Ka-Vanga Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 orsini napisał(a):SAMA SE JEDZ MARCHEWKE!!!na stresy marchewe???a poz atym tu nie mam marchewki Haha to zjedz cos innego, ale nie jedz slodyczy :P :lol: .
orsini Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 taaa moze lodyzke od selera??????albo kawalek pora???? tak czy siak tu nie mam:))wiec zostaje torcik:)))
Ka-Vanga Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Haha moze byc lodyzka :lol: . A tort, kategorycznie :nono: :evilbat: .
orsini Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 oj przestan:))jeden maly kawaleczek jeszcze nikomu nie zaszkodzil:))) a ja mam pytanie; co z obiecanymi fotami z Nitry????
Ka-Vanga Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Haha a co z dieta :wink: :evilbat: . Super by bylo jakby dziewczyny porobily fotki :D .
orsini Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 KaVanga wrong!!!one POROBILY foty teraz niechaj je wkleja!!!
alexandra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Jostra my również gratulujemy Wam ogromnie!!! :D :D :D
Ka-Vanga Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 orsini napisał(a):KaVanga wrong!!!one POROBILY foty teraz niechaj je wkleja!!! Aaaaaaaaa no to jak sa to SUPER to w takim razie czekamy na fotki :D .
jostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 [quote name='alexandra']Jostra my również gratulujemy Wam ogromnie!!! :D :D :D Dzięki Ola foty będą!!!, jak wrócę do domciu, zrzucam na kompa i w niedługim czasie się tu pojawią
Agatka Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 No to uzupelniam :) Sobota: Wystawa Specjalna Sznaucerów organizowana prze klub Dengi CAJC potem o mały włos przegrana rasa... Wybrał 3 pieski i miedyz innymi Dnegiego dała BOB starszemu psu. A potem BIS Junior dla Dengiego !!! Daniczka rCAC GRAND GRIMM Hajan CAC Słonik V2 Niedziela: Wystawa Krajowa NITRACANIS Dengi CAJC - ukońcyzł Mł.Ch.Sk Lady Di BOB Baby Daniczka V1 GRIMM CAC Sońka CAJC a potem BIS Baby Lady przegrała o mały włos lokatowe miejsce z Sharpeiem, bo mała przestraszyła sie blach na ringu i nie chciała isc :( Potem Sonka , ale bez rewelacji ;) N a Końcu Dengi , myslałam ze nic nie wywalczy bo BIS Puppy wzieła cz-sr sznaucerka zreszta sliczna !!!! Ale jednak ! Dengisłąw wyladował na 2 lokacie BIS Junior :) Dostał Go od sedziny która sedziowała BIS Puppy na Klubówce w Polsce. Poznała Go i zapytała skad ona nas zna :) Szybko sie jej pryzpomniało. Jeszcze raz pogratulowała i powiedziała ze Dengi to naprawde piekny pies! Zreszta znana Wam pewnie Larisa Rezkowa równiez mówiła zebardzo sie jej pododba i powinien był wygrac Rase w oba dni i ze ona wogóle nie rozumie sedziów... Ale Ja i tak jestem bardzo bardzo dumna z moich pieseczków!!!!!
Ka-Vanga Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Jostra w takim razie czekamy na foty :D . orsini napisał(a):obiecanki cacanki...poczekamy zobaczymy Haha niedowiarek :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Aaaaaaaaaaaa Agatko po raz kolejny OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :laola: :new-bday: :BIG: :lilangel: :klacz: :terazpol: :B-fly: :multi: . A z Dengiego to jestem dumna przeogromnie :grins: .
orsini Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 agatko a po jakich rodzicach ta sliczna cz-sr suka ze szczenkow???
