Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Bo pytalas mnie czy masz jechac w kierunku nowego swiatu i od tego sie zaczelo, a kierunek nowego swiatu (patrzac z ul marszalkowskiej) jest prostopadly do kierunku w ktorym musisz jechac. Powtarzam kierunek nie ulice!!!!!!

Posted

Niew wiem czy juz slyszeliscie o tym, ale kolezanka wlasnie wrcila z Anglii z Craft'sa, grupe wygral tam podobno przepiekny sznaucer olbrzym. Jutro bede wiedziala co to byl za pies :grins: .

Posted

No i juz wiadomo jakim tramwajem trzeba jechac :wink: , a wsiasc musisz mniej wiecej tam gdzie jest literka M (od ul Marszalkowskiej) na moim rysunku, wlasnie po tej stronie ulicy :grins: :evilbat: .

Posted

Magda&Egri napisał(a):
Orsini z centrum do Placu Unii Lubelskiej powinnaś dojechać tramwajem nr 4 , 18 lub 35. Najważniejsze to wsiąść w dobrą stronę :lol:
( Marszałkowską w kierunku południowym).Najlepiej jak zapytasz na przystanku.

DZIEKI!!!
wreszcie ktos kto sie nie rozbija autem tylko kulturalnie jak czlowiek korzysta z tramwajow:))))

Posted

Ludzie, co sie dzieje, wszytskim prąd odcieli czy jak? Takich pustek jeszcze tutaj nie widziałem - żeby przez 13godz nikt nic nie napisał, koniec świata jak mówił Popiołek

Posted

Carragan, będziesz może w Katowicach ze swoim wilczarzem?
A może w Częstochowie na jesień? Chciałbym zobaczyć wilczarza na żywo, a może masz jakieś fotki, a najlepiej filmy? Szczególnie chodzi mi o takie gdzie byłoby dobrze widać tę jego wielkość.

Posted

NO juz mnie ciekawośc zżera co to był za sznaucer!!! BO Ola wiesz, ze niektórzy kryja psami co wygrywaja takie wystawy , wiec moze moja Sonie czeka jazda do tego psa ;) hihihi

Robin mój Rafał marzy o takim WIELKIM psie ;)
Ale powiedziałam : PO MOIM TRUPIE !!!!!!!!!!!!!!!! ;) :D

jest tu gdzies JOstra??????????????????

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Oglaszam wszem i wobec :wink: , ze Pas dostaje KARE, za to, ze nie postawila flachy za "awans" :wink: :lol: :evilbat: .

TAK jestem ZA!!!
a mi niech stawia flache extra za to ,ze zauwazylam pierwsza:lol: :lol: :lol:

Posted

Agatko dzis powinnam wiedziec jak sie nazywa ten olbrzym, bo kumpela wczoraj zapomnialam katalogu do pracy wziac, mam nadzieje ze dzis wziela :D . Haha w sumie racja, zaraz sie okaze, ze bedziecie musieli jechac do Anglii np :wink: :lol: , ale by byl numer :wink: :lol: .

Posted

Agatka napisał(a):
NO juz mnie ciekawośc zżera co to był za sznaucer!!! BO Ola wiesz, ze niektórzy kryja psami co wygrywaja takie wystawy , wiec moze moja Sonie czeka jazda do tego psa ;) hihihi

Robin mój Rafał marzy o takim WIELKIM psie ;)
Ale powiedziałam : PO MOIM TRUPIE !!!!!!!!!!!!!!!! ;) :D

jest tu gdzies JOstra??????????????????

Jezdem, jezdem :P
Mi się wilczarz zaje...iście podoba, ale najlepiej by bylo jakby mieszkał u sąsiada :evilbat:

Posted

a ja wole te mniejsza wersje;)))szkockie:))takie same ino mniejsze:)))czyli mozna miec stadko:))w Robin Hoodzie biegalo z konmi takie stadko tych szkockich:))super widok

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...