Ka-Vanga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 alexandra napisał(a):Oj widziałam efekty wcinania tego "majonezu" :lol: :P Haha prosze sie nie smiac, ja wtedy byla zmeczona, po kilku nie przespanych nocach, albo spalam po 2-3 godziny :P .
orsini Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Jostra a on w ogole ma JAKIKOLWIEK swoj typ?:))))bo jakos nie zauwazylam:))))zaraz sie okaze , ze prawie nikt nie pojedzie:)))bo za daleko:))))))
Agatka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Orsini ale akurat trn majonez by CI smakował :) Ja juz sama nie wiem cyz mam jechac czy nie... zalezy od niedzieli czy black pojedzie ;)
Ka-Vanga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Haha ja tez widzialam co wkleilas, ale wczesnij juz mi Iza podrzucila ten link :wink: :P .
jostra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 A z pieprzakiem to ja bym bardzo chciała do Jarka, ale cóż ... Jakoś nie moge trafić :( Może na Slowacji prędzej mi się uda Mi się wydaje, że on lubi lekką budowę, ale może się mylę
orsini Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Agatka napisał(a):Orsini ale akurat trn majonez by CI smakował :) Ja juz sama nie wiem cyz mam jechac czy nie... zalezy od niedzieli czy black pojedzie ;) jaki black???jakie pojedzie???jak i gdzie bo juz nie kumam!!!same tajemnice :cry: :cry: :cry:
madzior_ka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 oj to szkoda ze nei wystartujecie ale na penwo będziecie mieli ejscze nie jedną okazje by zaprezentoac swoje umiejetnosci:)
Agatka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 No bo Dengi pojedzie, nie ma nic do stracenia A zastanawiam sie nad Lady bo ona by moze ze mna pojechała... zobaczymy wszystko czas pokaze. Narazie sie wkurzyłam i wogóle mi sie nie chce jechac... :(
Ka-Vanga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Wlasnie jaki black????????? :roll: . A ja chyba pojade, bo pojade sobie w tym czasie nad morze i w miedzyczasie skocze na wystawke :wink: . Dobry pomysl co :wink: :lol: .
alexandra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Agatka napisał(a):Wiesz tylko Alexandra sie cieszy bo Matyas lubi ten typ co Besia :) To tylko my sie wku..... o cz-sr Ciesze, ale nie wiem czy tak daleko uda mi się pojechać :-? Ka-Vanga napisał(a):alexandra napisał(a):Oj widziałam efekty wcinania tego "majonezu" :lol: :P Haha prosze sie nie smiac, ja wtedy byla zmeczona, po kilku nie przespanych nocach, albo spalam po 2-3 godziny :P . Dobra, dobra :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 orsini napisał(a):a nawet na 2 wystawki:)))) Racja :grins: .
Ka-Vanga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 alexandra napisał(a):Dobra, dobra :lol: :lol: :lol: Ja Ci zaraz dam "dobra dobra" :wink: :P :lol: :evilbat: .
jostra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Wlasnie jaki black????????? :roll: . A ja chyba pojade, bo pojade sobie w tym czasie nad morze i w miedzyczasie skocze na wystawke :wink: . Dobry pomysl co :wink: :lol: . Może zrobimy sobie jakiś obóz sznauceromaniaków nad morzem, wtedy wszyscy mielibysmy blisko :D A ja już nad naszym morzem nie byłam z 15 czy 16 lat Zawsze wybierałam jakieś cieplejsze morze albo ocean :)
orsini Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 eeee....jakos wolalabym w gory....np. w bieszczady...
alexandra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Ka-Vanga napisał(a):alexandra napisał(a):Dobra, dobra :lol: :lol: :lol: Ja Ci zaraz dam "dobra dobra" :wink: :P :lol: :evilbat: . dobra, dobra, dobra, dobra :P :P :P :lol: :lol: :lol:
orsini Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 dobra ja juz jade do domku:)) bo musze zawiezc lisy na badanie a przy okazji to juz nie wracam:))))) see you tomorrow :))))everybody:)))
alexandra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 orsini napisał(a):eeee....jakos wolalabym w gory....np. w bieszczady... Oooo tak, niech zrobia klubówke w Polańczyku nad Soliną :lol: To ja na pewno jadę :lol:
Agatka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Toc ja juz od kilku ładnych misiecy trabie zeby na jakims campingu sie ulokowac i sobie zrobic małe sznaucerkowa spotkanko!!!! Moze jakas grupa inicjatywna!
Ka-Vanga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 jostra napisał(a):Może zrobimy sobie jakiś obóz sznauceromaniaków nad morzem, wtedy wszyscy mielibysmy blisko :D A ja już nad naszym morzem nie byłam z 15 czy 16 lat Zawsze wybierałam jakieś cieplejsze morze albo ocean :) Jostra fajowy pomysl :angel: :D .
alexandra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a):Może zrobimy sobie jakiś obóz sznauceromaniaków nad morzem, wtedy wszyscy mielibysmy blisko :D A ja już nad naszym morzem nie byłam z 15 czy 16 lat Zawsze wybierałam jakieś cieplejsze morze albo ocean :) Jostra fajowy pomysl :angel: :D . Ja też bym chetnie pojechała, tylko czy mi dadzą urlop w pracy az tak długi, wątpię :(
Ka-Vanga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 alexandra napisał(a):dobra, dobra, dobra, dobra :P :P :P :lol: :lol: :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol:
jostra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 alexandra napisał(a): Ja też bym chetnie pojechała, tylko czy mi dadzą urlop w pracy az tak długi, wątpię :( Jaki długi? Tydzień albo 2 to długi? :-?
alexandra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 jostra napisał(a):alexandra napisał(a): Ja też bym chetnie pojechała, tylko czy mi dadzą urlop w pracy az tak długi, wątpię :( Jaki długi? Tydzień albo 2 to długi? :-? Długi bo na urlop z TZ jadę od 26 czerwca na 2 tygodnie , więc branie kolejnego od 22 lipca chyba nie wchodzi w grę, inni współpracownicy też chcą :( :-?
Ka-Vanga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 alexandra napisał(a):Ja też bym chetnie pojechała, tylko czy mi dadzą urlop w pracy az tak długi, wątpię :( E tam Ola, przeciez nie musi byc zaraz dlugi, moze byc przeciez kilk dni nie :grins: .
Recommended Posts