie ze moge miec 4 z matmy jak cały rok zalicze w poneidziałek spr. bede pisać na 4 i musze kuc:( ale jakbym zdała to bede miec srednia 4,8 wiec cyba sie opłaca...
Justa Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Nio jeśli rzeczywiście tak jest, to przepraszam za pomyłkę wszystkich ;) madzior_ka opłaca się opłaca!!! Więc kuj, bo to ostatnia okazja przez najbliższe 2 miechy... ale mnie by tam sie juz nie chciało, bo ja juz błogi loozik mam!!! JusT@ & GAL
Kora- Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Jest z rodowodem weszłan na strone zkm w gdansku dzwoniłam do tej pani z ciekawosci powiedziała ze ma 2 samców jeden ma wadę zgryzu a drugi nie i ten co ma wade zgryzu jest z rodowodem ale nie mozna go wystawiać
Justa Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Nio to dziekaffki za uświadomienie! kora: Ale tak właściwie to po co Ci drugi pies?? JusT@ & GALA
Recommended Posts