Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
a ja wole te mniejsza wersje;)))szkockie:))takie same ino mniejsze:)))czyli mozna miec stadko:))w Robin Hoodzie biegalo z konmi takie stadko tych szkockich:))super widok

orsini - prawie 80 cm w kłębie to faktycznie maleństwa :P

Posted

Ale musiałby to być jeden przelew wspólny z moimi, inaczej by mi łeb ucięli :evilbat:
A tak to no problem :)
Zacznj się usmiechać :P

Posted

orsini napisał(a):
moze byc z Twoimi:))dlatego pytam:)))czy juz poslalas:)))

Ja się tam z kaską nie śpieszę, przecież wystarczy zapłacić kilka dni przed terminem

Posted

aaaha:))
kurcze zaraz umre...
boli gardlo, pluca....zaraz pojde do apteki ino co mam kupic???
coldrex i chlorchinaldin, ktos ma jeszcze jakis pomysl???

Posted

Tak, takie do ssania na gardlo, ja biore z miodem i z cytryna. Zawiera: substancje czynne: amylometakrezol 0,6 mg, alkohol ( :wink: :grins: ) 2,4-dichlorobenzylowy 1,2 mg oraz substancje pomocnicze: miod, kwas winowy ( :wink: ), zolcien chinolinowa, olejek mietowy, olejek cytrynowy, syrop z glukozy i sacharozy.

Posted

Biorę co roku szczepionkę homeopatyczną p/grypie i wogóle nie choruję, nawet na gardło :)
Bardzo polecam
A jeśli już coś gardło to do ssania Tantum Verde P (benzydamini hydrochloridum)
Zawiera środek znieczulający, więc przynajmniej od razu przestaje boleć

Posted

eee na mnie to zielsko nie dziala:))
a ja mam zap.oskrzeli-inny wirus niz grypy,wiec i szczepionka na grype nic ni eda-grype mialam 1 raz w zyciu,a tak to zawsze inne g.
kupilam Coldrex i strepsils takie jak Kavanga-zaplacilam 22zl!!! :cry: :cry: :cry: zdziercy!!!

Posted

Ale ja po tej szczepionce wogóle na nic nie choruję, mój mąż to samo, choć jak ją brał pierwszy raz to się śmiał, ale teraz po 2 latach już w nią wierzy. :)
Ja mam astmę oskrzelową, więc co chwilę miałam jakieś problemy zdrowotne i od razu wszystko waliło na oskrzela, a teraz mam spokój - szczepionka kosztuje ok.23 złote - można oszczędzić kupę kasy :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...