Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
NIE!!!NIE!!!NIE!!!
tzn. spotkanie TAK,ale nie camping!ja za stara na namiot:))))i za wygodna:))))))a pensjonaty czy male hoteliki tanie sa:)))

Ja mysle, ze Agatce raczej chodzilo o jakies male domki, bungalowy czy cos w tym stylu :wink: , no chyba, ze sie myle, ale nie sadze :wink: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

KaVanga jakbys jadla tylko w macu to bys tez przytyla:))wiesz ile te produkty maja kalorii????wiesz ile tluszczu???dlatego utyl jak wieprz:)))

Posted

Hej ! :D
A Wy juz na nogach i o majonezach tak z rana ,bleee ja rano nie moge myslec o tluszczu .A wieczorkiem to i owszem :D
Co do miejsca gdzie ew. moznaby zrobic sznaucerkowy zlot.
Z doswiadczen obozow klikerowych -najlepiej jakby takie mijsce znalazlo sie w miare w Centrum Polski ,wtedy wszyscy maja mniej wiecej rowna odleglosc do pokonania.
A z fajnych miejsc,ale nie w Centrum,to ktoregos roku oboz klikerowy byl w Poddębiu.To jest miejscowosc na d morzem.Maja swoja stronke w necie.
Tam dookola lasy i lasy,domki kempingowe ,drewniane z lazienkami a jak ktos chce bungalow z kominkiem i TV.Miejscowosc scisle turystyczna.
Moze tak w wekend majowy ???

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Taka mieszanka moze byc dobra, haha ale jednak za samym majonezem nie przepadam, wole chrzanik :wink: :lol: .

Krem chrzanowy z Rolnika - UWIELBIAM :D

Posted

http://www.poddabie.pl/witaj.htm

Na tej stronie sa info.Ja mieszkalam w osrodku Sloneczna Polana.Ile za bungalow to nie pamietam ,bo to bylo dwa lata temu.
W kazdym razie miejsce urokliwe.
Bylismy tam o w ok. 30 osob i drugie tyle psow.Za punkt honoru postawilismy sobie zeby zostalo po nas jak najlepsze wrazenie .A wiec sprzatanie po pieskach ,trzymanie na smyczy w osrodku ,porzadek na kwaterze.I wlasciciele osrodka powiedzieli ,ze dawno nie mieli tak kulturalnych wlascicieli psow u siebie .Milo zostawic dobra opinie.
A w pobliskich lasach ,tuz za osrodkiem cudowne spacery i szalenstwa.Ech...pojechalabym :-)

Posted

Zabij a nie wiem ile kosztuje :-) Trzebaby zadzwonic.Chyba za domek czteroosobowy z lazikna i aneksem kuchennym placilysmy 120zl za dobe,a bungalow chyba 200 pare.Ale nie chce zmyslac i nie bierz tych cen jako pewnik.
Poza tym bylismy poza sezonem ,w maju.Podobno na tegoroczne lato juz sa miejsca wykupione (ogolnie nad morzem ) bo szykuja sie straszne upaly.

Posted

a ja dalej nie znam CENY
ceny KaVangi nie chce bo ten burzuj do acapulco lata, a ceny Jostry tez nie chce, bo ta do Wawy lata!!!z kim ja sie zadaje :lol: :lol: :lol:

aaaa juz znam:))dzieki ROmas:))

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Hahaha, no ja Ci nie powiem ile place za moj wlasny domek :wink: , co prawda maly ale to nic :wink: :D .

WLASNY DOMEK????
qrcze KaVanga a gdzie tem mejl do brata??????

Posted

Magda&Egri napisał(a):
Ten film to dokument.Facet trochę utył, ale to nie było najgorsze. Bardzo pogorszyły mu się wyniki badań- lekarze proponowali mu aby wcześniej zakończył eksperyment bo staje się on niebezpieczny dla jego zdrowia.Film bardzo dobry i skutecznie zniechęca do żywienia się w fastfoodach :)

Tak mi sie zdawalo, ze to dokument :wink: , widze, ze troche poprzekrecalam tresc, ale wazne ze juz wiadomo co i jak :wink: :D .

Posted

[quote name='orsini']WLASNY DOMEK????
qrcze KaVanga a gdzie tem mejl do brata??????

Haha Orsini, to nieduzy domek na terenie osrodka, nic specjalnego, ale i tak go uwilbiam, bo jest bliziutko do morza :wink: :lol: .
A mail, hmmmm jakby to powiedziec..... :wink: :lol: .

Posted

orsini napisał(a):
ale Ty Kavanga tez sie szwendasz:))bo jakis wystawkach :lol: :lol: :lol:

Odezwala sie ta co sie nie szweda :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :P :lol: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...