Ka-Vanga Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 jostra napisał(a):Berrysia jak ma obróżkę to kombinuje jak ją ściągnąć, na początku się tarzała i ocierała szyją o dywan :lol: Haha Jostra od razu widac ze Bangi i Berry to siostry :lol: .
sh_maniak Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Witam Was sznauceromanicy :wink: Dawno do Was nie zaglądałam 8) Jakies sensacje :lol:
jostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Witaj ! Pewnie, że tak Przecież musi się coś dziać :P
Ka-Vanga Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 sh_maniak napisał(a):Witam Was sznauceromanicy :wink: Dawno do Was nie zaglądałam 8) Jakies sensacje :lol: Czesc Sh_maniak, ja milo Cie u nas znowu widziec :angel: :grins: .
madzior_ka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 jejku, Agatko ale niespodzianka z tą LAdy:))) śliczniutka jest!! ale ze nic wczęsniej nie mówiłaś :baddevil: orsini! przeciez za to jak nic powinna być kara - za takei ukrywanie takiej ślicznotki:) to chociaż teraz Agatko napisz nam coś o niej więcej, będziecie z nią w katowicach :loveu: ?? a i ja poprosze o wtsawienie jakichś fotek z wystawy do galerii.... to nic ze słaba jakość wazne by były ....c zekam
jostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 madzior_ka napisał(a): a i ja poprosze o wtsawienie jakichś fotek z wystawy do galerii.... to nic ze słaba jakość wazne by były ....c zekam W weekend jedziemy na następną wystawę, więc będzie lepiej jak w przyszłym tygodniu wrzucę foty właśnie z tej wystawy A zdjęcia z Besią wyślę Oli, może ona umieści je w galerii, ale nie chciałabym bez jej zgody ...
madzior_ka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 no to w takim reazie czekamy na twoje zdjecia z kolejnej wystawy i mamnadzieje ze Ola wstawi te Besi z tej co była:)
Mek Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Robin Ja tu jestem od paru miesiecy i też czasem nie wiem o czy One piszą. Orsini Ty cholero jak się przeniesiesz do innej pracy to forum padnie bez Ciebie. Tak , ze ja Ci radze zrezygnuj z tej nowej pracy. PO co CI to? NO po ?
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Mek kasa,kasa i jeszcze raz kasa...no i autko sluzbowe, bo teraz mam rower:(((
Mek Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 A propos . Orsini co to znaczy www najlepszej polskiej hodowli ?? I o co chodzi i biega ? I kto to jest ten kabel.....Bo ja wszystkiego nie jkapuje ale mam juz pewne podejrzenia>>?
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Mek maj dijer:))nie TY:))))to Ci gwarantuje:)))a kto kabluje i wydzwania po roznych ludziach to wie :evil: :evilbat: :evil: nie majac dowodow nie moge nikogo oskarzac. A the best hodowla???hmmm,no jest taka jedna:)))))
Olivka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Orsini , czy Ty czasem nie przesadzasz . Domyślam się o jaką hodowlę Ci chodzi, ale po co ktoś miałby na Ciebie donosić . Przecież to nie ma sensu . Hodowla ma taką pozycję ,że facet nie przejmuje się chyba plotami . Rozmawiałam z nim kilka razy i facet jest naprawdę na poziomie .Na nikogo złego słowa nigdy nie powiedział. To tak jakbyś np dzwoniła do pani Supronowicz i cośjej nadawała, podejżewam że uśmiała by się tylko .
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Olivko NIE!!!niestety NIE!!! ja wiem kto to i to wystarczy,ale powiem jedno-bylo mi BARDZO przykro no ale coz...ludzie sa rozni....
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 hmmm gdzie ta Agatka no!!!ja tu jej juz milion na gg wiadomosci zostawilam a tej ni ma i ni ma!no ladnie z ta suka zrobila!taki surprise!!!no ale moglaby jakies fotki wlepic albo cus
madzior_ka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 porsoini zgadzam się z otbą: Agatko wklejaj chociaż jej zdjęcia!!
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 wlasnie!!! i czy mama tej suki to mama Zodiaka?bo ja sie w tych czarnych to nie lapie za bardzo
madzior_ka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 a mam do was pytanie prosze napiszcie jakimi karmicie obecnie karmami swoje pieski i czy jesescie zadowoleni? ja karmie biomillem ale dzisiaj musze zamówic nowe opakowanie i zastanawiam sie nad zmianą bo Denis coś ma łupież i t chyba od karmy. Myślę nad ANF, Royalem, może Eukanubą sama niew eim prosze doradźcie bo ja znowu głupieje jeśli o te karmy chodzi, a może Bellcando lub Bento KRonen, bellcando ma tez puszki prawda? wiec moznaby dawac uszki i suche.... prosz epomózcie
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 wiesz co u mnie wsie maja lupiez, bo sucho jest w mieszkaniu-wiesz kaloryfery itp
jostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Z tych co podałaś wybrałabym Royala albo ANF Ja byłam super zadowolona z Frank's Pro Gold, ale już nie można tego u mnie dostać :( - oni mają ISO i jakieś inne certyfikaty jakości Teraz zamówiłam nową karmę, ale dopiero dzisiaj przyszła i trudno mi coś o niej powiedzieć orsini - ale jedna może być bardziej szajsowata od drugiej :P
RobinCzWa Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Ja karmie Bewi Dog - konkretnie - Puppy Gravy - ale to szczeniak jak wiesz. Jest tylko jeden szkopół, przedstawiciele nie chcą za bardzo jej sprzedawać pieskom nie zarejestrowanym w ZK.
jostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Bewi Dog Puppy - jest super Ale te dorosłe karmy Bewi Doga to już moim psiakom nie smakowały, poza tym za duże granulki dla miniatur, ale za puppy szaleją :D Ale Denisek to już nie szczeniak :P
alexandra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 orsini napisał(a):wlasnie!!! i czy mama tej suki to mama Zodiaka?bo ja sie w tych czarnych to nie lapie za bardzo Mama to Yoko Ono Androis a tata Quino de Pichera ;-) Co do karm, to tak Bewi Dog Gravy Puppy jest super!! A dla dorosłych polecałabym Royala ewentualnie tańszą Acanę :wink:
Mek Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Co do karmy to moja je PURINE i se chwali. Tylko , ze ona ma takie swoje okresy raz je a raz nie je i nie ma mocnych na to . To wszystko zalezy od cyklu "miesiączkowego". Do Orsini to ze to nie ja to ja wiem , . Ale dalej nie wiem co to za najlepsza www i o co chodzi z tymi stronami i podpuchami. Prosze o szczegóły..... W towarzystwie nie ma sekretów KaPeWu.;)
Recommended Posts