Ka-Vanga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 orsini napisał(a):Agatka napisał(a):A co do podejrzen... hmm.. chyba innej płci dotyczyły ;) czekaj,czekaj...to masz jeszcze PSA jakiegos schowanego za pazucha?????????????????????????????????? :o :o :o :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: :diabloti: :chainsaw: :ghost_2: :2gunfire: :shocked!: :chainsaw: Haha raczej nie ona :wink: :lol: .
jostra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 A moje dziewczynki są na diecie, mają specjalną karmę, ale co z tego jak czają się na miskę Parysa, który akurat jest na etapie tuczenia i wszystko mu wyżerają, małe świnki :evilbat:
orsini Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a):Agatka napisał(a):A co do podejrzen... hmm.. chyba innej płci dotyczyły ;) czekaj,czekaj...to masz jeszcze PSA jakiegos schowanego za pazucha?????????????????????????????????? :o :o :o :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: :diabloti: :chainsaw: :ghost_2: :2gunfire: :shocked!: :chainsaw: Haha raczej nie ona :wink: :lol: . TO KTO???? CO TO ZA SEKRETY!!!! :cry: :evilbat: :cry: :evil: :evilbat: :cry:
Ka-Vanga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 jostra napisał(a):A moje dziewczynki są na diecie, mają specjalną karmę, ale co z tego jak czają się na miskę Parysa, który akurat jest na etapie tuczenia i wszystko mu wyżerają, małe świnki :evilbat: Moja niestety tez jest na diecie i musze jej niezle pilnowac, bo Nafka ma teraz ciaze urojona i zjada tylko odrobine i reszte zostawia i jak sie tylko na chile zagapie to mala zaraz leci jej wyjadac z michy :lol: :evilbat: .
jostra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Po kim one są takie żarloczne? :P Chyba za młodu głodzone były :lol:
Ka-Vanga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 jostra napisał(a):Po kim one są takie żarloczne? :P Chyba za młodu głodzone były :lol: Hahaha chyba musimy zglosic do ZK, ze hodowca je glodzil :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Zaraz dostaniemy od hodowcy po głowie za głupie żarty :P :evilbat:
Agatka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 W łeb powiadasz ;) No wiec oswiadczam wszem i wobec ze maja to po Mamusi któa jest "czarna dziura " ;) Mało je i wcale nie chudnie...
jostra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Nie mówiłam, że głodzi zwierzęta :wink: :lol: Livka sobie napewno znajduje jakieś inne źródło pożywienia Berrysia zawsze coś znajdzie w innych miskach, a jak nie to idzie do spiżarki i kombinuje jak coś wyciągnąć z worków lub pojemników A mają dziewczyny teraz niskokaloryczną karmę Toscana z jakimiś ziołami włoskimi, oliwą z oliwek i innymi cudami, pachnie superowo, ale cóż tym się nie da nażreć :P
Ka-Vanga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Hahahaha skad ja to znam, moja to tez ciagle kabinuje i probuje cos duzym zabrac, a czasem to tak kabinuje ze probuje z pychola wyjac :lol: . Hihi ciekawe czy maluch Robina bedzie niejadkiem :wink: .
Ka-Vanga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 jostra napisał(a):Nie mówiłam, że głodzi zwierzęta :wink: :lol: Livka sobie napewno znajduje jakieś inne źródło pożywienia Berrysia zawsze coś znajdzie w innych miskach, a jak nie to idzie do spiżarki i kombinuje jak coś wyciągnąć z worków lub pojemników A mają dziewczyny teraz niskokaloryczną karmę Toscana z jakimiś ziołami włoskimi, oliwą z oliwek i innymi cudami, pachnie superowo, ale cóż tym się nie da nażreć :P Hihi cfane bestie :lol: .
RobinCzWa Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 orsini napisał(a):wzrostem sie Robin nie przejmuj-on nie ma po kim przerosnac,a tak jak juz kiedys pisalam-sznaucerki sa BARDZO duzymi szczeniakami!w wieku 3-4 miechow im brakuje kilku cm do wielkosci doroslego psa-duze rasy tak nie rosna szybko:))) Ja sie nie przejmuje, tak myślałem, że tyo raczej norma, bo w kojcu u Agatki jakoś szczególnie wzrostem Roni sie nie wyróżniał. Napisałem o tym tylko dlatego że troszke zastanowił mnie wzrost suczki Florance - 3mies i 22cm, mój był mierzony w niedziele i miał 21cm, a 2 mies skończył dopiero wczoraj. Jestem przekonany że za miesiąc będzie miał znacznie więcej niż 22cm. Ze nie ma po kim to wiem - ojciec 33cm, matka 35cm - takie czasy teraz sporo jest takich związków gdzie kobieta jest znacznie wyższa od swojego męźczyzny :D Ja jestem z moim Ronim prawie non stop i jakoś szczególnie tego nie widze, ale znajomi którzy widzieli go raz czy dwa mówią że urósł i to widać co mnie tylko cieszy.
Agatka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 ja nie głodze!!!!! Małpy paskudne ;) A Robin musze CI powiedziec ze wszyscy mówia ze ten mój miot to najmniejszy w naszym oddziale od wielu lat! Zreszta sama widziałam w porównaniu po innych miotach moich i u znajomych ze szczneiaki naprawde sa super mini!!!! Kazdy rosnie inaczje i w tym wieku naprawde trudno powiedziec czy to duzo czy mało
Ka-Vanga Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Agatka napisał(a):ja nie głodze!!!!! Małpy paskudne ;) Haha i jeszcze nas przezywa :wink: :lol: :evilbat: .
jostra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Jak ona tak może ? :evilbat: :lol: Dość, że naraziła nas na koszty ... :wink: :P
RobinCzWa Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 [quote name='Agatka'] A Robin musze CI powiedziec ze wszyscy mówia ze ten mój miot to najmniejszy w naszym oddziale od wielu lat! ??????????????????????????????- najmniejszy znaczy sie najniższy? Zreszta sama widziałam w porównaniu po innych miotach moich i u znajomych ze szczneiaki naprawde sa super mini!!!! To jak w koncu, najniższy, czy najwyższy?, bo ja juz nic z tego nie rozumiem.
madzior_ka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 CO to za akrma jostra, którą teraz je kamrisz? mają jakąś strone www czzy coś? a z tego cow idze to wy tu wszysckie głodzicie te psiaczki wiec nie zwalajcie na Agatkę;))) a Denisio je sobie normalnie dwa razy dziennie normalną dawkę i na zdrófko nie narzeka;) ech;.... a dzisiaj czeka go pyszna gotowana kolacyjna....:) :lol: ale wasze panienki bedą zazdrosne;)
orsini Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Kochani wyjasnijmy sobie cos raz na zawsze.... pieskow NIE karmimy trocinami,tak??? bo potem sie dziwia,ze pieki glodne i glodne...a Wy po wiorach z drewna to bylibyscie najedzeni???? :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Robin Agatce chodziło o to że miot z którego pochodzi Roni, należał do tych prawidłowo małych/niskich. Że w innych miotach jej i znajomych szczeniaki były wieksze, a te były wyrównane i wzorcowo miniaturowe ;-)
Agatka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Robin to znaczy ze sa małe ! Ze naprawde beda nieduze! CHoc wszystko sie moze zdarzyc , ale na chwile obecna sa super mini :) Jakimi Trocinami ? Fak owszxem u mnie w domu sa trociny ale w głowie jednego z psów i juz sie mózg ni zmiescił, ale ja go nigddy trocinami nie kamriłam ... ;) :D
Recommended Posts