Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Bo pytalas mnie czy masz jechac w kierunku nowego swiatu i od tego sie zaczelo, a kierunek nowego swiatu (patrzac z ul marszalkowskiej) jest prostopadly do kierunku w ktorym musisz jechac. Powtarzam kierunek nie ulice!!!!!!
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Niew wiem czy juz slyszeliscie o tym, ale kolezanka wlasnie wrcila z Anglii z Craft'sa, grupe wygral tam podobno przepiekny sznaucer olbrzym. Jutro bede wiedziala co to byl za pies :grins: .
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 No i juz wiadomo jakim tramwajem trzeba jechac :wink: , a wsiasc musisz mniej wiecej tam gdzie jest literka M (od ul Marszalkowskiej) na moim rysunku, wlasnie po tej stronie ulicy :grins: :evilbat: .
orsini Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Magda&Egri napisał(a):Orsini z centrum do Placu Unii Lubelskiej powinnaś dojechać tramwajem nr 4 , 18 lub 35. Najważniejsze to wsiąść w dobrą stronę :lol: ( Marszałkowską w kierunku południowym).Najlepiej jak zapytasz na przystanku. DZIEKI!!! wreszcie ktos kto sie nie rozbija autem tylko kulturalnie jak czlowiek korzysta z tramwajow:))))
RobinCzWa Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ludzie, co sie dzieje, wszytskim prąd odcieli czy jak? Takich pustek jeszcze tutaj nie widziałem - żeby przez 13godz nikt nic nie napisał, koniec świata jak mówił Popiołek
malawaszka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 ahahaha bo baby przegoniły wszystkich opowiadaniem o anatomii wawki :lol:
tunio Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 malawaszka napisał(a):Ka-Vanga zatrzymała info dla siebie :lol: Wlasnie widze 8)
RobinCzWa Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Carragan, będziesz może w Katowicach ze swoim wilczarzem? A może w Częstochowie na jesień? Chciałbym zobaczyć wilczarza na żywo, a może masz jakieś fotki, a najlepiej filmy? Szczególnie chodzi mi o takie gdzie byłoby dobrze widać tę jego wielkość.
malawaszka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Robin tu jest galeria Maleństwa :wink: przygotuj się na niezapomniane wrażenia :D
RobinCzWa Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Dzięki za namiary, oglądania było sporo, a przy okazji uzyskałem też odpowiedż na moje drugie pytanie.
Ka-Vanga Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Haha, wiem, ze BIS wzial USA CH & UK CH Norfolk Terrier, a drugi byl seter angielski :grins: .
Ka-Vanga Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Oglaszam wszem i wobec :wink: , ze Pas dostaje KARE, za to, ze nie postawila flachy za "awans" :wink: :lol: :evilbat: .
Agatka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 NO juz mnie ciekawośc zżera co to był za sznaucer!!! BO Ola wiesz, ze niektórzy kryja psami co wygrywaja takie wystawy , wiec moze moja Sonie czeka jazda do tego psa ;) hihihi Robin mój Rafał marzy o takim WIELKIM psie ;) Ale powiedziałam : PO MOIM TRUPIE !!!!!!!!!!!!!!!! ;) :D jest tu gdzies JOstra??????????????????
orsini Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Oglaszam wszem i wobec :wink: , ze Pas dostaje KARE, za to, ze nie postawila flachy za "awans" :wink: :lol: :evilbat: . TAK jestem ZA!!! a mi niech stawia flache extra za to ,ze zauwazylam pierwsza:lol: :lol: :lol:
orsini Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 gdzies jest:)))) a ja umieram,bom chora:((a jutro musze do tej Wawy jechac to chyba wroce z zap.pluc:((((
Agatka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 CH JAFRAK PHILIPPE OLIVIER Dog Owner: MR & MRS K CULLEN Oto olbrzym który wygrał rase i grup na CRUFT'S 2005 a tutaj sa wyniki wszystkich ras http://crufts.homepage.net/welcome.asp pozdrawia śledczy z Doliny RIvendell
Ka-Vanga Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Agatko dzis powinnam wiedziec jak sie nazywa ten olbrzym, bo kumpela wczoraj zapomnialam katalogu do pracy wziac, mam nadzieje ze dzis wziela :D . Haha w sumie racja, zaraz sie okaze, ze bedziecie musieli jechac do Anglii np :wink: :lol: , ale by byl numer :wink: :lol: .
jostra Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Agatka napisał(a):NO juz mnie ciekawośc zżera co to był za sznaucer!!! BO Ola wiesz, ze niektórzy kryja psami co wygrywaja takie wystawy , wiec moze moja Sonie czeka jazda do tego psa ;) hihihi Robin mój Rafał marzy o takim WIELKIM psie ;) Ale powiedziałam : PO MOIM TRUPIE !!!!!!!!!!!!!!!! ;) :D jest tu gdzies JOstra?????????????????? Jezdem, jezdem :P Mi się wilczarz zaje...iście podoba, ale najlepiej by bylo jakby mieszkał u sąsiada :evilbat:
orsini Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 a ja wole te mniejsza wersje;)))szkockie:))takie same ino mniejsze:)))czyli mozna miec stadko:))w Robin Hoodzie biegalo z konmi takie stadko tych szkockich:))super widok
Ka-Vanga Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 O no widzisz jaka z Ciebie zdolniacha :D , a wiesz ze on jest po Lutherze.
Recommended Posts