Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jostra napisał(a):
Berrysia jak ma obróżkę to kombinuje jak ją ściągnąć, na początku się tarzała i ocierała szyją o dywan :lol:

Haha Jostra od razu widac ze Bangi i Berry to siostry :lol: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

sh_maniak napisał(a):
Witam Was sznauceromanicy :wink:

Dawno do Was nie zaglądałam 8)
Jakies sensacje :lol:

Czesc Sh_maniak, ja milo Cie u nas znowu widziec :angel: :grins: .

Posted

jejku, Agatko ale niespodzianka z tą LAdy:))) śliczniutka jest!! ale ze nic wczęsniej nie mówiłaś :baddevil: orsini! przeciez za to jak nic powinna być kara - za takei ukrywanie takiej ślicznotki:) to chociaż teraz Agatko napisz nam coś o niej więcej, będziecie z nią w katowicach :loveu: ??

a i ja poprosze o wtsawienie jakichś fotek z wystawy do galerii.... to nic ze słaba jakość wazne by były ....c zekam

Posted

madzior_ka napisał(a):

a i ja poprosze o wtsawienie jakichś fotek z wystawy do galerii.... to nic ze słaba jakość wazne by były ....c zekam

W weekend jedziemy na następną wystawę, więc będzie lepiej jak w przyszłym tygodniu wrzucę foty właśnie z tej wystawy
A zdjęcia z Besią wyślę Oli, może ona umieści je w galerii, ale nie chciałabym bez jej zgody ...

Posted

Robin
Ja tu jestem od paru miesiecy i też czasem nie wiem o czy One piszą.

Orsini Ty cholero jak się przeniesiesz do innej pracy to forum padnie bez Ciebie.
Tak , ze ja Ci radze zrezygnuj z tej nowej pracy. PO co CI to? NO po ?

Posted

A propos .
Orsini co to znaczy www najlepszej polskiej hodowli ?? I o co chodzi i biega ?
I kto to jest ten kabel.....Bo ja wszystkiego nie jkapuje ale mam juz pewne podejrzenia>>?

Posted

Mek maj dijer:))nie TY:))))to Ci gwarantuje:)))a kto kabluje i wydzwania po roznych ludziach to wie :evil: :evilbat: :evil: nie majac dowodow nie moge nikogo oskarzac.
A the best hodowla???hmmm,no jest taka jedna:)))))

Posted

Orsini , czy Ty czasem nie przesadzasz .
Domyślam się o jaką hodowlę Ci chodzi, ale po co ktoś miałby na Ciebie donosić .
Przecież to nie ma sensu . Hodowla ma taką pozycję ,że facet nie przejmuje się chyba plotami .
Rozmawiałam z nim kilka razy i facet jest naprawdę na poziomie .Na nikogo złego słowa nigdy nie powiedział.
To tak jakbyś np dzwoniła do pani Supronowicz i cośjej nadawała, podejżewam że uśmiała by się tylko .

Posted

hmmm gdzie ta Agatka no!!!ja tu jej juz milion na gg wiadomosci zostawilam a tej ni ma i ni ma!no ladnie z ta suka zrobila!taki surprise!!!no ale moglaby jakies fotki wlepic albo cus

Posted

a mam do was pytanie prosze napiszcie jakimi karmicie obecnie karmami swoje pieski i czy jesescie zadowoleni? ja karmie biomillem ale dzisiaj musze zamówic nowe opakowanie i zastanawiam sie nad zmianą bo Denis coś ma łupież i t chyba od karmy. Myślę nad ANF, Royalem, może Eukanubą sama niew eim prosze doradźcie bo ja znowu głupieje jeśli o te karmy chodzi, a może Bellcando lub Bento KRonen, bellcando ma tez puszki prawda? wiec moznaby dawac uszki i suche.... prosz epomózcie

Posted

Z tych co podałaś wybrałabym Royala albo ANF
Ja byłam super zadowolona z Frank's Pro Gold, ale już nie można tego u mnie dostać :( - oni mają ISO i jakieś inne certyfikaty jakości
Teraz zamówiłam nową karmę, ale dopiero dzisiaj przyszła i trudno mi coś o niej powiedzieć
orsini - ale jedna może być bardziej szajsowata od drugiej :P

Posted

Ja karmie Bewi Dog - konkretnie - Puppy Gravy - ale to szczeniak jak wiesz. Jest tylko jeden szkopół, przedstawiciele nie chcą za bardzo jej sprzedawać pieskom nie zarejestrowanym w ZK.

Posted

Bewi Dog Puppy - jest super
Ale te dorosłe karmy Bewi Doga to już moim psiakom nie smakowały, poza tym za duże granulki dla miniatur, ale za puppy szaleją :D
Ale Denisek to już nie szczeniak :P

Posted

orsini napisał(a):
wlasnie!!!
i czy mama tej suki to mama Zodiaka?bo ja sie w tych czarnych to nie lapie za bardzo

Mama to Yoko Ono Androis a tata Quino de Pichera ;-)
Co do karm, to tak Bewi Dog Gravy Puppy jest super!! A dla dorosłych polecałabym Royala ewentualnie tańszą Acanę :wink:

Posted

Co do karmy to moja je PURINE i se chwali. Tylko , ze ona ma takie swoje okresy raz je a raz nie je i nie ma mocnych na to . To wszystko zalezy od cyklu "miesiączkowego".

Do Orsini to ze to nie ja to ja wiem , . Ale dalej nie wiem co to za najlepsza www i o co chodzi z tymi stronami i podpuchami.
Prosze o szczegóły..... W towarzystwie nie ma sekretów KaPeWu.;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...