Ka-Vanga Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Ale na wazniejsza jedziecie wiec super, no to teraz to macie z BISem klubu wrocic i juz :angel: .
jostra Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 I już mnie stresują !!!!! 0X Agatka Ka-Vanga: Proszę nie wywierać na mnie presji :evil: :evilbat:
jostra Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 No to już lepiej :) Agatko, przygotuj kopertkę dla sędziego i wtedy napewno wygramy bisa ;) :evilbat:
Ka-Vanga Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Agatka napisał(a):Nie my tylko wysyłamy pozytywne fluidy :) Wlasnie :D , przeciez musisz wiedziec po co jedziesz nie :wink: :D .
Agatka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Nie mów hop akurat ten sedzie to moim zdnaiem sensowny gosc rok temu Santina wygrała u niego Rase na miedzynarodowej wystawie. Napewno nie daje wygrac swoim bo tak lepiej wyglada
Olivka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Jedźcie i zwyciężajcie . Jak to się mówi eeeeeee, wróćcie z tarczą ,albo na tarczy :D
Agatka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 To my wybieramy ta pierwsza opcej "Z tarcza" :) zdecydowanie lepiej :)
jostra Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Agatka napisał(a):Nie mów hop akurat ten sedzie to moim zdnaiem sensowny gosc rok temu Santina wygrała u niego Rase na miedzynarodowej wystawie. Napewno nie daje wygrac swoim bo tak lepiej wyglada Wstyd się przyznać, ale nawet nie pamiętam kto co sędziuje i na której wystawce w Nitrze :oops: Ale mam nadzieję, że opcja z tarczą wypali :P
Agatka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Własnie weszłam na nowa stronke hodowli Gloris i patrze a tutaj tatus Bangi i Berry ma nowe tytuły Чемп.России, РКФ, Белоруссии, Литвы, Польши, Эстонии Поб.Литвы, Поб.Клуба Литвы Co oznacza Champion Rosji Champion Federacji Rosyjskiej Champion Białorusi Champion Litwy CHampion Estonii Zwycięzca liwty Zwycięzca Klubu Litwy Nawet niewiedziałam ze tak utytułowanym psem kryłam :O
Ka-Vanga Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Haha, ale fajowo :D :angel: :angel: :angel: :angel: .
Agatka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Uprzejmie sie uprasza uwzglednic na stronkach www :) Mówia ze głupi to ma zawsze szczeście ;)
jostra Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Agatka napisał(a):Uprzejmie sie uprasza uwzglednic na stronkach www :) Może być ciężko ... :evilbat:
orsini Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 A kto sedziuje???bo widze,ze santina rase wziela,ale gdzie?:))u kogo???
Agatka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 jostra toc ja nie móiwe ze ma byc juz natychmiast Orsini pan Zembiak !
orsini Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Agatka dzieki juz wiem:)) kolezanka mi na gg napisala :lol: :lol:
jostra Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Agatka napisał(a):jostra toc ja nie móiwe ze ma byc juz natychmiast A to mi ulzyło :P
madzior_ka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Witajoczywiście ja będe trzymała kciuki za wszystkei psiaczki a szcególnie za Lady bo to w końcu jej debiut:)) A co do Poddąbia to jest tam cudownie botez co roku jeździmy do Rowów (cudne miejsce) i byliśmy na wycieczce w Poddąbiu to rzeczywiście baaardzo blisko i też jest slicznie bo to podobne okolice. A gdzie ty Olu masz ten domek dokładniej w Rowach? bo my mieszkaliśmy też niedaleko morza pod laskiem w takim ośrodku gdzie właśnie takei 6 osobowe domki były, tylko my niestety nie mamy sweojego lecz wynajmujemy ale było super. Bo teren ogrodzony pieski mile widziene:) w tym roku pewnie tez sie tam wybierzemy chociaż nic dokładniej jheszcze nie wiem
RobinCzWa Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Cos o szczotkowaniu szczotkuje/czeszę Roniego odkad tylko kupiłem szczotke więc od jakiegoś tygodnia (udało mi sie też dostać czerwony trymer Trixie - w sklepie) i o ile chodzi o grzbiet to nie ma problemu, ale jeśli chodzi o łapki to jest już gorzej. Roni jakoś bardzo tego nie lubi i wyrywa mi sie gdy tylko zajmuje sie jego łapkami, a to właśnie one najczęściej wymagają szczotkowania. Robie to naprawdę bardzo delikatnie - bardziej po to żeby go przyzwyczaic do szczotki, ale nie mogę go jakoś przekonać żeby był spokojny przy łapkach. Może trzeba jakoś odpowiednio łapać pieska za łapkę czy coś? Jeśli macie jakieś patenty to proszę o pomoc. Ten sam problem miałem z moim toy pudelkiem, choć u niego czesanie było dużo trudniejsze ze względu na sierść. Ja go szczotkuje na kolanach, szczotki nie gryzie, choć na początku chciał, ale "fe" wystarczyło żeby jej nie gryzł.
Pasavera Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 RobinCzWa z moją Figą to samo :wink: Ale już tak nie gryzie grzebienia jak kiedyś :wink: I nie lubi jak biorę jej łapkę do ręki, więc ona stoi a ja czeszę. Teraz to tylko polize grzebień albo moją rękę i stoi dalej spokojnie :P Ale długo "walczyłam" żeby w końcu nauczyła się grzecznie stać przy czesaniu łap :wink:
orsini Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 wczoraj byla fajna sytuacja, bo Czarnego Łba wziela dziewczyna ktora wczesniej nie miala psa, wiec jej mowie, ze moze z kazda pierdola dzwonic... no i wczoraj telefon...laska przerazona... -pies zlamal zab... -a na jakiej podstawie myslisz,ze zlamal zabek? (jak ktos ma 1wszego psiaka to juz ja widze, jak mu w pysk zaglada:)))0 -no bo znalazlam na dywanie ...aha -ale, jemu leci krew i tak w ogole on sie zlamal w polowie! -aaaa jak to stwierdzilas, ze w polowie? -bo tam wystaje takie biale cos.... no to nie wytrzymalam i sie zaczelam smiac i jej mowie,zeby sie nie stresowala, bo on teraz zeby zmienia , i nie zlamal , a zgubil :))a to biale co wystaje to nowy zabek :lol: :lol: :lol:
orsini Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 no ale biedna byla przerazona:)))))a ja tu sie z niej nabijam:))))) jutro przyjdzie na kapiel psiaka
Recommended Posts