Ka-Vanga Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 No dobra to teraz prosze mi tu meldowac kto jedzie do Katowic na wystawe :wink: :D .
orsini Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 ja od samego poczatku NIE jade:)))wiec co mam meldowac :lol: :lol:
jostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Ka-Vanga czy Ty masz jakiś uwiąd starczy, czy co??? :evilbat: Wszyscy się już meldowali kilkakrotnie Strasznie się posunęłaś od ostatniego roku :P
Mek Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 :klacz: Jostra Agatka :klacz: Dziewczyny co do tych metod wychowawczych to chyba zle mnie zrozumiałyscie; Ja bym nigdy psa , ani innego zywego stworzenia, nie skrzywdzil
orsini Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 jostra napisał(a):Ka-Vanga czy Ty masz jakiś uwiąd starczy, czy co??? :evilbat: Wszyscy się już meldowali kilkakrotnie Strasznie się posunęłaś od ostatniego roku :P hahahahahahaha wlasnie hahahahahaha
jostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 [quote name='Mek']:klacz: Jostra Agatka :klacz: thx :D
Romas Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Dziewczyny co do tych metod wychowawczych to chyba zle mnie zrozumiałyscie; Ja bym nigdy psa , ani innego zywego stworzenia, nie skrzywdzil Ja moze malo Cie znam Mek :D ,bo krotko tu jestem ,ale wcale nie podejrzewalam Cie o chec krzywdzenia psow :D . Poprostu czesto wychowujemy psy wedlug pewnych zasad ogolnoznanych.Ale...nie wszyski te zasady sie sprawdzaja. Poniewaz sama kiedys popelnilam rozliczne bledy i musialam duzo napracowac sie nad wycofaniem sie z nich ,istotne wydaje mi sie zeby przekonywac ludzi do pojscia lepsza droga. Ja rozumiem istote Twojego postepowanie, wyrazanie psu dezaprobaty w odpowiedzi na jego niepasujace nam poczynania. I rozumiem ,ze nie piszesz o jakichs tam karach czy krzywdach. A ja podaje poprostu alternatywny sposob postepowania ,polegajacy na ignorowaniu niepasujacych czynnosci w mysl zasady ,ze "czynnosci nagradzane beda powtorzone". Tu uwaga ,ze nie raz dla psa slowko "Feee" (dezaprobata) ,podobnie jak dla rozbrykanego dziecka ,jest tez nagroda (pan zwrocil na mnie uwage). Totez propaguje sie teraz tzw. "zaznaczanie" tylko tych czynnosci psa ktore chcemy zeby wystepowaly. Co nie znaczy ,ze mamy patrzec jak pies nam demoluje dom w imie powstrzymywania sie od "zaznaczania niepozadanej czynnosci" :D To raczej znaczy ,zeby tak kierowac psem aby nie mial okazji do robienia tego czego nie chcemy. Wbrew pozorom jest to trudniejsze :D niz poprostu pogrozenie psu,ale daje swietne wyniki . To mysle ,ze wyjasnilam do konca moje stanowisko :D i intencje. Wierz mi Mek ,ze sadzac po nosie :D ( emblemat ) na sadyste nie wygladasz :wink:
Mek Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Romas napisał(a): Wierz mi Mek ,ze sadzac po nosie :D ( emblemat ) na sadyste nie wygladasz :wink: musze w takim razie zmienic na taki ociekajacy posoka ;)
jostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Jaka posoka ??? !!! :evil: A jajeczka świąteczne to nie łaska ? :evilbat: :P
malawaszka Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Jostra gratki dla psiorków i dla Ciebie of course :angel: :laola: oby tak dalej wojownicy :angel: Agatka o Tobie to już nawet nie wspominam :D Dengisław zgarnia wszystko jak leci :wink: :angel: :drinking:
Romas Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 musze w takim razie zmienic na taki ociekajacy posoka :angel: Tak ,tak dobry pomysl,bedziesz sial postrach na forum :D apotem niespodzianka ,bo mowisz "ja nieslychanie spokojny czlowiek jestem " :D Agatka i Jostra GRATULACJE !!!!! :BIG: Fajnie czytac o sukcesach i pomazyc ,ze moze i moja psinka kiedys bedzie medalista. Bo ja strasznie lubie wystawy a do tej pory co poszlam z jakims psem to okazywala sie niezbyt wystawowy :D .Moze nie jest to takie znowu strasznie wazne, ale milo by bylo dla odmiany moc troche pouczestniczyc w wystawach nie tylko jako widz. Katowice,Katowicami a moze ktos sie wybiera na wystawe Warszawska ??
Recommended Posts