Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

alexandra napisał(a):
No co Ty to bym już w ogóle życia nie miała gdybym z nim nie pojechała tylko z Beską w innym teraminie :lol:

Hahahahahaha :lol: .

Posted

Hej! Mój poprzedni post o sznaucerkach w schr z Wieluniu został bez echa - trudno, ale mam do Was pytanie czy bylibyście w stanie złożyć się ze mną po parę złotych na sterylizację tych dwóch suczek?? potrzeba ok 300 zł - jest nas dużo więc jakbyśmy się zebrali to dałoby radę zafundować im tą sterylkę, żeby sunie nie trafiły z deszczu pod rynnę - bo one na bank pochodzą z jakiejś fabryki 0X :evil: są na wpół dzikie i to będzie naprawdę trudna adopcja - ponawiam też prośbę o umieszczenie ich na Waszych stronach

dzięki

Posted

Waszko, napewno coś się dołożę
Jesli chodzi o stronę to nie mam czasu nic na niej zmieniać, od tamtego roku nic na niej nie ruszałam :( :oops:
Ale postaram się w przyszłym tygodniu

Posted

Dzięki Jostra - nam te parę złotych nie ubędzie a przynajmniej będziemy mieć pewność, że te sunie nie będą wykorzystywane już do rozmnażania.

Mam jeszcze pytanie - czy wolisz wpłacić bezpośrednio na konto Wielunia z dopiskiem że to na ten cel, czy do mnie i ja mogłabym całość na raz wpłacić - mnie jest obojętne

Posted

malawaszka napisał(a):
Dzięki Jostra - nam te parę złotych nie ubędzie a przynajmniej będziemy mieć pewność, że te sunie nie będą wykorzystywane już do rozmnażania.

Mam jeszcze pytanie - czy wolisz wpłacić bezpośrednio na konto Wielunia z dopiskiem że to na ten cel, czy do mnie i ja mogłabym całość na raz wpłacić - mnie jest obojętne

Waszka - mi też jest obojętnie, mogę Ci dać np. za tydzień jak będziesz w Katowicach

Posted

Ja tez sie dorzuce!!!
Tylko podaj konto !!!
Jakby kazdy z nas dal po 10 zeta to by była połowa tej kwoty !
A 10 zeta to chyba nieduzo....

Posted

no dokładnie - to niedużo a sunie będą zabezpieczone :D

mój nr konta podam na priv każdemu kto będzie chciał i oczywiście może być też w Katowicach - chociaż pewnie tam nie będziemy myśleć o takich rzeczach w ferworze walki :wink:

Posted

Kochani!
Ja tez apeluje ,zrzucmy sie wlasnie chocby po 10taku,nie zostawiajamy Malawaszki samej z tym problemem.
Niedlugo zacznie sie wysyp niechcianych wiosennych miotow :( smutne to wszystko ....

Posted

Magda&Egri napisał(a):
RobinCzWa
Nasze psiaczki są po tym samym tatusiu :wink:

Po BLYTHEWOOD THE BUCK STOPS HERE ?
W takim razie są przyrodnim rodzeństwem :D

A po jakiej matce jest Twoj psiaczek? - da sie ja gdzieś zobaczyć (zdjęcia)?

Posted

Mój jest po innym Blythwoodzie, ale chętnie przeleciałby nawet całe miasto :P
Jak widzi sukę dostaje amoku, dzisiaj rano sobie spacerował z jedną (4 razy większą od niego) i wcale nie miał ochoty powrócić do domu, a miałam na 8 być w pracy :evilbat:

Posted

Magda&Egri napisał(a):
Matka Fiona Arbutus-na razie nie jest tak znana jak ojciec( to chyba były jej pierwsze szczeniaczki). Zdjęć nie mam, ale w kwietniu jak będzie w
W-wie wystawa to jej zrobię i wtedy będę mogła ci pokazać.

Patrząc na zdjęcia to przyrodnie rodzeństwo nie jest do siebie podobne :D

Bedziesz wystawiala Egri w Wawie? Ale super, to bedziemy Wam kibicowac :D .

Posted

Magda&Egri napisał(a):
Nie będziemy wystawiać Egri- idziemy tylko pooglądać sznaucerki :)

Aaaaaaaa szkoda :roll: . Ale fajnie, ze chociaz przyjdziecie poogladac :D .

Posted

Olivka napisał(a):
A ja tak odnośnie majonezu .
Jaki wrocławski , spróbujcie kielecki , to jest dopiero majonez :eating:

Haha, wroclawski jest the best, hihi nie jadlam/pilam :wink: takiego jeszcze nigdzie :lol: .

Posted

nooo... kielecki jest the best, ale zaraz na drugim miejscu jest kętrzyński :D (matko, pół dnia mnie nie było, a one już kilka stron zapisały :lol: :lol: )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...